Ik heb al vele brouwerij rondleidingen meegemaakt, maar nu toch weer wat nieuws gehoord. Hele vriendelijke en gastvrije vrijwilligers die dit doen. Het biertje vooraf en de biertjes na de rondleiding.... Leggi di più
Interessante uitleg beginnend met stukje historie en daarna over het brouwproces. Vier biertjes geproefd en daarna nog even in het proeflokaal geweest. Was alles bij elkaar erg leuk (en lekker...)
Wij hebben al best wat brouwerijen bezocht maar ik vond dat Yvonne en Edith dit erg leuk deden . Heel relaxed en uitgebreid werd er over het brouwproces vertelt en best wat diepgang. De brouwerij zag... Leggi di più
Brouwerij Egmond biedt een uitstekende combinatie van heerlijk bier en een geweldige rondleiding. Tijdens mijn bezoek aan de brouwerij werd ik aangenaam verrast door de smaakvolle selectie bieren die... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Het enige Benedictijner abdijbier van Nederland. Onder andere brouwer van de biologische Sancti Adalberti abdijbieren. De brouwerij is ook te bezoeken voor rondleidingen en proeverijen.
Weg over de Bisschop, 1B, 1934CS, Egmond aan den Hoef, Paesi Bassi
- 072 303 0404
- info@brouwerijegmond.nl
- brouwerijegmond.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Lekker biertje fjoetour
Heerlijk bier en liefde voor het vak
Heerlijk bier en mensen met liefde voor het vak! Aanrader.
Lekker kwaliteitsbier en goede service!
Prettig en vriendelijk geholpen
Prettig en vriendelijk geholpen. Het Jaarbier en Pastorale gekocht en al geproefd. Mijn voorkeur voor de Pastorale. Wat een lekker bier.
Snelle levering van de jaarbieren
Snelle levering van de jaarbieren. Kunnen we weer even vooruit. Het zou mooi zijn als sommige bieren in kleinere hoeveelheden verkrijgbaar zijn, dan zou mijn bestelling "groter" hebben uitgepakt.

Risposta di Brouwerij Egmond
Goede verzending duurde niet lang voor…
Goede verzending duurde niet lang voor ik de bestelling binnen had. Was netjes breek veilig ingepakt
Uitstekende service, heerlijk bier.
Bij mijn bestelling had ik vergeten aan te geven dat het opgestuurd moest worden. Nadat ik dat doorgegeven had, is er zeer snel op mijn email gereageerd en de bestelling is ook zeer snel uitgevoerd, uitstekende service!! En mijn ervaring met Sancti Adelberti-bier: dat is gewoon altijd genieten.
Gewoon geleverd wat er besteld was.
Jaarbier is weer klaar
Jaarbier is weer klaar, opgehaald, binnenkort proeven. Zal mij benieuwen weer of deze net zo lekker is dan de vorige jaarbieren
Brouwerij Egmond levert abdijbier
Onlangs een partijtje abdijbock besteld voor een feestje. Soort van Hard Bock Cafe. Levering binnen een paar dagen. We gaan ervan genieten!
Lekker bier.
Was wel een leuke belvenis en de dames…
Was wel een leuke belvenis en de dames deden het goed voor hun eerste keer.alleen als er dieper op de technische dingen in ging wisten ze er geen antwoord op en dat was wel eens lastig voor hun en ons.
heerlijk bier
Bestelling online gedaan en werd al na…
Bestelling online gedaan en werd al na een paar dagen bezorgd. Top. De bieren zijn sowieso erg goed en lekker.
Pakket met bierflesjes uitstekend…
Pakket met bierflesjes uitstekend verzorgd. vanzelfsprekend is het bier uitstekend helemaal mijn smaak anders zou ik het niet besteld hebben

Risposta di Brouwerij Egmond
Lekker snel en altijd goed
Een gastvrij onthaal
We zijn gastvrij onthaald met mooie bieren en lekkere hapjes. De gastheren hebben veel verteld over de bieren en de brouwerij. Het was een gezellige middag!
Boeiende rondleiding
Boeiende rondleiding door de brouwerij gehad, met duidelijke uitleg over het proces en de geschiedenis.
De proeverij was leuk en lekker, waarbij ruimte was voor bijvoorbeeld minder gevulde glazen, heel fijn als je nog een eindje moet lopen!

Risposta di Brouwerij Egmond
Goede service in zowel de winkel als op…
Goede service in zowel de winkel als op de webshop