Valutata 5 stelle su 5

Een tijdje geleden hebben wij op vakantie in Engeland op een matras geslapen die we fantastich vonden. Terug in Nederland hebben we contact opgenomen met Bröring omdat we zagen dat zij dit merk - Harr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Broring, beddenwinkel op het Gelderlandplein is een zeer betrouwbare winkel, waar de medewerkers uitgebreid en kundig advies geven. Gewoon eerlijk zoals je t wil horen, zodat je een weloverwogen ke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs met mijn vrouw naar Bröring geweest om een nieuw dekbed te kopen. Zeer correct en deskundig te woord gestaan door Gianno en Igor. Met gerichte vragen zorgden zij dat wij tot de beste keuze kwa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik was afgelopen zaterdag in de winkel op hrt Gelderlandplein voor een bepaald soort kussen. Ik werd geholpen door een dame die met veel geduld mijn specifieke eisen aanhoorde en mij prima informati... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per camere da letto
  2. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Ontdek de wereld van Bröring voor gezond slapen en mooi ontwaken, vol ideeën en inspiratie over slapen, ontspannen en genieten. Bröring verzekert u van een royale keuze uit bijzondere en gerenommeerde merken op het gebied van slaap- en kastsystemen, woontextiel en -accessoires, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Freshbed

We hebben een freshbed gekocht. Door de luchtzuivering ben ik sindsdien van mijn ochtendhoest af. De prijs was even slikken maar we willen nooit meer iets anders.

24 aprile 2021

Great experience, nice products

Igor is really one of the best sales advisors I ever met. Very informative with strong attention to details and with perfect timing. The products offered by Bröring are of the highest quality, which obviously comes with a hefty price tag and that makes the choice very difficult.

19 aprile 2021

Fantastisch Celso de Lemos

Dekbedovertrekken en hoeslakens van Celso de Lemos ( best of the best) op maat laten maken Geweldig geadviseerd door Eric, op al onze wensen werd positief ingespeeld. In het verleden ook al VI Spring bedden gekocht, mooie badjassen, handdoeken etc, kortom Bröring is wat ons betreft de top!

7 aprile 2021

Supergoed dekbed

Persoonlijk contact gehad met de verkoper. Keurig netjes geholpen. Gebeld dat mijn dekbed klaar lag. Opgehaald op het afgesproken tijdstip. Super service .
Dank. Rosa Monne Beesemer

23 febbraio 2021

voortreffelijke service

wij zijn geadviseerd door Igor van den Hout. Uiteindelijk gekozen voor een Stramm combinatie dat passend voor ons beiden is. Zijn objectieve advies werd zeer op prijs gesteld en kosten nog moeite gespaard om ons correct te informeren. Zijn after-sale is meer dan noemenswaardig. En Broring heeft een tevreden klant. Bravo !

20 febbraio 2021

Well done anyway

Enquired for two matresses for my parents who bought a bed at Bröring 25 years ago. Igor responded very quickly, asked for specific details and came with an offer. Because of urgency versus long delivery time, an temporarely alternative was found elsewhere. However when letting Igor know, he was still kind and understanding. Something that is not always a sure thing in my experience. So not yet a sale, but the service will not be forgotten.

15 febbraio 2021

Uitstekende voorlichting en service

Uitstekende voorlichting en service. Men neemt uitgebreid de tijd voor je om alles uit te leggen en uit te proberen.
Komt afspraken na en bellen na een week op om te vragen of het matras bevalt.
Slapen als roosjes!!!
Dank je wel Igor voor alles.
Wij kunnen Broring aanbevelen!!

8 febbraio 2021

Servicegericht en zeer deskundig

Wij kochten voor het eerst bij Bröring zowel een bed als beddengoed. Heel goed geadviseerd zowel over het bed als het beddengoed. De aflevering gisteren was super, servicegericht, op tijd en deskundig. Wij blijven klant. Anita

29 gennaio 2021

Heel fijn telefonisch geholpen

Heel tevreden over de telefonische dienstverlening van Bröring! In deze tijd kan je lastig even langs de winkel, dus vandaar dat ik voor advies gebeld heb. Door de rustige en duidelijke uitleg ben ik ook heel goed geholpen! Geen salespraatje, echt oprecht geholpen.

18 gennaio 2021
Valutata 4 stelle su 5

Heel prettig geholpen in de winkel

Heel prettig geholpen in de winkel. Alle tijd voor ons genomen om de juiste keuze te maken. We zijn wel 3x geweest om elke keer weer opnieuw de matrassen te proberen. Daarbij werden wij heel vakkundig geholpen.
Aan de aflevering werd veel aandacht geschonken om het allemaal goed te laten verlopen. Kortom, wij zijn super tevreden!

25 dicembre 2020

Fantastische matrassen.

Deskundig advies van de verkoper, bovendien neemt hij alle tijd voor je. De matrassen die ik bij Bröring heb aangeschaft zijn in één woord fantastisch! Hetzelfde geldt voor de geleverde hoezen van Egyptisch katoen voor de matrassen, ze zijn heerlijk zacht!

18 dicembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

De dienstverlening is uitstekend: de klant is koning

Ik ben zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening. Niet alleen zijn de producten geweldig van kwaliteit en mooi uitgevoerd, maar ook wordt de klant steeds op een zeer professionele en plezierige wijze geholpen.
Dat de dienstverlening echt bijzonder is blijkt wel uit het feit dat wij door omstandigheden niet naar de winkel konden komen en Thomas dan gewoon savonds voor onze deur stond met diverse producten om uit te testen. de klant is koning dat is duidelijk!

15 dicembre 2020

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più