Dettagli dell'azienda

1. Finanza e assicurazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Brønnum - Storkøkkenudstyr af professionelle - til professionelle siden 1874. Vi har over 9000 produkter - fra indretning til anretning til det professionelle køkken.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Forventningsafstemmelse

Hej

Hvis du sidder og er ked af urimelig behandling eller dårlig service som kunde til Oluf Brønnum, så tag en dyb indånding og husk, du tog chancen ved din bestilling og du er stadig markant bedre stillet end deres personale. Som medarbejder i Oluf Brønnum kan man se frem til 130 kr i timen, hvis du er i god fysisk form og ikke er bange for at komme træt eller svedig hjem. Du er certificeret, har flere års erfaring og taler flere flydende engelsk - Hvis du interesseret, kan du søge nu.

Der sker fejl, når folk sidder i deres egne tanker bag rettet og hvis ikke du bor hos far og mor, så har du en del at tænke over når du kommer træt hjem fra en hård dag og knap har råd til smør under pålægget.

Som kunde må man være realistisk, ansvarsbevist og rummelig nok til, at have forståelse for at kvalitet går hånd i hånd med pris og at prisen ikke kun afspejler materialeudvalget, men motivationen og livsbetingelserne for de for de mennesker der håndterer din ordre.

18 febbraio 2026

Har købt et produkt

Har købt et produkt
Har købt et produkt, men de kunne ikke levere til os. De har bedt mig og henter den selv. Jeg har i alt kørt ind til deres salgs afdeling 7 gange, men varen var væk hos FRAGTMANDEN til de ringede at varen er fundetog jeg må gerne kommer og henter den.
Når vi skal hente så kommer konsulenten ud, beklager den er gået i stykker hos fragtmanden...
Du får en opkald fra sælgeren at bestille en ny til dig. Jeg siger fra, men får jeg en mail fra en sælger at jeg får en ny en UDENBEREGNING. Jeg har mailen i min mailboks og varen kommer og jeg henter den med stor tak. Så sender de faktura på den... Når jeg dokumenter "UDENBEREGNING" dokument til dem, så siger de, det har været en misforstårelse, beklager...
Neg afviser betaling og de truer mig med inkasso, hvor jeg byder det velkommen.
Nu venter jeg på Inkasso brev og forbereder mig på en ret sag...
I alt er der dokumenteret 345 sider (PDF) kommunikation på det her sag, som koster mindre end 1400kr.
Bedøm selv professionelism hos BRØNNUM.
VH
Patrick

5 giugno 2025

DÅRLIG SERVICE

Jeg har købt kantiner i forkert størrelse og ville gerne sende dem retur så jeg kunne få dem i rigtig størrelse. Men Brønnum tager 300kr plus moms for at afhente en returvare trods de skal have en anden bil herud for at levere de rigtige kantiner. Medarbejderen forklarede at jeg bare selv kunne stå for en retur, så jeg selv måtte rekvirere et leveringsfirma. Jeg påpegede at jeg synes det var dårlig service når vi nu er en daginstitution og ikke selv returnere varer, det har jeg ihvertfald ikke oplevet før med nogen som helst andre firmaer som leverer til offentlige institutioner. OG ej heller at der er så dyrt at returnere. De tjener jo rigeligt når de nu er en del af en indkøbsaftale med Hillerød Kommune.

10 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nu har vi i 5 dage fejlmeldt en…

Nu har vi i 5 dage fejlmeldt en industri opvaskemaskine . Vi et firma med 150 ansatte . Så den bliver brugt flittigt og er undværlig. De rygge hele tiden dagen . Så vi står nu med opvask alle vegne og mangel på alt . Der er ikke hjælp og hente når du ringer. Mega dårlig service hold jer fra dem

29 agosto 2023

Vi havde en køkkenmaskine

Vi havde en køkkenmaskine, de skulle se på. Vi var ikke blevet oplyst, at det kostede 850 kr. i grundtakst + 229 kr. i miljø gebyr (plus moms). Plus tog det 45 min. at se på den, som vi også betalte for. Hvilket er okay, hvis det var det, der var galt med den, som de kom frem til. Hvilket det ikke var.

Det er fint, at de tager de starts-takster – men det ville være rart, at det blev oplyst, og at maskinens “diagnose”, var den rigtige.

17 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

It took 50 days to repair a small problem! They charge 5000 DKK starting fee when they sent repairing personal

The dishwasher in our restaurant didn't work, so we call Brønnum whom sell us the machine.

They sent a personal to check and told us that they have to order a spare part. Then we received 11000 DKK invoices! 5000 DKK were charge for sending a people outside working hours------even through we were not informed that cost before we confirmed the order.

After the dishwashing was broken for 50 days, finally they sent two guys to repair it. They left without fixing that....

It maybe cheaper to buy their machines, but if you consider the insane price of repair, then pls stay away from them.

22 marzo 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più