Danny gav min datter den tro på sig selv som hun havde så meget brug for. Danny løfter der hvor tidligere kørelærer ikke formåede. Med sin behagelige væremåde og tro på at det nok skal lykkes førte ha... Leggi di più
Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven. 5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået køre... Leggi di più
De stærkeste anbefalinger går direkte til Brøndby Køreskole i Ishøj! Min kørelærer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde køretimerne til et af ugens højdepunkter! Teoriun... Leggi di più
Ibrahim Savas er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Jeg skulle generhverve kørekortet og fik teoriprøve og køreprøve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... Leggi di più
Brøndby Køreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus Brøndby Køreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne køreundervisning med høj faglig standard. Ledelsen har mange års erfaring i branchen og driver også den veletablerede køreskole: Hvidovre køreskole / KørekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus på kvalitet i alle led. For os handler et kørekort ikke kun om at bestå en prøve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, så du føler dig klar – både til teoriprøven, køreprøven og tiden efter. Vores kørelærere er tålmodige, engagerede og vant til at arbejde med både førstegangselever og elever, der har brug for ekstra støtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, så ingen føler sig usikre undervejs. Vi er kendt for høj tilgængelighed og fleksibel planlægning, så undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at være den foretrukne køreskole på Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.
Nygårds Plads 2k, 2605, Brøndby, Danimarca
- info@brondbykoreskole.dk
- brondbykoreskole.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb. Super venlig og fremragende kørelærer. Ishøj afd. Med Musa
Tog MC kort her i efteråret 2022 og bestod første gang både teori og praktisk prøve.
Meget fleksibel med undervisning og køretimernes tidspunkt.
MC udstyr også med i "pakken"
Ibrahim er en dedikeret køreskolelære…
Ibrahim er en dedikeret køreskolelære som tager sit job seriøst. Jeg kan anbefale skole og ham.
Dette må være den bedste køreskole/lærer i Danmark
Jeg var startet på en køreskole i København, hvor jeg fik en kørelærer som gjorde mig angst for at køre bil. Efter en lang pause fra at træne min kørsel, ringede jeg til Brøndby Køreskole for at genoptage min træning. Jeg fik fat på Shan, som hellere end gerne ville tage mig som elev. Mit forløb med Shan tog sammenlagt 2 uger, med intensiv kørsel hvor jeg lærte langt mere end jeg havde lært forinden. Jeg havde brug for en kørerlærer som kunne håndtere fejl, og ville perfektionere mine kompentencer i en bil. Shan, har en rolig tone, bred viden, forståelse for frygten af at køre bil, den perfekte måde at håndtere fejl på og altid mega godt humør.
Med Shan’s hjælp, endte jeg med at bestå min køreprøve på kun 2 ugers intensiv træning. Jeg er simpelthen så glad for at jeg fik ringet til køreskolen, og fik en af deres exceptionelt dygtige kørelærere. Jeg vil anbefale min kørelærer, Shan og køreskolen til alle der skal starte på kørekort i fremtiden. Hertil, takker jeg for et fantastisk og ærligt forløb, som jeg bestemt ikke ville være foruden.
Rigtigt god køreskole samt rigtige gode…
Rigtigt god køreskole samt rigtige gode og venlige kørelærer. Jeg havde fornøjelsen af at have Mustafa som kørerlærer han er virkelig en god kørelærer, samt en meget sød og venlig person
Gentofte st
Meget god service og sjov kørelærer som tager sig god til folk, og får en hurtigt i gennem det hele, så mange tak for, den gode service.
Brøndby køreskole (Gentofte st)
Ishøj afdelingen
Ishøj afdelingen
Fantastisk forløb med Ibrahim som teorilærer og Musa som kørelærer der altid er sød, rolig og tålmodig med eleven.
Hjertelig anbefaling til alle der gerne vil tage kørekort.
Verdens bedste køreskole ever (:
Verdens bedste køreskole ever (:
Meget søde, gode og geniale kørelærer, især min elsket Ibrahim og Musa.
Kæmpe 5 stjerner fra mig til Brøndby…
Kæmpe 5 stjerner fra mig til Brøndby køreskole
Jeg bar på deres afdeling i Ishøj, alle var virkelige søde
Teori timerne var virkelige gode
DK’s mest hafla køreskole
DK’s mest hafla køreskole, det hygge, det hurtigt og det billigt.
Tak Ibrahim for støtten.
Kan klart anbefales.
Bedste køreskole
Bedste køreskole og havde den bedste kørelærer (Ibrahim). Hurtige til at give en teori- og køreprøve når man er klar til det. Kan virkelig anbefale stedet.
Jeg startede på brøndby køreskole og stoppet igen!!
Jeg startede på Brøndby køreskole og havde selv læst en masse anmeldelser både trustpilot og google. Derfor valgte jeg dem. Det fortryder jeg i dag.
Vi startede 12 på holdet og vi kom fint i gang med teori, dog var undervisning mere skærm end vores kørelærer fortalte om teorien.
Vi fik vores køretimer og det blev meget på kørelærers præmisser ifl. til tider og måden vi skulle betale på. Vi blev bedt om at betale kontant efter køretimen. Selve timen handlet mere om komme fra A til B for vores kørelærer end at øve kørebaneruter. Det er dyr når 90min koster 900kr ( extra lektion efter lovpakken)
Jeg startede i sommeren 2021 og fik først en teoriprøve 2022 og efter skulle jeg vente på køreprøve. Det tog lang tid og jeg brugte en masse penge i tiden jeg ventede. Jeg blev lovet, at jeg ville komme til køreprøve i starten af året, det skete ikke. Jeg ventede og ventende mens jeg skulle holde min kørsel på et bestemt niveau.
Til sidst besluttede jeg, at skifte køreskole og jeg har nu mit kørekort og fik et godt forløb med dem.
Igennem mit forløb hos Brøndby køreskole kom det til at handle om penge end eleverne. :-(

Risposta di Brøndby køreskole
Kan kun varmt anbefale Brøndby…
Kan kun varmt anbefale Brøndby Køreskole!
Altid hjælpsom og altid klar for deres elever,
100% vil starte der igen skulle jeg NOGENSINDE
skulle tage det igen!
En køreskole der klart kan anbefales…
En køreskole der klart kan anbefales med nogle gode kørelærere. Mustafa som var min kørelærer er nem til at lære en, de basale ting omkring kørsel. Klart 5 stjerner herfra.
Bedste køreskole
Jeg kan kun anbefalde denne køreskole. Virkelig noget af det bedste for elever, der både er nybegyndere eller overvejer at skifte til en anden køreskole. Jeg havde en glimrende kørelærer ved navn Mark, der formåede at hjælpe mig med at bestå køreprøven :)
Fantastisk oplevelse!
Uden tvivl den bedste køre undervisning jeg nogensinde har fået!
Startede i juli måned på MC kørekort hos Musa, og jeg kan uden tøven sige at det er været en decideret fornøjelse.
Musa forstår sig på at differentiere undervisningen til den enkelte elev, uanset antallet af elever. Udover det, er der ikke en finger at sætte på planlægningen.
Både udstyr(hjelm, jakker, bukser, mm.) Og motorcykler er i verdensklasse. Det er tydeligt at der bliver kælet om alt og alle på denne køreskole.
Kan varmt anbefales at tage kørekort hos Musa, om det så er MC, eller bil, er jeg ikke et sekund i tvivl om at man vil få et fantastisk forløb.
Tak for alt!
Så har jeg lige afsluttet et motorcykel…
Så har jeg lige afsluttet et motorcykel forløb hos kørerlæreren Musa. Fra det jeg startede til jeg stod med kortet, har alt været perfekt. 5 uger tog det samlet. Musa er nok den mest tålmodige person, jeg har mødt. Han er virkelig dygtig til sit fag og gøre det rigtigt godt.
Tak for alt!!
Først og fremmest ville jeg sige at det…
Først og fremmest ville jeg sige at det er en køreskole jeg 100 p ville anbefale til alle og enhver. Jeg blev taget imod med åbne hænder. Jeg kom fra en anden køreskole som slet ikke gik godt, jeg mistede håbet, men Brøndby køreskole gav mig håbet om at tage kørekortet. Der gik 2 uger og kortet var i lommen. De professionelle,og hjælper dig hele vejen igennem. Tak for den bedste og professionelle arbejde i laver. Og særlig tak til shan, som hjalp mig hele vejen igennem mit forløb.😊
Fantastisk forløb med Ibrahim!!
Ved slet ikke hvor jeg skal starte fra. Det har været et fantastisk forløb med Ibrahim. Super fed kørelærer, altid smilende og fyldt med positiv energi. Altid en god vibe når man er er til hans teori -og køretimer. Kan varmt anbefales herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan kun varmt anbefalde Brøndby…
Jeg kan kun varmt anbefalde Brøndby køreskole! Jeg var så utrolig heldig at få Mark som min kørelære, og det har virkelig været en god oplevelse! Bestod både teori og køreprøve første gang, så hvis du er i tvivl om hvilken køreskole du skal vælge, så tag denne og spørg efter Mark som kørelærer😊
Vestegnens bedste køreskole!
Jeg har kun gode ord at sige om Ibrahim og Musa, og Brøndby Køreskole i Ishøj. Musa er en rigtig dygtig kørelærer. Han er tålmodig og behagelig, og rigtig god til at motivere! De får mine højeste anbefalinger og jeg er glad for at jeg valgte dem, og vil anbefale alle, særligt dem der har lidt svært med at køre, at køre med Musa Cosan!