Broenninggulvfirma Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Super flot resultat af gulvslibning og efterfølgende lakeringer. Gammelt gulv blev som nyt. God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv. Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, de... Leggi di più

Danni / Brønning Gulvfirma er seriøs, hårdtarbejdende og grundig. Forud for arbejdet gennemgik vi hele huset, lagde en plan for forløbet og fik et tilbud. Danni brugte samlet set en uge fra mor... Leggi di più

1. Servizio di levigatura e lucidatura pavimenti

Hos Brønning Gulvfirma udføre vi professionel og kvalitetsbevist Gulvafslibning og slibning af Trapper, Bordplader og Linoleum samt efterbehandling. Vi søger altid for at råde og vejlede vores kunder på bedst mulig måder, så slutresultatet passer til deres ønsker og behov. Og med mere end 15 år erfaring er vi godt rustet til opgaven.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super flot resultat og finish.

Super flot resultat og finish.
Stor fokus på kundens behov samt gode forslag og løsninger undervejs. Utroligt behagelige, imødekommende og smilende mennesker – både ved de indledende møder og under udførelsen af arbejdet. Alt i alt en rigtig god oplevelse og stor tilfredshed med det færdige resultat.

17 giugno 2026

Danni har til fulde levet op til hvad…

Danni har til fulde levet op til hvad han lovede. Danni kom til vores nye bolig for at se på gulvene og give et tilbud. Jeg var sikker på at gulvet i stuen skulle skiftes, men nej , det kunne Danni sagtens reparere, hvorved han sparede os for en større udgift.Gulvene er utroligt flotte nu og vi anbefaler Danni for det gode håndværk og sin behagelige måde at være på. Tak for det Danni.👍
Mvh. Helene og Niels

17 giugno 2026

Danny & team tog udfordringen op 💪

Danny & team tog udfordringen op med at levere godt håndværk til en umulig selvlært gør-det-selv kunde med lidt for mange dårlige oplevelser i bagagen. Min skepsis blev gjort til skamme! Vores ellers grundigt ødelagte egeparket gulve og dørtrin står nu som nye 👌 Tidsplanen blev desuden overholdt så whats not to like 🤗 Vi kan varmt anbefale Danny & team - de leverer både god service og godt håndværk 👍

4 giugno 2026

Uden tvivl 5 stjerner

Uden tvivl 5 stjerner. Hele forløbet har været uden de mindste anmærkninger. Serviceniveauet er simpelthen bare i top. Danni vejledte os og hjalp os blandt andet med at vælge den rette behandling, og Patrick udførte arbejdet til perfektion. Yderst professionelle og desuden meget venlige. Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

4 maggio 2026

Super flot resultat. Kan absolut anbefales!

God kommunikation om kontrakt og aftaler om tidspunkt mv.
Vældig flink, dygtig og hurtig medarbejder, der udførte opgaven.
Pris ok - især i forhold til det flotte resultat.
Kan kun give dem de bedste anbefalinger.

24 marzo 2026

Behandling af Dinesen gulv

Super service og udført arbejde af Danni. Vi har fået slebet og behandlet Dinesen Douglas gulv med lud og sæbe. Resultat er helt i top👌 Danni var meget fleksibel for at få det til at passe ind i en stram tidsplan. Kæmpe anbefaling af Brønning gulvfirma herfra

29 gennaio 2026

De varmeste anbefalinger til Danni og…

De varmeste anbefalinger til Danni og Brønning Gulvfirma. Vi var uheldige at have et andet gulvfirma på besøg først, som desværre efterlod en række skader og et ødelagt gulv. Danni var hurtig til at rykke ud og var både utrolig hjælpsom og proffesionel i sin tilgang. Vi har efter at have haft Brønning Gulvfirma til at løse opgaven nu nogle utroligt flotte gulve - lige som vi havde ønsket os.

22 gennaio 2026