Brievenbus Pakketjes Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend lieve klantvriendelijke benadering ervaren. Mijn pakketje had wat vertraging opgelopen, omdat ik een spellingsfout in het adres had gemaakt. Suzanne (verkoper) was bereid om kostenloos een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kan brievenbus pakketjes echt aanraden. Goede service en voldoende keuze voor elke gelegenheid. De klantenservice is ook echt top. Toen mijn pakketje door de post maar niet werd bezorgd toen hebben... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via de website zocht ik een leuk pakketje uit voor een vriendin die net was verhuisd. Helaas was er bij Post NL iets misgegaan met de bezorging. Dat is vervolgens ontzettend vriendelijk, snel en goed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne, goede service. Ik had wat vragen per whatsapp gesteld in het weekend en werden snel beantwoord waardoor ik hetzelfde weekend een bestelling heb kunnen plaatsen. De bestelling is op maa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Servizio di spedizioni e consegne

Scritti dall'azienda

Een pakketje door de brievenbus is een ideaal cadeau om te versturen een verjaardag, pensioen, geboorte, etc. Allerlei gebeurtenissen in het leven kunnen en mogen niet zomaar voorbij gaan. Als je elkaar niet kan opzoeken, is een kleinigheidje een warm welkom in je brievenbus. De kleine cadeautjes zijn een groot succes en er komen geregeld nieuwe pakketjes bij zodat je de ontvanger kan blijven verrassen. Brievenbus Pakketjes levert orders aan bedrijven, stuurt een theepakketje naar oma of een borrelpakketje naar de jarige job. En wil je graag een gepersonaliseerde order plaatsen? De eigenaren Suzanne en Remco denken graag met je mee!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

34 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Een verjaardag theebrievenbus pakketje niet op verjaardag aangekomen

Een verjaardag theepakket besteld voor oma, maar die werd niet op de verjaardag bezorgd zoals aangegeven. Een teleurstelling, doen er niks aan, alleen een excuus, met dit kan gebeuren. Voor 20 euro voor een verjaardag brievenbus pakketje geen aanrader!

Dit antwoord heb ik inmiddels al 2x gehad van jullie per mail. Als je deze service aanbied bezorgen met kaart op je verjaardag en deze dienst niet zeker kunt waar maken dan beter niet aanbieden. Jullie zouden in ieder geval verzendkosten kunnen vergoeden

13 gennaio 2024

Risposta di Brievenbus Pakketjes

Bedankt voor je review. Allereerst gefeliciteerd met je oma. Je pakketje is op tijd verzonden en een dag later bezorgd dan gepland ivm een onvoorziene vertraging bij DHL. Dit is netjes aan je gecommuniceerd. We hebben helaas geen invloed vertragingen bij DHL/PostNL (zoals ook andere webshops afhankelijk zijn van de postbezorgers). Uiteraard houden we vertragingen of manco’s goed in de gaten en helpen we de klant zo goed mogelijk met een passende oplossing. We willen graag iedereen blij maken, zo goed als kan. Gelukkig heeft je oma het pakketje dus alsnog een dagje later mogen ontvangen en heb je hopelijk een leuke reactie terug mogen ontvangen. Groet van team Brievenbus Pakketjes

Prima service aan klanten

Als afscheidscadeauleek ons een samengesteld theepakket een leuk idee, maar het hoefde niet perse door de brievenbus.
Brievenbuspakketjes heeft er een leuk pakket van gemaakt, dubbel verpakt, zodat er geen adressticker op het cadeau kwam, en supersnel bezorgd.
Echte aanrader!

1 settembre 2022

Risposta di Brievenbus Pakketjes

Wat fijn om te horen Anita, dat doet ons goed!

Valutata 5 stelle su 5

Aanrader voor leuke & originele brievenbus cadeautjes

Hele leuke en gevarieerde pakketjes!! Al een paar keer besteld, leuk dat je tussen een heleboel verschillende thee kan kiezen bij de thee pakketjes. Snelle levering.

28 luglio 2022

Risposta di Brievenbus Pakketjes

Leuk om te horen! En we hebben iedere seizoen ook weer lekkere nieuwe theesoorten en nieuwe pakketjes.

Aanrader!

Snelle levering, goede variatie in producten en wat fijn dat je zelf pakketten kan samenstellen!
Zo maak je toch iets persoonlijks zonder te veel moeite.
Verpakking was ook erg mooi en duurzaam.

27 luglio 2022

Risposta di Brievenbus Pakketjes

Wat een leuke review! Daar worden we blij van Miss Fatima, dankjewel!

Zeer tevreden 😊

Voor een vriendin een heel mooi brievenbus pakketje kunnen samenstellen. Het was tip-top in orde en keurig bezorgd. Alweer veel leuke dingen gezien om nog veel vaker een brievenbus pakketje te bestellen 😁

Risposta di Brievenbus Pakketjes

Wat leuk om te horen, we maken dan ook graag een feest van ieder pakketje!

Wat een leuke brievenbuspakketjes

Wat een leuke brievenbuspakketjes.
Gestuurd naar een vriendin van mij die het echt een verrassing vond. Ook veel keus!

Risposta di Brievenbus Pakketjes

Leuk om te horen Renate! Houd onze webshop in de gaten want er komen geregeld nieuwe Brievenbus Pakketjes bij.

Valutata 1 stelle su 5

Ik geef het op

Ik geef het op. Ik wil betalen dan moet ik inloggen, dat lukt niet. Ik ben nu al een uur bezig, ik geef het op!! Slechte webshop

Risposta di Brievenbus Pakketjes

Wat jammer om te horen dat het niet gelukt is om te bestellen. Je kunt ook niet bij ons inloggen, je hoeft enkel de adresgegevens toe te voegen om verder te gaan in het bestelproces. Mocht je hulp willen, we staan altijd voor je klaar. Zowel telefonisch, per e-mail en whatsapp.

Valutata 4 stelle su 5

Op Instagram zag ik brievenbus-pakketjes en dat trok meteen mijn aandacht en werd enthousiast!

Op Instagram zag ik brievenbus-pakketjes voorbij komen en heb blanco een bestelling geplaatst. Zou het wat zijn? Hoe zou het verzenden gaan? etc. Maar als je het niet probeert weet je het niet. Het logistieke traject is prima geregeld. Een bevestigingsmail, een mail van DHL met alle gegevens, weer een mail van DHL wanneer het geleverd wordt etc. Dat gaf al een goed gevoel. En toen 's avonds mijn schoonzus belde om te bedanken voor het pakketje en helemaal blij was en de zeep zo heerlijk rook, wist ik het zeker bij brievenbus-pakketjes ga ik zeker nog meer bestellingen plaatsen. En inmiddels ook gedaan! Echt een aanrader!

25 marzo 2021

Leuke brievenbus pakketjes

Leuke brievenbus pakketjes voor een leuke prijs om iemand op een onverwachte manier te verrassen. Het pakketje was snel verzonden. Ik ga vaker wat bestellen bij brievenbus pakketjes!

24 marzo 2021

Risposta di Brievenbus Pakketjes

Wat leuk om te horen en bedankt voor je review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più