Valutata 1 stelle su 5

4 weken later de armband ontvangen, zonder 4 gegraveerde namen erin. Totaal kansloos. Zo'n 15 mailtjes gestuurd. 1 X antwoord van R. Becholz wat het ordernummer was. Nooit meer wat gehoord. Toen v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ruim 3 weken geleden bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Bestelling gedaan track en trace ontvangen maar daar gebeurd vanaf 3 juni ook niets meer. Contact met het bedrijf opgeno... Leggi di più

1,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Ook wij zijn benadeeld door Bricozon

Ook wij zijn benadeeld door Bricozon. Wij hebben een product besteld, welke kapot is geleverd. Bij het mailen hierover hebben wij antwoord ontvangen. Wij konden het terugsturen met hoge kosten of het product houden en een kleine bedrag terug krijgen..........een kapot product houden......of terug sturen onder eigen kosten. Lijkt mij geen juiste oplossing. Ik heb het teruggestuurd met het verzoek mij alle kosten te vergoeden. Het gaat om een bestelling in juni. Nadat deze ook nog eens weken te laat geleverd was en dus kapot heb ik tot op heden nog geen cent retour gezien en krijgen wij ook geen reactie meer op onze berichten.

19 ottobre 2020
Valutata 1 stelle su 5

IDEM VADERDAGarmbandje BESTELD en tot…

IDEM VADERDAGarmbandje BESTELD en tot op heden nog steeds sinds 17/6 in transit in Amsterdam ( uit China gekomen) ik blijf nog stilletjes hopen maar met al die revieuws die ik hier lees ...vrees ik er toch voor

6 luglio 2020

Waardeloos!

Waardeloos!
Bestel hier niet, mensen! Vaderdagscadeau nog steeds niet ontvangen, het is een scam 1e klas.
Zo’n spijt! En de track&trace pagina is een disaster-de order hangt al weken vaat in Zhinzeng of zoiets... China troep! Niks Nederlandse website!

1 luglio 2020

Waardeloos

Wat is dit een slecht bedrijf!Oplichters pur sang,jullie adverteren met vaderdagcadeautjes terwijl je niet optijd kan leveren en überhaupt niet van plan bent om te leveren.Ga je schamen.

1 luglio 2020

Van armband tot klantenservice NEPZOOI

4 weken later de armband ontvangen, zonder 4 gegraveerde namen erin.
Totaal kansloos.

Zo'n 15 mailtjes gestuurd. 1 X antwoord van R. Becholz wat het ordernummer was. Nooit meer wat gehoord. Toen van C. Inees. Hij ging even navragen wat voor oplossing ze kunnen bieden. Tot op heden natuurlijk niks gehoord.

27 giugno 2020
Valutata 1 stelle su 5

Voor vaderdag een armband besteld

Voor vaderdag een armband besteld. Helaas pas na de bestelling de kleine lettertjes gelezen dat het 14-16 dagen zou duren. In China gemaakt. Nu maakt dat niet uit, maar ik hoor niks meer, mails worden niet beantwoord.
En adverteren met vaderdag als alle bestellingen niet op tijd worden geleverd.
Nooit meer, lieve mensen bestel hier niet. Ook klopt het mailadres niet met de bestel site louche bedrijf!

26 giugno 2020
Valutata 1 stelle su 5

Geen contact mogelijk & geen pakketje ontvangen

Goedenavond,

Net zoals jullie heb ook ik zo'n armband bij Bricozon besteld voor vaderdag. Na tijden niks gehoord te hebben, besloot ik een mailtje te sturen, en wat blijkt, het e-mailadres waarmee mij een bevestiging is gestuurd, bestaat niet. TOP! Wat nu? Via een beetje googelen kwam ik op hun Facebook site en heb ze daarop maar geprobeerd een berichtje te sturen. Ik heb nu woensdag 24 juni, nog steeds geen pakketje ontvangen en dus ook geen manier meer om contact hierover op te nemen.
Wat kan ik hier nog mee doen?

23 giugno 2020
Valutata 5 stelle su 5

Snelle service, snel geld terug

Mijn dochter had een bestelling geplaatst voor vaderdag maar had zich vergist in de levertijd en wilde daarom alsnog annuleren. Direct een bericht gestuurd en om restitutie gevraagd. Er werd meteen gereageerd en het geld staat inmiddels alweer op haar rekening. We werden professioneel en op een vriendelijke manier geholpen.

22 giugno 2020

Bestelling nooit ontvangen!

Voor vaderdag een armband besteld maar is nooit aangekomen. Ook het mailadres vd klantenservice werkt niet en mails komen terug. Denk dat ik ben opgelicht. Hoop dat niet meer mensen hier iets zullen kopen...

22 giugno 2020

Oplichters!!!

Oplichters!!!! Nergens te bereiken en was al weken op mijn bestelling voor vaderdag!!!!! Bestel niks op deze site!!!! 🤬😡

20 giugno 2020

Nog steeds niets ontvangen

Ruim 3 weken geleden bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen.
Contact met het bedrijf opgenomen en die zeggen eigenijk gewoon dat je geduld moet hebben.
Dus vraag me af of ik iets ontvang maar mocht ik wel iets ontvangen dan zal het niet voor vaderdag zijn.
Ik raad niemand aan om hier iets te bestellen.
Zoals meerdere reviews te zien is ben ik niet de enige die dit overkomt.

17 giugno 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più