Goed: Afspraak nakomen. Vriendelijke monteurs! Voorlichting vooraf door adviseur kan beter. Uiteindelijk moeten monteurs e.e.a. uitvoeren.... Had veel voeten in de aarde voor de afdekplaat van d... Leggi di più

Monteur Frank heeft een zorgvuldige servicebeurt gedaan aan onze cv installatie. Hij legde goed uit waarmee hij bezig was. Ik mag zeker stellen dat dit een van de betere service beurten was die ik heb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En team van 4 monteurs stond voor de deur op het afgesproken tijdstip. Er werd meteen uitgelegd waarom 4 en niet 2. Het was voor de opleiding van 2 ! Uiteraard hadden wij hier totaal geen problemen me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer ervaren vriendelijke monteur, komt al 20 jaar voor het onderhoud. Geen poespas, maar zorg voor het product en klant. Door verhuizing zat ik een jaar vast aan een ander onderhoudsbedrijf, maar ben... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Ditta specializzata in impianti di condizionamento
- Servizio di riparazione di climatizzatori
- Fornitore di sistemi di condizionamento
- Impianto di raffreddamento
- Servizio di redazione CV
- Fornitore di attrezzature per l'energia solare
Scritti dall'azienda
Bij Breman Installatiegroep beheren we met trots 450.000 woningen. Onze installaties variëren van cv-ketels en warmtepompen tot zonnepanelen, ventilatiesystemen en slimme thermostaten. Elk van deze systemen komt van verschillende merken en materialen, wat ons werk zowel uitdagend als boeiend maakt. Met meer dan 1600 toegewijde medewerkers staan we dag én nacht klaar om onze klanten te helpen. We doen ons uiterste best om elke klus tot een goed einde te brengen.
Iedereen energiepositief!
Scritti dall'azienda

- Samen zorgen we voor een beter woon- en werkklimaat, voor onszelf en volgende generaties
- Daarbij maken we het leven van onze klanten gemakkelijker. Dit doen we niet alleen als collega's binnen Breman, maar ook in samenwerking met de hele keten. Met woon- en werkklimaat doelen we niet alleen op het binnenklimaat van woningen en gebouwen, maar ook op het sociale klimaat - tussen collega's, bij ons klanten en in de samenleving.
Onze serviceabonnement
Wij zorgen voor de beste service en onderhoud van jouw installaties.
Ceintuurbaan 15, Gebouw ZA, 8022 AW, Zwolle, Paesi Bassi
- klantervaring@breman.nl
- breman.nl

Over Breman Installatiegroep
Ha risposto al 99% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Op tijd en nette jongen
Op tijd en nette jongen. Herinneringsmail + bericht als monteur onderweg is ook prettig.

Risposta di Breman Installatiegroep
Rustig de tijd genomen en grondig…
Rustig de tijd genomen en grondig gezocht naar het probleem. Goede oplossing.

Risposta di Breman Installatiegroep
Monteur kwam binnen de tijdszone en…
Monteur kwam binnen de tijdszone en deed zijn werk snel en netjes.

Risposta di Breman Installatiegroep
De monteur hebben als netjes uitgelegd…
De monteur hebben als netjes uitgelegd en goede service

explosie na bezoek monteur
Nadat de monteur was vertrokken, vond er 's middags een explosieve ontsteking plaats in de rookgasafvoer. Er ontsnapte gas, waardoor alles moest worden afgesloten. De rookgasafvoerbuizen waren ontzet. De collega die kwam repareren, constateerde dat zijn collega de wartel van de gastoevoer los had gelaten en geen metingen had uitgevoerd om zijn eigen werk te controleren. Dit leidde tot inzuigen van gas en een explosie. Nalatigheid met gevaarlijke gevolgen.

De monteur was vriendelijk
De monteur was vriendelijk.
Maar zei dingen dat ik dacht nou volgens mij zit er een draadje los bij die man.
En ook slecht te begrijpen zijn Nederlands was niet goed.

Echt een waardeloos bedrijf
Echt een waardeloos bedrijf. Onaardig aan de telefoon. Ze komen de afspraken niet na en ze vinden het alleen maar vervelend als je belt met een probleem. Klantvriendelijkheid is niet aanwezig.

Risposta di Breman Installatiegroep
In principe niets ik vind de monteurs…
In principe niets ik vind de monteurs van Breman , ze vragen zoveel

Risposta di Breman Installatiegroep
Binnen de opgegeven tijdwindow…
Binnen de opgegeven tijdwindow gearriveerd print plaat Intergas ketel vervangen. n.a.v. sluiting in meterkast (hoofdzekkeringen L1 en L3 vervangen )

Risposta di Breman Installatiegroep
Vriendelijke monteur die heel erg…
Vriendelijke monteur die heel erg servicegericht was.

Risposta di Breman Installatiegroep
Jammer dat de wachttijd vrij lang was
Jammer dat de wachttijd vrij lang was. De monteur had meteen door wat er aan schortte en wist dit zeer snel te verhelpen, Verder was hij vriendelijk en correct.

Risposta di Breman Installatiegroep
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.