Banner for Brdr. Løkke ApS

Brdr. Løkke ApS Recensioni 657

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Rigtig god oplevelse hos Brdr. Løkke. Super kundeservice, hurtig hjælp til at ændre billede efter bestilling og flot resultat, hvor småting blev rettet. Dejligt selv at kunne vælge portræt i stedet fo... Leggi di più

Fantastisk oplevelse. Jeg havde lavet en fejl i min ene bestilling. De slettede ordren for mig med det samme og førte mine penge retur, så jeg kunne bestille en ny. De koblede min nye ordre sammen med... Leggi di più

Jeg er rigtig glad for de billeder vi har fået af vores søn. De er virkelig flotte til den pris. Plus man kan selv vælge hvor mange billeder man vil have, ikke som andre vi har prøvet hvor man kun... Leggi di più

1. Fotografo
  2. Studio di ritrattistica

Informazioni su Brdr. Løkke ApS

Brdr. Løkke er en professionel og veletableret dansk fotografivirksomhed med speciale i skolefotografering, elevportrætter og gruppebilleder. Virksomheden blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med at levere skolefoto i høj kvalitet til skoler, institutioner og uddannelsessteder i hele Danmark. Hos Brdr. Løkke kombineres solidt fotografisk håndværk med moderne digitale løsninger, så både skoler, elever og forældre får en enkel og tryg oplevelse.

Vi lægger stor vægt på, at skolefotografering foregår effektivt og problemfrit i en travl skoledag. Derfor arbejder vores erfarne skolefotografer struktureret og professionelt, så eleverne føler sig godt tilpas foran kameraet. Resultatet er velkomponerede og ensartede skolebilleder, hvor kvalitet, lys og udtryk er i fokus. Vores digitale arbejdsgange gør det muligt for forældre hurtigt at se og bestille billeder online – ofte samme dag – og helt uden købstvang.

Brdr. Løkke tilbyder fleksible løsninger inden for skolefoto, hvor forældre frit kan vælge de billeder og produkter, der passer til deres behov. Samtidig prioriterer vi god kundeservice, hurtig levering og tydelig kommunikation gennem hele processen. Vores fokus på kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for mange skoler – hvilket også afspejles i vores anmeldelser på Trustpilot.

Skolefoto uden stress

Nem bestilling, hurtig levering og billeder i topkvalitet.
Vi bruger moderne løsninger, så billederne er klar online kort efter fotografering, og I har frit valg i både motiv og produkt — uden pakke-pres. Vi dækker hele landet med engagerede fotografer og glæder os til at indfange jeres skoleøjeblikke. 📸

100% tilfredshedsgaranti

Hos Brdr. Løkke har vi tilfredshedsgaranti - og det tager vi seriøst.

Er billederne ikke som forventet? Så er vores kundeservice kun en mail eller et opkald væk. Vi laver billeder om, uden diskussion, indtil billederne er som forventet. Lykkes det mod forventning ikke, sender vi pengene tilbage.

Promotion box for Brdr. Løkke ApS

💥 Tryksager i høj kvalitet – fra os!

Eget in-house trykkeri sikrer skarpe priser og flotte tryksager

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Generelt elendig oplevelse.

Horrible billeder, man får ikke lov til at se sine klassebilleder før køb, sure og forhastede fotografer. Støt din lokale fotograf i stedet for denne opreklamerede fotograf.

8 gennaio 2026

Hej Gustav,

Tak for din anmeldelse.
Hvis du ikke er tilfreds med dine billeder er det naturligvis ærgerligt. Som vi beskriver flere steder har vi tilfredshedsgaranti, så alt du skal gøre for at få dine penge tilbage er at kontakte os. Det står også på alle invitationer vi sender ud ifbm. Trustpilot anmeldelser, det er umiddelbart meget svært at overse.

Årsagen til at du ikke kan se billederne på forhånd er at vi ikke har samtykke fra alle elever til fremvisning af billedet i salgsøjemed. Det er ganske simpelt ulovligt for os at vise billedet frem på vores webshop uden forudgående samtykke.

Som skrevet herover, så har vi tilfredshedsgaranti, er du ikke tilfreds, så får du dine penge tilbage, no questions asked, det er politikken.

Du smiler på alle dine billeder inkl. klassebilledet, og pågældende fotograf der har fotograferet dig har jeg meget svært ved at se skulle være sur. Det har jeg aldrig endnu hørt om hende. Hun er ekstremt vellidt på de skoler hun kommer på.

Men det er naturligvis beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse.

Generelt fint

Informationerne før fotograferingen var ok.
Selve fotograferingen foregik med et mangel på information.
Billederne i printet form var skåret skævt.

20 novembre 2025

Hej Nikky,

Tak for din anmeldelse.
Du må meget gerne uddybe hvilken information der har manglet så vi kan forbedre det for fremtiden.

Hvis dit billede er skåret skævt skal du henvende dig på kontakt@brdrloekke.dk så vi kan sende dig et nyt

Vh. Jesper

Flotte billeder og god service

Vi har modtaget nogle rigtig flotte billeder af vores datter, som går i børnehave. Udover de flotte billeder er det også et kæmpe plus, at det er nemt og ikke mindst fleksibelt at bestille samt udvælge billeder. Du skal ikke vælge en foto-pakke på forhånd (og huske dine børn på fotosedler), men kan stille og roligt vælge dine billeder hjemme - dertil kommer hurtig levering. Priserne er også meget fornuftige og rimelige. Vi håber, at også vores børns skole skifter over til Brdr. Løkke.

26 novembre 2025

Min helt ærlige mening

Hele vores klasse havde en gennemgående dårlig oplevelse med fotografen til klassefotoet, selvom vi er gymnasieelever forventer vi at blive mødt med respekt, men fotograferingen føltes forhastet og ubehagelig, fotografen virkede stresset og gav ingen form for dialog eller vejledning, portrættet blev taget på under et minut og der blev kun taget få billeder hvilket gav meget lidt mulighed for at vælge et godt resultat, og dette er ikke kun min oplevelse men noget stort set hele klassen har oplevet på samme måde.

Da billedet endelig kom var det på et meget tyndt stykke papir der lignede noget jeg selv kunne have printet derhjemme, de havde endda glemt at klippe et stykke af kanten af, og papiret giver små prikker over det hele så snart billedet kommer i lys hvilket gør kvaliteten endnu dårligere.

Det eneste positive var at man fik et lille billede på kvitteringen og at billederne blev gjort klar hurtigt, men bestillingsprocessen var lang og mere besværlig end nødvendigt.

Da jeg kontaktede kundeservice fik jeg et kort og uvenligt svar fra dem hvilket ikke hjælper på oplevelsen.

Nu hvor jeg har fået billedet er der ikke meget jeg kan eller vil gøre, men jeg håber at de næste gang lytter til de råd de får og behandler elever mere ordentligt, for som det er nu kan jeg desværre ikke anbefale denne fotograf.

2 dicembre 2025

Hej Ali,

Tak for din anmeldelse.
Det er selvfølgeligt ærgerligt hvis du har følt at fotograferingen var forhastet og ubehagelig, det er ikke meningen. Men det er korrekt at der i tidsplanen er afsat ca. 1 minut pr. elev. Det gøres for at fotograferingen ikke går ud over for meget undervisningstid. Generelt set kan vi godt nå at få gode og brugbare billeder på et minut. Der er 6 brugbare billeder af dig.

Billederne printes på 250 gsm fotopapir som er standarden i branchen. Det kan du ikke producere derhjemme, medmindre naturligvis du har en professionel produktionsprinter derhjemme. Hvad du mener med at der mangler at blive klippet et stykke af er jeg ikke med på. De små prikker du nævner antager jeg er den struktur der er i fotopapir. Vi producerer fotos på det der hedder "Photo Luster", som har en mat finish. Det er naturligvis ærgerligt at du ikke kan lide finishen på fotopapir, men det er nu engang sådan fotopapir er.

At du så skriver at du har fået et uvenligt svar fra Anette må enten være fordi du husker forkert eller en direkte usandhed fra dig. Her er jeg nødt til at skrive et direkte uddrag fra jeres mailkorrespondance da det ganske enkelt ikke passer at du skulle være mødt med uvenlighed. Det er ikke fair overfor min medarbejder at du hænger hende ud med fuldt navn for noget hun ganske simpelt ikke har gjort.

Du skriver "Hej, jeg fik taget billeder til min skole.Jeg bestilte mit klasse billiede den dag jeg blev fotograferet. Jeg fik en ordre konfirmation men ingen opdateringer." Anette svarer dig "Hej, Din ordre er ikke sendt endnu. Du får besked på mail, når din ordre er pakket."

Så alt i alt er det naturligvis ærgerligt at du har haft en dårlig oplevelse, men du er nødt til at holde dig til sandheden når du vælger at skrive en anmeldelse, alt andet er uanstændigt.

Vh. Jesper

Ændre holdning efter god dialog

Efter at have været en utrolig irriterende kunde som kun kunne brokke sig og give forkerte antal stjerne. Så har jeg nu ændret mit antal af stjerne på baggrund af den dialog jeg har haft med Jesper Nissen. Han har givet en god forklaring på det jeg havde en anden holdning til. Tak

24 novembre 2025

Hej Kristina,

Tak for din anmeldelse og dialogen på mail. Det er altid smukt når to uenige parter ender med at forstå hinanden :-)

Vh. Jesper

Aldrig har vi gået så ringe skolefotos

Aldrig har vi gået så ringe skolefotos. Har opfordret skolen til at skifte udbydder. De skiftede Løkke forrige år.

Sidste år bestilte vi ikke nogen fotos og i år fandt jeg et der sådan lige kan gå an. Abdre forældre har det på samme måde ved jeg.

Er meget skuffet.

24 novembre 2025

Hej Jaqueline,

Vi er kede af at høre, at skolefotograferingen ikke levede op til dine forventninger. Vi beklager, at du er skuffet over billederne. Når jeg læser din anmeldelse og ser billederne kan jeg dog ikke se hvad problemet skulle være?
Vi vil utroligt gerne have feedback, men du er nødt til at være mere konkret og konstruktiv hvis vi skal kunne gøre noget bedre for fremtiden.

Jeg kan oplyse at vi fra pågældende skole de tre skoleår vi har fotograferet der udelukkende har fået 5-stjernede anmeldelser fra forældrene pånær din.