brdr | simonsen Recensioni 10.017

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Skriver sjældent anmeldelser, men har simpelthen sjældent været så imponeret af fantastisk service. Jeg bestiller 4 par bukser en fredag formiddag og har bukserne mindre end 24 timer efter! Det... Leggi di più

Super kvalitet, masser at vælge imellem og mega gode tilbud 👌Hurtig levering, ofte gratis fragt og mulighed for at returnere. Har handlet her flere gange, og er aldrig blevet skuffet, så jeg vender t... Leggi di più

Blev betjent af Julius i Rosengårdcentret, der var meget imødekommende og flink. Han vidste med det samme hvad jeg ønskede. Til trods for de ikke havde min størrelse på lager, fandt han frem til hvad... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo

Hos brdr | simonsen menswear sælger vi moderne herretøj til Danmarks laveste priser fra en lang række kendte danske brands samt vores eget private label brand Vintage Polo Club (VPC). Vi har januar 2024 14 butikker samt en webshop.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

10.017 recensioni

Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Lang leveringstid og Kina størrelser

Da jeg bestilte de varer jeg skulle have, savnede jeg en størrelsesguide, men tænkte at jeg bestilte en størrelse som jeg plejer at bruge. Det tøj jeg modtog vil jeg betegne som "Kina-størrelser". Da jeg bestilte varerne fik jeg med det samme en bekræftelse, men da jeg efter 1 1/2 efter ikke have modtaget varerne skrev jeg til kundeservice omkring min ordre.. pludselig derefter var varen pakket og afsendt, men jeg fik aldrig svar fra kundeservice.

13 aprile 2026

Fantastisk kundeservice

Jeg bestiller 4 par bukser en fredag formiddag og har bukserne mindre end 24 timer efter! Det er fantastisk.

Desværre oplever jeg, at jeg har fået en forkert størrelse leveret. Det kan jo ske. Jeg skriver en mail til kundeservice og får svar tidligt mandag morgen og får tilsendt et helt nye par bukser. De yder fantastisk kundeservice!

Har også handlet i deres fysiske butik i Aarhus en del gange og oplevet samme gode service. God kvalitet af tøj til meget gode priser.

20 aprile 2026

Forsendelse tog 6 dage

Forsendelse tog 6 dage, skrev en mail vedr netop dette, men fik aldrig et svar tilbage, varen blev bare leveret, i dag når man bestiller fra nettet i dk, så skal det gå stærkt2-3 dage, ikke det dobbelte. Varen var som forventet, men ikke kundeservicen.

10 aprile 2026

Super skønne varer

Super kvalitet, masser at vælge imellem og mega gode tilbud 👌Hurtig levering, ofte gratis fragt og mulighed for at returnere. Har handlet her flere gange, og er aldrig blevet skuffet, så jeg vender tilbage 😃

9 aprile 2026

Kundeservice ikke eksisterende !!

Tøjet er i rigtig god kvalitet, men jeg har sendt tøj retur fra en ordre tilbage i februar og har fortsat ikke fået mine penge retur. Jeg har kontaktet kundeservice på både mail og telefonnummer. Mails har de ikke svaret på og det er fuldstændig umuligt at komme i gennem på deres telefon i den korte åbningstid de har hver dag fra 9-11.
Ingen tager telefonen.
Det er yderst ringe kundeservice!

17 aprile 2026

For langsom afskibning efter bestilling

Tøjet er fint.
Nu er det ikke første gang jeg bestiller hos jer - jeres responstid ifht. Afsendelse er simpelthen for dårlig.
Man skal nok få varen, ingen tvivl om det - men det tager for lang tid fra bestilling til afsendelse. Derfor 4/5 stjerner.
Hvis man har tid til at vente 2/3 dage før pakken bliver sendt, så ingen problem.

9 aprile 2026