Onlangs een ipad houder besteld en deze retour gezonden. Eerst krijgen we vragen over waarom we het product retour willen sturen.Uiteindelijk retour gestuurd en bericht ontvangen dat de zending... Leggi di più
Produit (un cadre mural pour galaxy tab) de bonne qualité : il semble solide (on verra à l'usage) et bien conçu. La tablette est parfaitement maintenue et protégée. La cadre est tout en métal, il... Leggi di più
Habe mir bei Bravour eine iPad Wandhalterung bestellt. Auf den Produktfotos war allerdings eine andere Halterung dargestellt, deshalb habe ich schlussendlich die Halterung mit dem richtigen Prod... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sinceramente nuestra experiencia es "penosa", hemos comprado y pagado el 15/11/2021...un armario para cargar tablets, y después de mucho preguntar, correo va..correo viene...y "ya lo enviamos hoy..."... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Mooi en makkelijk
Leuke iPad cover. Foto wel iets andere uitstraling als product. Maar da's dan ook alles.
Snel, simpel, betrouwbaar
En bovendien producten die ik bij concurrenten niet heb gezien. Mooie ipad hoes.
Best oké
Bestellen ging prima. Ook een mooi produktengamma. Ik moest wel even achter de bestelling aan, maar daarna had mijn hoes snel.
Prima.
Bestelling in ontvangst genomen, keurig bevestigd, verzending aangekondigd en product netjes op tijd, goed verpakt geleverd.
Snel en keurig geleverd.
Op vrijdagavond besteld en op dinsdag al geleverd.keurigge afhandeling.
Perfect
Goed verzorgde website met heldere informatie. Onmiddellijke verzending na de bestelling, artikel degelijk verpakt. Wat wil je nog meer?
Perfecte case!
Goede,duidelijke site.snelle levering. De Maroo Maungo II past goed,handig in gebruik. Heb gekozen voor de leren versie. Zeer tevreden, een aanrader!
voor 16.00 besteld, morgen in huis - klopt niet!!
Ik heb een week geleden een hoejes besteld. Ik heb hem nog niet ontvangen. dinsdag besteld voor 16.00 betekend dat hem woensdag zou moeten ontvangen maar ik heb woensdagmiddag pas een mail ontvangen dat het opgestuurd is maar dat geloof ik niet anders had ik hem al lang ontvangen. hoop dat het binnenkort aankomt. wordt wel tijd.
Goede en snelle Service
Snelle levering en goed verpakt, mooi en kwalitatief goed product!
Als kerstcadeau een Booq Cobra Courier XS besteld. Zelfs in deze drukke periode een snelle levering aan huis. Volgende dag al in huis! Was een prijzige aankoop, maar daarom ook goed om te zien dat deze goed was verpakt. De foto's zoals afgebeeld op de website komen naadloos overeen met het echte product.
Kortom; goede service, snelle levering, mooi product en niet te vergeten voordeligste prijs!
Perfect geleverd volgens afspraak!
De sleeve voor mijn IPad past prima, ziet goed uit en doet zijn werk perfect.
Snelle levering! Echt de volgende dag in huis
Makkelijk te bestellen en de volgende dag met de post binnen!
Ze doen dus wat ze beloven!
Uitmuntend
Kreeg een defect product (wat overigens niet te zien was, de omdoos was nog heel). Deze is meteen omgeruild, zonder problemen en vragen! Klasse.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.