Brasserie Stensballegaard Recensioni

TrustScore 3 su 5

1. Ristorante
  2. Ristorante specializzato in pranzi

Brasseriet er en del af Stensballegaard, der også omfatter golfklub, padelcenter og meget mere. Til daglig drives Brasseriet af Lars Holdgaard, der er en erfaren restauratør og eventarrangør samt en passioneret kok og vinkender. Lars driver Brasseriet i samarbejde med ejerne af Stensballegaard, Anne Katrine og Jannik Ahlefeldt-Laurvig. Lars tager sig af den daglige kontakt med gæsterne, men sammen deler de en stor passion for mad, vin og drikke og en lyst til at skabe mindeværdige events, fester og arrangementer. Brasseriet er meget mere end et spisested. Brasserie Stensballegaard er et samlingssted for inspirerende events, sportslige aktiviteter, forretningsmøder, fremragende madoplevelser, vinsmagninger og meget mere.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Vi bestilte Ugens Ret kaldet Bavette

Vi bestilte Ugens Ret kaldet Bavette, og har aldrig oplevet oksekød så sejt, og tilsyneladende dårligt tilberedt. Vi klagede straks til servitricen, som svarede:" Hvad skal jeg gøre ved det?". Da vi betalte, gentog vi vores klage, og sagde at vi forventede at få en forklaring på den uspiselige ret. Vi har intet hørt, derfor denne anmeldelse.

9 luglio 2026

Risposta di Brasserie Stensballegaard

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af, at I gik herfra utilfredse. Da I gjorde os opmærksomme på kødet, tilbød vores servitrice med det samme, at vi kunne lave en ny portion til jer, men det tilbud valgte I at afslå.

Vi kan samtidig ikke genkende beskrivelsen af dialogen med vores medarbejder. Den måde, I gengiver samtalen på, stemmer ikke overens med det, vi har fået oplyst eller med den måde, vi møder vores gæster på.

Vi tager altid kritik alvorligt og ville meget gerne have haft muligheden for at rette op på oplevelsen, mens I stadig var hos os.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Det lækreste stjerneskud 🥰

Vi spiste på Brasserie Stensballegaard i fredags, på vej til Toto koncert. Vi bestilte et stjerneskud hver, aldrig har vi fået så lækker mad. Smørstegt brød, røget laks, 2 store fiskefileter, et stykke andet fisk, masser af friske rejer, hjemmelavet dressing og noget meget lækker pynt. Der var virkelig kræset om detaljerne. Det var velsmagende, så flot ud og vi blev bestemt mætte
Ville gerne give 10 stjerner hvis det var muligt 🤩

20 febbraio 2025

Bestilte burger og børnemenuer som take…

Bestilte burger og børnemenuer som take away.
Måtte sande at madniveauet ikke var som ved tidligere forpagter. Burger var tør og uinspirerende og børnemenu var med nuggets fra frysepose, selvom vi i telefonen blev oplyst at børnemenu var uændret ift tidligere forpagter. (Tidligere var det ægte kyllingenuggets, samt gnavegrønt som tilbehør)

Desværre ikke penge eller tid værd.

14 febbraio 2025

Risposta di Brasserie Stensballegaard

Kære Simon, vi er kede af at din Take away i lørdags ikke levede op til dine forventninger. Vi gør en dyd ud af at have gode og friske råvarer, og vægter vores gæsters tilfredhed højt.

Vi forstår dog ikke helt hvad der kan være sket, da vores gode medarbejder som tilberedte jeres mad, er den samme person der har stået i køkkenet det sidste år, og han har lavet maden fuldstændig som han plejer. Vi tager altid gerne i mod direkte feedback på mail eller telefon, så vi gennem dialog kan forstå hvad der er sket, du er meget velkommen til at kontakte os på tlf 5369 8018 eller mail stensballegaard@brasseriethorsens.dk

Ha’ en god dag.

De bedste hilsner
Julie, Brasseriet Stensballegaard

Super god oplevelse !

Perfekt ramme til vores datters konfirmation.
Fantastisk menu, friske råvarer og rigeligt af alt. Stor ros af maden fra alle vores gæster.
Smukt pyntet bord med friske, flotte blomster.
Rigtig god betjening af det friske unge personale.
En impulsiv omgang golf satte ekstra kulør på dagen.
Vi giver Stensballe Brasserie vores bedste anbefaling👌

5 maggio 2024

Pinlig forveksling

Velkomstdrinken var lunken. Forretten så overdådig ud, indtil tjenerne kom og fjernede det, da det var til et andet selskab. Herefter blev der serveret en lille forret. Hovedretten var ok. Desserten smagte rigtig godt men der var ikke nok, flere gæster kunne ikke få 2 gange.ingen kompensation for den pinlige situation som vært og værtinde da den forkerte forret blev serveret og taget ud foran gæsterne.

9 maggio 2024

Fantastisk fest

Perfekt ramme til vores konfirmation.
Fantastisk 6 retters menu, friske råvarer og rigeligt af alt. Stor ros af maden fra alle vores gæster.
Smukt pyntet bord med friske, flotte blomster.
Fantastisk betjening, af sødt og smilende personale.
Legetøj i skufferne til de mindste. Alle var glade😄
Vi giver Stensballe Brasserie vores bedste anbefaling👌

25 aprile 2024

En rigtig god oplevelse

Anmeldelse på vegne af min mor:

Tak for en dejlig dag i hyggelig rammer, skønt, serviceminded og opmærksomt personale, som gjorde min runde 80-års dag til en vellykket fest.

Menu var en spændende og varieret menu, med 6 små forskellige lækre retter - godt for både øjne og gane - og rigeligt til at alle blev mætte.

Gæsterne har efterfølgende rost såvel stedet, personalet og maden.

Jeg kan helt sikkert anbefale stedet, hvis andre ønsker en hyggelig fest i skønne omgivelser og ikke
med den traditionelle suppe-steg-is-menu.

Venligst
Jytte Kolbe Olsen

15 marzo 2024

Kære Jytte (og Annie),

Tusinde tak for jeres pæne ord og tilkendegivelser. Det betyder meget for os at vores gæster har en god oplevelse. Fejring af særlige livsbegiveheder såsom en rund fødselsdag, er nogle af de stjernestunder vi gerne skulle kunne sole os i gennem livet. Så vi er rigtig glade for at vi I Brasseriet kunne bidrage til at I fik en dejlig dag.

Mh
Brasserie Stensballegaard

Det er helt grotesk dårligt mad

Det er helt grotesk, at foreslår 6 små retter (små retter er nok for meget at kalde dem) med chili mayo til en 80-års fødselsdag. Næsten alt i ”de såkaldte retter” var rester fra morgenbuffeten, FLOVT og lidt ulækkert. Hvis kokken har fri, bør man ikke tage arrangementer ind, (hvis stedet overhovedet har en uddannet kok ansat).

Selv blomsterne på bordene var visne.

Jeg håber så sandelig, at min svigermor har holdt sin fødselsdag på Brasserie Stensballegaard næsten gratis.

Kan IKKE anbefale stedet til nogen.

I har en flot beliggenhed, derfor får I en stjerne.

16 marzo 2024

Kære Lene,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse som gæst til et selskab i vores Brasserie.

Vores ‘6 små retter’ er et koncept mange af vores selskaber er rigtig glade for, og som de beskriver som 'spændende og anderledes'. Vi har altid en indgående dialog inden et selskab, hvor vi justerer menu, så det passer til den enkelte lejlighed og individuelle ønsker. Derudover er vi altid til rådighed på telefon eller personligt efter et arrangement hvis der skulle være noget som ikke levede op til arrangørens forventning.

Vi vil for god ordens skyld understrege, at der naturligvis ikke genbruges mad, og at der altid serveres retter af friske og nye råvarer. Så det må bero på en misforståelse.