BPT klantcontactcentrum Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week is de keurmeester van Brandpreventietechniek.nl geweest voor de 3e keer. Komen al 3 jaar elk jaar netjes op tijd langs om mijn brandblussers te keuren. Nette keurmeester, behulpzaam en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg prettig om zo bijgepraat te worden en alles bij langs te lopen. Goede professionaliteit, veel kennis en prettige manier van werken. Concrete tips om op te volgen en goede apparaat controle.

Valutata 5 stelle su 5

Alles verliep volgens afspraak. Vragen die je stelt worden keurig beantwoord. Mocht je het vervolgens niet begrijpen, krijg je extra uitleg. Er word duidelijk tijd genomen voor je. Ik heb nagebeld bij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd telefonisch benaderd door een vriendelijke dame die mij attendeerde op de jaarlijkse keuring voor brandblussers. Dit was sinds corona al niet meer gedaan, dus erg blij met deze dienstverlening... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di attrezzature antincendio

Scritti dall'azienda

BPT is gespecialiseerd in het leveren van brandbeveiligingsartikelen en het uitvoeren van onderhoud en keuringen aan brandveiligheidsvoorzieningen. Dit omvat onder andere brandblussers, brandslanghaspels, EHBO- en BHV-koffers, noodverlichting en AED’s, evenals de installatie en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Onze producten en diensten worden ingezet door uiteenlopende doelgroepen, zoals installateurs, vastgoedeigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere klanten. Betrouwbaarheid en kwaliteit vormen daarbij de kern van onze dienstverlening. Binnen BPT staat een professionele werkwijze centraal, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zetten ons dagelijks in voor het waarborgen van veiligheid en continuïteit bij onze klanten. Dit doen wij door hoogwaardige producten te leveren en ervoor te zorgen dat alle brandpreventiemiddelen correct worden onderhouden en voldoen aan de geldende normen en eisen.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

182 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

143 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Doet ze werk goed mag volgende keer…

Doet ze werk goed mag volgende keer terug komen

14 maggio 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Ageeth, hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat leuk om te horen, tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Super service!

13 maggio 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Yakub, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

zeer klantvriendelijk

7 maggio 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u onze service als zeer klantvriendelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Valutata 5 stelle su 5

Fijne service en totaaloplossing in…

Fijne service en totaaloplossing in brandveiligheid

20 gennaio 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Leo, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat we u een totaaloplossing in brandveiligheid konden bieden. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Goede service en dienstverlening

Goede service en dienstverlening. Denk met de klant mee!

6 maggio 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Roy, hartelijk dank voor uw beoordeling! Meedenken met de klant staat bij ons voorop. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Prima gedaan.

Prima gedaan.

22 aprile 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Anita, hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Top service

Sympathieke monteur, top service en snel geregeld.

16 aprile 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Jeffrey, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles snel geregeld was. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Netjes, vriendelijk, behulpzaam

Goede, prettige service. Denken mee. Zeker aanrader. Alles weer voor elkaar

16 aprile 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Guus, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en aanbeveling! Fijn dat alles weer voor elkaar is. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Valutata 5 stelle su 5

Hij was erg behulpzaam en vriendelijk

Hij was erg behulpzaam en vriendelijk. Nam de tijd om alles goed uit te leggen en plaatsen.

7 aprile 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Ellen, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat alles rustig en duidelijk is uitgelegd. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Goed geholpen!

Goed geholpen, fijne communicatie, hele aardige meneer.

7 aprile 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u goed geholpen bent en de communicatie prettig verliep. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Goed

Top, lekker snel en professioneel

1 aprile 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Fransje, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat het snel en professioneel verliep. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

zeer tevreden

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Orhan, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Valutata 1 stelle su 5

Spam bellers

Ze bellen zonder reden om je mateloos te spammen. Super irritant

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste meneer Van der Putten, hartelijk dank voor uw bericht. Wij herkennen ons niet in de genoemde verwijten en vinden het jammer dat u dit zo heeft ervaren. Wij gaan graag met u in gesprek om dit samen uit te zoeken; u kunt ons hiervoor mailen op contact@brandpreventietechniek.nl. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Super fijn geregeld

Super fijn geregeld. Gebeld en dezelfde middag kwam hij nog bij ons langs. Alles is weer helemaal in orde en duidelijk uitgelegd!

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Nikki, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat we u dezelfde dag konden helpen en alles duidelijk was. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag zijn ze langs geweest voor de…

Vandaag zijn ze langs geweest voor de brandpreventie bij ons op de zaak Maxime Schoenen te Maastricht.

Alles weer op orde gemaakt. Dit is echt een super net bedrijf met nette prijzen!

25 marzo 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles weer op orde is bij Maxime Schoenen en dat u tevreden bent over de prijs. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Aan te raden

Vandaag hebben wij onze jaarlijkse controle laten uitvoeren. De heren hebben hun werkzaamheden zorgvuldig en professioneel verricht. Aangezien dit tijdens onze openingstijden plaatsvond en er behoorlijk wat klanten aanwezig waren, hebben zij hier op een zeer nette manier rekening mee gehouden.

Ik ben dan ook zeer tevreden: naast hun scherpe prijs werken de heren bovendien met een glimlach.

24 marzo 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling! Fijn dat de jaarlijkse controle zorgvuldig en professioneel verliep en dat we rekening konden houden met uw klanten. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Prima service

20 marzo 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Lu, hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Super aardige man

Super aardige man ! Alles weer gecheckt alles was weer goed. Tot volgend jaar

18 marzo 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Beste Bianca, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat alles weer in orde was, tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Goeddddd top

17 marzo 2026

Risposta di BPT klantcontactcentrum

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più