De docent (Johan) weet een een goede portie kennis over te brengen met een gepaste hoeveelheid humor. De docent maakt het interactief waardoor je je aandacht er goed bij weet te houden, ondanks dat di... Leggi di più
We hebben de opleiding gekregen van Bart Veenstra. Alles werd op een zeer duidelijke en prettige manier uitgelegd. Bart nam de tijd voor iedereen en zorgde ervoor dat alle vragen goed werden beantwo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
veel geleerd en inzicht gekregen hoe de NEN 6060 toegepast kan worden met directe koppelen met de sprinkler. Toezichtsarrangement moet intern meer aandacht krijgen. Collega's hebben korte training no... Leggi di più
Goede opleiding BPD1 gehad. Veel leerzame lessen met voorbeelden uit de praktijk. Ook genoeg ruimte om je eigen praktijk vraagstukken te bespreken. Docent wist veel en kon snel met antwoorden komen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
- Lezione
- Centro formativo
- Scuola professionale
Scritti dall'azienda
Dé opleider op het gebied van brandveiligheid
Brandpreventie Academy, dé opleider op het gebied van brandveiligheid
Scritti dall'azienda
- Bevlogen en professioneel. Enthousiast en flexibel. Betrokken en persoonlijk.
- Wij zijn gestart als opleidingsorganisatie voor bouwkundige brandpreventie. Inmiddels uitgegroeid naar een van de marktleiders op het gebied van opleidingen en trainingen voor bouwkundige en brandbeveiligingsinstallaties. Het blijven volgen van de vraag vanuit het vakgebied staat hierbij centraal.
- Wij staan je graag persoonlijk te woord.
- Twijfel welke van onze opleidingen het beste aansluit bij jouw werkgebied of (toekomstige) carrière? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag persoonlijk over een passend aanbod.
- Wij denken met je mee!
- Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Naast de opleidingen op basis van open inschrijving zien wij een toenemende vraag naar maatwerk- en incompany trainingen op zowel bouwkundige als installatietechnische brandveiligheid. In een telefonisch gesprek of een persoonlijke afspraak nemen wij graag de mogelijkheden met je door.
Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent!
Daarom geven wij onze tevredenheidsgarantie op onze opleidingen.

Ratelaar 39E, 3434 EW, Nieuwegein, Paesi Bassi
- 085-3035200
- info@bpacademy.nl
- brandpreventie.academy
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Opleiden in alle rust zonder afleiders
De opleiding is gegeven door een specialist met genoeg tijd om vragen te beantwoorden. Daarbij is het trainingslokaal gesitueerd in een gezellige en rustige omgeving zonder overlast van afleiders. Eenpluim voor de medewerkers vann Brandpreventie en natuurlijk de locatie Duikenburg te Echteld.

Aankomend brandpreventie medewerker
De cursus werd op een leuke manier gegeven. De leerstof was goed bij te houden. Er was veel ruimte voor vragen uit de praktijk. De huiswerkopdrachten waren leerzaam. Ik heb er echt veel aan gehad.

Risposta di Brandpreventie Academy
Susanne is een deskundig…
Susanne is een deskundig brandveiligheidsdeskundige. Ze legt geduldig en uitvoerig uit. Je kon echt alles vragen.
Goede locatie direct naast de A15 met erg goede lunches. De lekkernijen bij de koffie ga ik missen!

Leuke manier van lesgeven
Leuke manier van lesgeven.
Duidelijk en genoeg tijd voor vragen en discussie.

Risposta di Brandpreventie Academy
Een prettige opleider met fijn…
Een prettige opleider met fijn personeel. Ze willen graag met je meedenken mochten er dingen lastig zijn betreft de planning wordt er in alle mogelijke manieren met je meegedacht.

Risposta di Brandpreventie Academy
Duidelijke uitleg en goed…
Duidelijke uitleg en goed georganiseerd. Aanrader als je wat kennis wil opdoen omtrent het onderwerp.

Risposta di Brandpreventie Academy
Leuke dag, meer diepgang zou goed zijn
Het was een leuke dag met interessante discussies. Locatie was top. Voor mij was een groot deel van de stof al wel bekend. De inleiding/algemene omschrijving van eisen en aspecten had wat mij betreft een stuk korter gekund zodat er meer ruimte was voor diepgang.

Interessante masterclass brandveilig detailleren
Interessante masterclass brandveilig detailleren
Deskundige docent en een goede interactie met de cursisten.

Fijne cursus
Vakbekwame docent, uitstekend lesmateriaal, mooie lokatie en een goed bedrijfsrestaurant.

Bijzonder goed bestede dag
Bijzonder goed bestede dag. ik heb er veel van opgestoken.

Kundige trainers
Goede enthousiaste trainers, waren zeer kundig in het geven van een training/presentatie.
We waren nu met een grote groep, wellicht dat het met kleinere groepen wel gedaan wordt, het zou interessant zijn om te weten wat de andere deelnemers voor werk doen.

Risposta di Brandpreventie Academy
Inhoudelijk een hoop meegekregen in een…
Inhoudelijk een hoop meegekregen in een dag tijd!

Risposta di Brandpreventie Academy
De beste opleidingen op gebied van brandveiligheid
Brandpreventie Academy heeft goede leerkrachten met veel kennis, die op een duidelijke en prettige wijze hun kennis met de cursisten willen delen.

Was een goede leerstof
Was een goede leerstof, maar het duurde in mijn ogen iets te lang.

Risposta di Brandpreventie Academy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.