Helt igennem fantastisk oplevelse. Brandownersclub har hjulpet med lige det som jeg manglede til at starte min egen virksomhed. Jeg har et fælleskab med andre folk som er passionerede for det samme. O... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Mega god mulighed for andre unge som gerne vil opstarte deres eget og har store ambitioner. Der bliver lagt mange gode muligheder ud inde i boc, så det ikke er til at tage fejl af. Kan kun anbefale... Leggi di più
Virkelig stærk service fra Peter! Han har været super god til at følge op på processen, give præcis rådgivning og introducere en til fællesskabet han er ved at stifte Varm anbefaling herfra!
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
For dårligt kursus længere er den ik!!
Syntes ikke Peters måde at promovere sit kursus på er i orden, han promovere det som om unge nemt ville kunne tjene op til 10.000kr om måneden ved hjælp af hans kursus, han har ikke styr på sin discord som der ellers står så fint at man kan bruge, hvor der er guides osv. det er der så ikke! Hans kursus burde ikke promoveres til værende reselling, da det egentligt kun er selvedge denim hans supplier sælger, men da den trend er ved at være godt død, så kan man ikke få solgt sine produkter 🙁 De jeans han opfordrer folk til at købe er elendig kvalitet, knapperne sidder utrolig løse og det er bare ik godt nok.
Jeg prøvede også gentagende gange at fortælle Peter at jeg ikke fik svar på mine mails, omkring jeg godt vil stoppe mit abonnement hos dem, men hans svar var bare at jeg skulle ligge en ny mail og at jeg ik skulle skrive inde i en chat på discorden, ik så meget hjælp at hente 🙁
Han lover igen noget gang på gang men det som om det ik rigtig bliver overholdt, jeg kan se flere der skriver de ik har fået svar på mails før efter et par dage og sommetider svare de faktisk slet ik, SELVOM der jo bliver sagt rigeligt gange at de svarer inden for 24 timer hvilket de jo så IKKE gør👎
Efter jeg ville afmelde mit kursus og der gik så lang tid fra min første mail med det og dårlig betjening inde på discorden, valgte jeg at skrive en anmeldelse, da jeg havde lagt den op skrev han dette:
“Hvis du nedlægger din trustpilot indenfor 6 timer af den her besked, så returnerer jeg dit abonnement og du skal heller ikke betale mere”
Syntes ærligt talt det er for dårligt, kan helt klar ik anbefales herfra.
Vil slet ikke anbefalde det
Jeg købte Peters kursus, fordi han giver indtrykket af, at unge kan tjene op til 10.000 kr. om måneden. Mine egne erfaringer med kurset har dog været meget langt fra det.
Jeg oplevede, at det var svært overhovedet at få solgt et par, og jeg endte med at miste penge. Kvaliteten af de selvedge jeans man skal købe levede efter min mening heller ikke op til forventningerne blandt andet var knapperne allerede ved at falde af osv.
Ved os han ikke lader folk afmelde deres abonnement før de fx giver ham dårlig anmeldelser på trustpilot (efter jeg fik mine penge tilbage efter en lang dialog hvor jeg blev nød til at anmelde hans kursus sagde han "Hvis du ikke sletter dit opslag på trustpilot tager jeg de 500,- tilbage du har fået igen nu"
Alt i alt er min oplevelse, at forventningerne bliver sat meget højt, mens virkeligheden for mig var en helt anden. Jeg ville derfor personligt ikke anbefale kurset til andre, især hvis man forventer, at det er en nem eller sikker måde at tjene penge på.
Elendig kvalitet på jeans ikke køb det
Elendig kvalitet på jeans ikke køb det

Risposta di Brandownersclub
Ingen bs
Ingen bs, straight to the point, god mand, har styr på det. Kæmpe anbefaling, hvis du rent faktisk vil noget.
5/5 stjerner jeg synes det Peter har…
5/5 stjerner jeg synes det Peter har gjort er fremragende til de unge som os, der er flere og flere under 16 der tjener 10+ tusind om måneden det er meget imponerende brandowners club er the move hvis i skal tjene lidt.
God service, søde medarbejder - kan helt klart anbefales!
megagod mulighed for andre unge som brænder for det
Kan kun anbefale herfra
God oplevelse
God oplevelse, han gør meget ud af at hjælpe personligt efter ens behov!
Super kløgtigt fyr med masser af…
Super kløgtigt fyr med masser af overskud til at få tingene gennemgået en ekstra gang hvis ikke man forstod det helt første gang
Peter er en hjælpsom mentor/rådgiver og…
Peter er en hjælpsom mentor/rådgiver og bidrager med enorm hjælp til hans community, hvilket står rigtigt stærkt grundet den indsats Peter ligger i det. Stor anbefaling.
Virkelig stærk service fra Peter
Virkelig stærk service fra Peter!
Varm anbefaling herfra!
Jeg har personligt fået hjælp af peter…
Jeg har personligt fået hjælp af peter de sidste måneder, og han er en fyr med fantastisk erfaring inde for sit felt. Er personligt kommet længere i min iværksætter rejse på grund af ham. Kan helt klart anbefale.
Sindssygt godt system og et mega godt…
Sindssygt godt system og et mega godt community.
Virkelig fedt system og fællesskab
Virkelig fedt system og fællesskab. De har virkelig styr på tingene, og god kundeservice.
Kan klart anbefale, hvis du gerne vil i gang med noget
Virkelig god service
Virkelig god service, dygtig og innovativt koncept. Systemet fungerer, og leverandøren leverer.
BOC (:
Har fået meget personlig hjælp, og Peter er en flink fyr. Kan anbefale hvis man oprigtigt har en drøm om blive selvstændig. De laver ikke virksomheden for dig, men man får hjælp fra en som har været igennem mange af de ting man støder på i starten (:
Peter er en af de dygtigste inden for…
Peter er en af de dygtigste inden for e-commerce og der afspejler sig i nettop dette. Grundigt, nemt og overskueligt, kan kun anbefale det
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.