Jeg bestilte et produkt fra deres hjemmeside fredag formiddag. Allerede mandag eftermiddag var pakken klar til afhentning i pakkeboksen lige ved siden af min bopæl. Hurtig levering. Alt fungere... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stort udvalg i spil som ikke er til at finde andre steder. Hurtigt forsendelse, og da PostNord glemte at skanne pakken i pakkeshoppen, og pakken derfor landede i evig forsinkelse, var Bræt og Brikke... Leggi di più
Skøn forretning og søde, hjælpsomme ansatte - både over telefonen og i butikken. Vi og vores børn køber alt fra bræt og brikker til Pokemon og fodboldkort i deres butik på Fisketorvet. De kan altid sv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bræt og Brikker fører et bredt sortiment af brætspil, kortspil og puslespil. Kig forbi butikken på Fisketorvet eller online. Kontakt os på 33 14 17 77 el. info@braetogbrikker.dk alle dage fra 10:00 - 20:00.
Informazioni di contatto
Danimarca
- braetogbrikker.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Super godt udvalg og lyn hurtigt…
Super godt udvalg og lyn hurtigt levering til ikke brofaste ø. 2 dage. Og der var gjort ekstra ud af det - Jeg købte 2 Harry Potter Funko pop's og 3 Star wars Funko pop's, hvor den ene var Obi-Wan Kenobi, på den sad en seddel, hvor på der stod "hello there". Hvilket var virkelig sjovt når vi pakkede ud. Vi har beholdt sedlen.
En fornøjelse
Hurtig betjening af bestillingen, og varen var afsendt under 24 timer efter bestillingen var gennemført.
Varene ankom sikkert pakket og i en den kvalitet og stand som webshoppen lover.
Er super tilfreds og vil bestemt overveje at handle herfra igen.
Let at bestille og hurtig levering
Intet at sætte en finger på 👍
Nem hjemmeside,
Bedste pris på nettet, jeg kunne finde på den vare jeg ledte efter.
3 dage fra bestilling til levering.
Og jeg fik en gratis demo model på et kort spil med i min pakke 👌
Første og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem 😊
Hurtigt levering og med en lille…
Hurtigt levering og med en lille overraskelse i pakken :)
Den bedste kundeservice
Den bedste kundeservice. Nærværende, passioneret omkring deres produkter i butikken. Bestilte en gave til min søn det var ikke sikkert den nåede at komme hjem til jul, da deres leverance var meget forsinket. Han brugte lang tid på at fortælle om proceduren. Hvor det blev produceret, transportturen til DK etc. Vi ændrede levering til afhentning i butikken, hvis den nu først kom hjem lige op til jul. (Den skulle ikke blive forsinket med posten.)
Den er heldigvis allerede kommet hjem og efter at have talt med dem igen, sender de pakken i dag.
At forudbestillingen fungerede.

Risposta di Bræt & Brikker
Hurtig levering 👍
Bestilte varer online til afhentning i…
Bestilte varer online til afhentning i butik. De var hurtigt klar til afhentning og prisen var ok. Selve afhentningen var dog lidt noget rod. Vedkommende jeg blev betjent af, virkede ny - ingen problemer i det - men den anden medarbejder i butikken var travlt optaget af en privat telefonsamtale, og det tog derfor unødigt lang tid at få mine varer udleveret.

Risposta di Bræt & Brikker
Alt er som det skal være
Alt er som det skal være, så ikke noget at sætte en finger på...😉
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.