Valutata 2 stelle su 5

Sneakers zijn superleuk. Service beneden peil! Ging iets fout met bezorgen en weinig actie ondernomen door de winkel. Had stuk klanrvriendelijker gekund. Pas actie na brief met ultimatum. Jammer,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Hallo, Ik ben normaal niet de persoon die vervelende rewiews schrijft en heb begrip wegens feestdagen of wat dan ook. Maar op een bepaald punt is het geduld op. Helaas heb ik nu al 1 week geen pa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb onlangs vier paar sneakers besteld en ben er ontzettend blij mee! Ze zitten heerlijk, en dankzij de tip om een zooltje te gebruiken bij de iets grotere maat lopen ze perfect. Toen één paar hel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb hier schoenen besteld en zijn super snel geleverd. Ik heb ze zojuist binnen gekregen en meteen gepast en lopen fantastisch. Kreeg in dr supermarkt al meteen complimenten en doorgestuurd naar de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡

3,6

1 stella

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Bestellingen komen niet aan

Bestelling gedaan voor een jas het zou binnen 1 tot 3 dagen verzonden worden.. nu 3 weken later nog niks ontvangen krijg geen contact met ze!! Ik bestel er niks meer!!!!!

1 gennaio 2025

Risposta di Boxxfit

Hi Sharona! Hopelijk is jouw probleem inmiddels opgelost. 🙏🏻 We hopen dat je blij bent met de aankoop.

Op 21oktober besteld

Op 21oktober besteld. Tot nu toe nog niks ontvangen, meerdere mails gestuurd. Alleen de eerste keer reactie dat het nog een paar dagen zou duren. Nou mijn advies niet bestellen hier!

21 ottobre 2024

Risposta di Boxxfit

Hi Myrna, ik kan helaas geen bestelling van je vinden ☹️ Ik kan dus ook niet zien wat er mis is gegaan. Zou je ons willen mailen? Dan kunnen we het oplossen!

Valutata 1 stelle su 5

Bestel hier niet is mijn advies

Bestel hier niet is mijn advies!
Eind oktober schoenen besteld maar tot op heden niets ontvangen. Ook geen contact met ze te krijgen! Zeer slecht!

Ze kunnen wel zo mooi reclame maken dat het binnen 3 dagen verstuurd wordt dat is dus niet zo!

29 ottobre 2024

Geen levering geen contact

Op 29 oktober een bestelling gedaan en helaas tot op heden niets mogen ontvangen, geen schoenen, verzend informatie, geen reacties op mijn e-mails.
Zeer vervelend en teleurstellend!
Hoop nog steeds op een reactie zodat ik mijn review ook aan kan passen.

27 ottobre 2024

Hi Carmen! Hopelijk is jouw probleem inmiddels opgelost 🙏🏻

Valutata 4 stelle su 5

Retourzending

Ik heb 2 paar schoenen in dezelfde maat besteld. 1 paar past en 1 paar is te klein. Ik probeer contact te krijgen over een retourzending. Maar heb nog geen reactie ontvangen. Inmiddels een mail gehad met excuses en uitleg. Dikke prima.

29 novembre 2024

Risposta di Boxxfit

Hi Angelique! Door de black friday drukte liepen we iets achter met de klantenservice, hopelijk hebben we je nu goed geholpen! Fijne avond. ✨

Valutata 5 stelle su 5

Sneakers besteld voor een leuk prijsje…

Sneakers besteld voor een leuk prijsje en kwamen snel binnen. Ook fijn dat je met Klarna kan betalen.
Sneakers vallen wel wat groot qua maat heb 39 maar 38 was dan weer te klein. Opgelost met een zooltje en ze lopen heerlijk

28 novembre 2024

Geweldige webshop

Geweldige webshop! Had hier nog nooit besteld maar de schoenen warren zo leuk!! En eenmaal toegekomen warren ze gewoon nog leuker, dankjewel voor de geweldige schoenen en ook gewoon mega comfortabel!! Het pakketje was ook super leuk ingepakt met een bedank kaartje! Bestel ik zeker nog is!

10 ottobre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Alles komt goed

Het duurde allemaal.lang. maar na aandringen van mijn kant bij klarna en boxxfit. Zijn de sneakers retour en en geld terug gestort.
Met een excuus mail van boxxfit.

Eind goed al goed

26 novembre 2024

Nog niks ontvangen!

Schoenen besteld maar ik krijg geen verzendbewijs of schoenen binnen. Op de website staat binnen 1-3 werkdagen verzonden. Misschien verstandig dit niet te vermelden als jullie dit niet waar kunnen maken. Zorgt voor onrust. Ook geen reactie geven op de mail/chat zorgt voor een gevoel van oplichting. Een berichtje van vertraagde levering zal bij veel mensen begrip opleveren.
Ik zie hieronder ook mensen die hun bestelling wel gekregen hebben. Voor nu hoop ik hier ook nogsteeds op. Zo niet zie ik mijn geld graag terug zodat we verder geen stappen hoeven te ondernemen.

1 novembre 2024

20 oktober een bestelling geplaatst

20 oktober een bestelling geplaatst! Tot op heden nog steeds NIETS ontvangen zelfs geen verzendbevestiging. Ik heb al mails gestuurd en krijg hier gewoon geen reactie op! Graag dan via hier contact op te nemen met mij! Vind dit echt niet kunnen! Respect is ver te zoeken voor de klanten!

20 ottobre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Leuke schoenen

Leuke schoenen, lopen lekker.
Ik heb wel een maand moeten wachten op m'n schoenen, dus de slogan; " Deze week dragen", is een ruim begrip.

30 ottobre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più