Bouwmakker Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bouwmakker heeft onze badkamer helemaal verbouwd en we zijn er super blij mee. Vanaf het eerste gesprek dachten ze goed mee, en de planning klopte gewoon van begin tot eind. Het team was vriendelijk,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische aannemer. Professionele werkploeg welke snel, vlot en netjes werken. De communicatie is vlot, goed en soepel. Het was echt tof om te zien hoe ons idee op papier werkelijkheid werd. Aan d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf eerste contact prima samenwerking. Alles volgens afspraak. Vriendelijke mensen die hard en netjes werken en een goed resultaat afleveren. Zeer tevreden!!

Valutata 5 stelle su 5

Bij deze willen wij jou en je team hartelijk bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden die jullie bij een familielid uitgevoerd hebben. Wij hebben Bouwmakkers aangeraden op basis van onze eigen ervar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di costruzioni
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Appaltatore
  4. Intonacatore
  5. Posatore di piastrelle
  6. Fornitore di filtri per l'acqua

Scritti dall'azienda

Een badkamer renoveren doe je vaak maar één of enkele keren in je leven. Het is daarom fijn als je tijdens dat traject werkt met de juiste mensen. Wij weten de weg en coördineren het hele proces, waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan en verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Wij werken zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt en staan bekend om de persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ben je opzoek naar een bedrijf in regio Rotterdam dat jouw badkamer aanpakt en het regelwerk voor je uit handen neemt? Neem dan contact op!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

134 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Badkamer renovatie.

Ik kan niks anders dan dat de jongens topwerk hebben afgeleverd.
Je ziet duidelijk dat ze weten wat ze doen en ook problemen ter plekke oplossen.
Als we weer een project hebben zal ik zeker de jongens weer vragen.
Nogmaals dank voor jullie vriendelijkheid en vakmanschap.

Groetjes, Anja en Jos

12 marzo 2020

Hoi Anja en Jos,

Heel erg bedankt voor jullie lovende woorden! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met ons werk en dat we hebben kunnen bijdragen aan een succesvol project. Als jullie in de toekomst weer een project hebben, staan we graag weer voor jullie klaar.

Alles klopt!

Alles klopt! Snelheid, nauwkeurigheid, communicatie en eindresultaat! Blij met onze nieuwe badkamer!

16 dicembre 2019

Hoi Rick,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie blij zijn met de nieuwe badkamer! Snelheid, nauwkeurigheid en goede communicatie zijn inderdaad belangrijk voor ons. Als jullie in de toekomst weer iets nodig hebben, staan we graag voor jullie klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Renovatie badkamer en toiletruimte.

Wij hebben afgelopen maand de renovatie van onze badkamer en wc door de mannen van bouwmakker laten uitvoeren. Wij zijn ZEER tevreden met het afgeleverde werk. Extra dank aan Şenol (en de rest van het bouwmakker team) die bij ons meerendeels van de werkzaamheden hebben gepland en uitgevoerd. Kortom een aanrader!!!

4 dicembre 2019

Hoi Bianca,

Wat geweldig om te horen dat jullie zeer tevreden zijn met het afgeleverde werk! Als jullie in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor jullie klaar.

Toppie

Top gedaan door de gasten van bouwmakker, er zat wel het een en ander tegen tijdens verbouwen van de wc maar werd snel opgelost door hun

2 dicembre 2019

Hey Anthony,

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn, ondanks de uitdagingen tijdens de verbouwing. We zijn blij dat we snel oplossingen konden bieden. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan weten.

Valutata 4 stelle su 5

goede werknemers en werken snel en…

goede werknemers en werken snel en schoon

12 novembre 2019

Hoi,

Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je tevreden bent over ons team en de manier waarop we werken. Als je in de toekomst nog hulp nodig hebt, staan we voor je klaar.

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb goede ervaring met bouwmakker

Ik heb goede ervaring met bouwmakker. Tevreden over geleverde resultaat. Vond het alleen jammer dat ik zelf regelmatig ergens achteraan moest bellen.

1 novembre 2019

Hoi Dilek,

Dank je wel! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent. Als je in de toekomst weer hulp nodig hebt, staan we voor je klaar!

Klasse

Beste Bouwmakkers.

Via deze weg wíllen we jullie nogmaals bedanken.
De wc en de douche hebben jullie perfect verbouwd.
Jullie personeel zijn vak mensen en kunnen we iedereen aanraden..

21 ottobre 2019

Hoi Sjaak,

Graag gedaan! 🛠️ Fijn om te horen dat je tevreden bent met de verbouwing. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, weet je ons te vinden!

Badkamer renovatie

Perfect uitgevoerd renovatie van de Badkamer. Alleskeurig afgewerkt, zelfs dat wat onherstelbaar lėkė, žoals het plafond. Er hebben nog een ruimte die we door bouwmakker laten uitvoeren. Complimenten.
Fam. Geertsma

5 ottobre 2019

Hoi Fokke,

Dank je wel voor de complimenten! 🛁 We zijn blij dat we de badkamerrenovatie perfect hebben kunnen uitvoeren. Als er in de toekomst nog meer ruimtes zijn die je door ons wilt laten doen, staan we klaar. Geniet van de vernieuwde badkamer!

Professioneel team

Professioneel team. Bouwmakker staat altijd klaar voor hulp en ze werken heel schoon. Ze komen ook met ideeën wat erg gunstig kan zijn.

Ik heb mijn badkamer laten renoveren door Bouwmakker en ik heb er geen spijt van.

3 ottobre 2019

Hoi Mesut,

Dank je wel voor je positieve feedback! 😊 We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij de renovatie van je badkamer. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen assisteren, staan we voor je klaar. Geniet van je vernieuwde badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Mooie oplevering van wc's en badkamer

Mooie oplevering van wc's en badkamer. Communicatie top. Kan hen aanraden.

30 settembre 2019

Hallo Roy,

Bedankt voor je lovende woorden! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met de oplevering van de wc's en badkamer, evenals met onze communicatie. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb door Bouwmakker mijn keukenwand…

Ik heb door Bouwmakker mijn keukenwand laten betegelen. Het is snel en netjes gedaan, bedankt!

28 settembre 2019

Hallo Alen,

Graag gedaan! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Mocht je in de toekomst nog verdere projecten hebben waarbij we kunnen helpen, staan we voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben de afgelopen 2 weken onze…

Ze hebben de afgelopen 2 weken onze badkamer gemaakt en ziet er echt perfect uit zijn echt vakmensen en ook nog een super vriendelijk thnx mannen groetjes fam. Horsman

28 settembre 2019

Hey Stefan,

Super bedankt voor jullie vriendelijke woorden! We zijn echt blij dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe badkamer. Mocht je nog vragen hebben of in de toekomst weer iets nodig hebben, laat het ons gerust weten!

Valutata 5 stelle su 5

Bedankt makkers voor de mooie badkamer!

Wij hebben een aantal maanden geleden onze badkamer laten renoveren door Bouwmakker. Het zijn professionele mensen. Wij zijn vooraf duidelijk geïnformeerd en binnen 2 weken was het helemaal af. Zij zijn netjes te werk gegaan. Bedankt heren! Wij genieten nog steeds van onze prachtige badkamer. Groeten, fam. Coban

27 settembre 2019

Hallo Nilgün en Ahmet,

Wat fijn om te horen dat jullie nog steeds genieten van de prachtige badkamer! 🌟 Bedankt voor jullie vriendelijke woorden. Als jullie in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor jullie klaar.

Groeten,
Bouwmakker Team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più