Ik heb nu voor tweede keer grotere order besteld via de webshop. Dit gaat uitstekend en eenvoudig. Levering was volledig en volgens afspraak. Klein issue met statiegeld pallets, maar is... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super bedrijf, enorm klant vriendelijk zeer behulpzaam tot aan de werkbus toe. Joyce is werkzaam in het filiaal te Nijmegen Joyce enorm bedankt voor het samen stellen van een mooie offerte het meede... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij het afhalen van mijn bestelling vriendelijk geholpen. De balken waren te lang om te vervoeren. Ik had zaag gereedschap in de auto en werd geholpen door een medewerker met inkorten. Super!
L'azienda ha risposto
Online besteld en afgerekend. Dat ging heel vlot. Bij afhalen v.d. materialen werd ik heel snel geholpen en de medewerker in de expeditie had de spullen al klaar staan en hielp mij ook heel vlot. A... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Energieweg 26 A, 6541 CX, Nijmegen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Waardeloze service, kom je dan als particulier. Je betaald al de volle hoofdprijs voor transport en pallets (geeneens euro pallets! neen waardeloze houten latjes met bouwmaat erop gestempeld).
Helft van alle gipsplaten zijn kapot, of je even 2x enorme transport kosten wil betalen om de kapotte op te sturen en nieuwe te ontvangen.
Ik snap wel dat jullie liever geen particulieren hebben met zon klantenservice. Van de zotte!

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
Voorraad indicatie klopte exact evenals tijdstip dat order afgehaald kon worden. Prijs was scherper dan bij de concurrent.

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
Online een bestelling gedaan met een pallet vol materialen. Die is in onze afwezigheid heel netjes geleverd achter het hek zoals we hadden gevraagd.
Dank
Bestelling online gedaan en binnen 2 uur kon ik deze ophalen.
Ik werd op de locatie snel geholpen.
Ik kon mijn bestelling eigenlijk pas de volgende
dag ophalen, maar de medewerkster deed no
Iet moeilijk en hielp me toch. Klasse!

Duidelijke website
Makkelijk bestellen, betalen via QR code
Geen verzendkosten

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
Schutting planken besteld. De slechtste planken die er lagen hadden ze
klaar gezet voor mij.
Nooit meer bestellen maar zelf uitzoeken

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
Hebben alles wat ik nodig heb en kunnen het ook bezorgen, lange latten krijg ik niet in m n auto.
prima hoor en lekker makkelijk

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
Drie kwartier gereden naar Nijmegen omdat de site aangaf dat er nog drie artikelen waren. Blijkt dus niet zo te zijn omdat de site niet bijgewerkt wordt.

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
Levering was volledig en volgens afspraak.
Klein issue met statiegeld pallets, maar is bij terugbrengen netjes en vlot opgepakt en opgelost. Precies zoals het hoort.
Verbeterpunt is het mogelijk maken van toevoegen van een item aan een bestaande bestelling. Dit product nu elders gekocht (dichterbij)
Jammer dat ik zelf niet naar binnen de winkel in mag ivm geen kvk inschrijving, maar ik respecteer die keus uiteraard.

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
Bij binnenkomst wordt je meteen op een nette manier aangesproken om te helpen. De verdere afhandeling verliep prettig, behulpzaam. Zeer klantgericht

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
ik kwam hier voor de eerste keer na een online bestelling en ik werd als een gelijkwaardige klant geholpen met veel enthousiasme! waardoor je gelijk thuis voelt. Personeel is zeer behulpzaam.

Risposta di Bouwmaat - Nijmegen
Voor het eerst als particulier een account aangemaakt en een bestelling geplaatst. Afhalen ging eenvoudig en een gemiste korting werd alsnog verrekend.