L'azienda ha risposto
Ik had een click en collect aankoop maar heb lang staan wachten want mijn bestelling moest van de andere kant van de wereld komen. je zou denken dat het meer snelheid en gemak op zou leveren maar ik h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooie geprijst en snel besteld en ook ideaal om zelf af te halen de volgende dag. Klantenservice ook nog gebeld. En deze persoon had duidelijk veel plezier vandaag want werd op vrolijke wijze toegespr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Simon Vestdijkwei 1, 8914 AX, Leeuwarden, Paesi Bassi

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Fijn online besteld en zelf opgehaald bij de vestiging in Leeuwarden.
Bij ophalen verrassend vriendelijk geholpen!

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Voor eerste keer iets besteld bij Bouwmaat. Alles ging perfect: product was snel te vinden op de website, snelle communicatie en direct leverbaar. Bij het ophalen werd de grote multiplex plaat netjes op maat gezaagd en ongevraagd werd er hulp geboden bij het laden. Een topbedrijf.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
2 balken online besteld, 7 balken zouden in voorraad moeten zijn. Kon niet geleverd worden en ook niet voor mij besteld worden.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Bestelling stond keurig klaar en medewerker was zeer behulpzaam

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Roedentape snel en netjes geleverd. Prijs was ook zeer concurrerend.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Mijn online bestelling stond klaar op afgesproken dag. En werd geholpen om het in mijn auto te doen.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Je kan als particulier een account aanmaken en online bestellen. Vervolgens kan je je bestelling ophalen in een vestiging in de buurt. Handig, en ze zijn ook nog eens super vriendelijk.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Ondanks dat ik meermalen mijn filiaal op Groningen heb laten zetten wordt nog steeds afgeboekt op Leeuwarden. Onverteerbaar voor een Groninger.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Balkdragers nabesteld, de bestelling stond voor mij klaar maar op de klus toch de verkeerde maat. Bouwmaat Leeuwarden gebeld en binnen een uur stonden ze met de juiste maat voor de deur. Daardoor konden we direct verder. Echt top geregeld.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Recent wat bouwmaterialen hier gekocht voor een verlaagd plafond. Goede en duidelijke site met nette prijzen. Ik dacht dat dit bedrijf alleen zaken deed met bedrijven maar ik als particulier ben ook goed geholpen. Communicatie was snel en duidelijk, ik was wat vergeten te bestellen en dit kon ik in de vestiging van Leeuwarden makkelijk ophalen. Bezorging van de materialen was ook goed, kwartier van te voren even een belletje dat ze er aan komen. Vervolgens zijn de materialen netjes tot in de garage geleverd, top. Zeker voor herhaling vatbaar.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Bestelling op tijd klaargezet. Mooi recht hout en hulp gehad bij inladen.

Risposta di Bouwmaat - Leeuwarden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.