L'azienda ha risposto
Goede, vlotte en vriendelijke service via app en telefoon. Pluspunt: ook ecologische bouwmaterialen! Minpuntje: afhaaldatum op het formulier gaat maar tot drie dagen vooruit. Je kunt niet verder met b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super service erg behulpzaam en een goed op elkaar in gespeeld team in de firma en goede communicatie met andere filialen Staan altijd voor je klaar en zijn flexibel en denken graag met je pro... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Vossenbeemd 102, 5705 CL, Helmond, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Medewerker hielp goed mee met de lijmkeuze te maken, erg klantvriendelijk
personeel van Bouwmaat Helmond denken altijd mee met ons en ze hebben een goede service

Risposta di Bouwmaat - Helmond
Kon het dezelfde dag al ophalen.
Heb geen KVK nummer en mag zelf dus niet binnen komen. Dat is wel jammer.
Maar verder prima geholpen.

Risposta di Bouwmaat - Helmond
Bestellen is gemakkelijk. Nu nog wachten op tijdige levering. Of dat ook gaat zoals afgesproken.

Risposta di Bouwmaat - Helmond
Alles prima,snel vraag beantwoord via whats app,netjes klaar gezet , vriendelijk personeel.

Risposta di Bouwmaat - Helmond
Er was bij Fakro een beoordelingsfout gemaakt en hebben zij eigenlijk niet meegedacht waardoor de verkeerde spullen geleverd waren. Mitchel van Lieshout werkzaam bij Bouwmaat Helmond heeft al de problemen zelf voor mij opgelost waarvoor ik hem zeer dankbaar ben. Ik denk zonder verder in detail te treden dat weinig bedrijven zo goed hun klanten tegemoet zouden komen, en alles voor hun rekening zouden nemen omdat een bedrijf als FAKRO VERSTEK liet gaan. Wel heeft Max Peters en zijn colega Daniël goed werk afgeleverd, waarvoor mijn dank.
Dus BOUWMAAT HELMOND (MITCHEL)
Een 10.

Risposta di Bouwmaat - Helmond
Bestellen en afhalen is goed op elkaar afgestemd. Ik heb via internet besteld op dinsdagavond en zou mijn bestelling op donderdag vanaf 7 uur op kunnen halen bij de vestiging in Helmond. Wat ik niet gekregen heb , is een melding dat de bestelling klaar stond om afgehaald te worden. Heb toen gebeld met de vestiging om te verifiëren of mijn bestelling afgehaald te worden. De vestiging kan hier niets aan doen, dit moet blijkbaar gebeuren op het (hoofd) kantoor.
Dit is nog voor verbetering vatbaar

Risposta di Bouwmaat - Helmond
Super service en vriendelijk ter zake kundige medewerkers

Risposta di Bouwmaat - Helmond
Via de website een artikel besteld om dit af te halen bij een van de filialen. Helaas was de winkelvoorraad niet actueel, maar werd snel opgelost door de medewerkers!

Ik ben al klant ongeveer 16 jaar bij bouwmaat, betrouwbaar

Dakpannen service
Moest drie dakpannen hebben en de medewerker heeft me enorm geholpen door ervoor te zorgen dat ik ze als nieuwe klant van Bouwmaat mee kon nemen.