Bouwmaat - Haarlem XL Recensioni 80

TrustScore 4.5 su 5

4,6

A. Hofmanweg 3 A, 2031 BH Haarlem, NL

Valutata 5 stelle su 5

Online en bij andere doe-het-zelf-stations kun je goedkoop spullen kopen. Maar als je een specifieke vraag hebt, halen ze hun schouders op. Bij Bouwmaat (XL Haarlem) gaan de medewerkers en vestigings... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De website is goed, overzichtelijk en duidelijk. Bestelling gedaan op de site met afhalen als optie. Direct een duidelijke melding dat ik iver twee uur al kan afhalen. Daarna wordt het lastig. In de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di materiali edili
  2. Negozio di materiali edili
  3. Fornitore di materiali edili
  4. Fornitore di attrezzature per l'edilizia
  5. Negozio di ferramenta
  6. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Na 15 jaar nog steeds tevreden.

Het personeel is zeer vakbekwaam en altijd vriendelijk. Wij zijn al 15 jaar trouwe klant van de Bouwmaat en nog steeds zeer tevreden, Offertes worden snel opgemaakt en geleverd.

31 gennaio 2026

Bedankt voor de complimenten 🥳 We zien je graag

Valutata 4 stelle su 5

Goede kwaliteit en prijs.

Goede kwaliteit en prijs.
Snelle levering, ik werd alleen niet een half uur voor levering gebeld zoals wel vermeld is.

21 gennaio 2026

Risposta di Bouwmaat - Haarlem XL

Dank je wel voor je bericht! We geven het door en nemen het mee in onze evaluaties 😌. Heel veel plezier met jullie bestelling en graag tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

De winkel heeft een zeer grooSucces van uw project gegarandeerd.t…

De winkel heeft een zeer groot assortiment; alles staat op zijn plaats, ongeacht de locatie van de winkel. Alles is gemakkelijk te vinden, zelfs voor een beginner die niet zo bekend is met materialen. De adviseurs zijn ook erg vriendelijk en deskundig. Ik kies voor Baumat omdat het handig en gebruiksvriendelijk is.

15 gennaio 2026

Risposta di Bouwmaat - Haarlem XL

Dank je wel voor de complimenten! 🤩

Uitstekend geholpen in Haarlem

Uitstekend geholpen in Bouwmaat te Haarlem, waar ik voor het eerst kwam. Een medewerker hielp mij heel geduldig en vriendelijk met inschrijven. En vervolgens ook met het opzoeken van wat ik nodig had + prima advies hierbij.
Hulde. Hier kom ik vaker!

28 novembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Bouwmaat - Haarlem XL

Fijn te horen! Dank je wel!😊

Bespaard veel tijd

Online bestellen en laten bezorgen door bouwmaat. Snel en makkelijk het scheelt gewoon veel tijd.

24 settembre 2025

Risposta di Bouwmaat - Haarlem XL

👍 Top te horen! Graag tot ziens!

Valutata 4 stelle su 5

Toppie top!

Toppie top!

4 settembre 2025

Top top! Wij zien je graag terug bij Bouwmaat 👩‍🔧

Goed geregeld ✅

Voor de verbouwing van mijn toilet had ik online ingelogd op de webshop van Bouwmaat. Ik heb alles uitgezocht wat ik nodig had en kreeg direct te zien wanneer de bestelling klaar zou staan – binnen een uur! Alles stond netjes gereed, ik kon zo inladen en weer door. Top geregeld!

20 agosto 2025

Risposta di Bouwmaat - Haarlem XL

Fijn te horen 😊. Graag tot ziens!

Valutata 1 stelle su 5

slecht

Klantenservice bij Haarlem is nul ❗️
De werknemers gedragen zich zeer slecht tegenover klanten.

11 giugno 2025
Non scritta su invito

Risposta di Bouwmaat - Haarlem XL

Vervelend om te horen over je slechte ervaring. Wij horen graag meer op www.bouwmaat.nl/klantenservice!

Bestellen en afhandelen

Bestellen, betalen, bevestigen, afhaal bericht, afhalen, allemaal in 2 dagen tijd zonder enig probleem.
En heel vriendelijke en behulpzame mensen in het bedrijf.

29 maggio 2025

👍 Top!

Valutata 5 stelle su 5

Een top bedrijf met top service!!!!

Ik was enkele weken geleden ook in Haarlem geweest voor vloertegels, het was voor mij nieuw en even vreemd. Maar ik ben heet netjes en correct geholpen door Mevr: Paola een topper voor het bedrijf. Met vriendelijke groet, Leen van Oort IJmuiden

24 maggio 2025

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più