Erg vriendelijk personeel we zijn geholpen door Maurice alles perfect neemt echt de tijd
L'azienda ha risposto
Keurige zaak, website erg duidelijk..ihv super veel ingekocht voor mijn bedrijf..vg Thijs Berger.
L'azienda ha risposto
Leuke ploeg in Enschede, vriendelijk, behulpzaam, en ter zake. Ik ben er al jaren klant en ze kennen me, het is een vrij groot bedrijf maar niet anoniem
L'azienda ha risposto
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Lambertus Buddestraat 70, 7521 SB, Enschede, Paesi Bassi

Risposta di Bouwmaat - Enschede
Enige bouwmarkt die wat ik zocht op voorraad had vriendelijk personeel

Risposta di Bouwmaat - Enschede
materiaal zogenaamd op voorraad maar niet aanwezig

Risposta di Bouwmaat - Enschede
Keurig en vriendelijk personeel. Online gekocht en binnen no-time kunnen afhalen.

Risposta di Bouwmaat - Enschede
Goede service en vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel

Risposta di Bouwmaat - Enschede
Bouwmaat Enschede, hoge klantvriendelijkheid, meedenkend, goed advies, ontzettende vriendelijke leu, bedankt voorn mooien werkschoo'n, super blie met. Hele mooien Kerstmis en good oald & Niejjoar. Barmhartige grootn & God zegen. Vincent ter Bogt

Risposta di Bouwmaat - Enschede
Gewoon zoals altijd goed, website is wat traag, maar goed, dan maar even wat meer koffie :-)

Risposta di Bouwmaat - Enschede
's Avonds een boodschappen kar vol materialen besteld. 's Ochtends om 0930 al gebeld dat het klaarstond. Mijn vrouw kreeg nog hulp bij het inladen. Top service. Hier ga ik vaker bestellen.

Materiaalbestelling
Alle bestelde spullen stonden keurig klaar evenals de aanhanger, personeel zeer behulpvaardig met het verzamelen van aanvullend materiaal en waar nodig gebruiksinformatie over dit extra materiaal

Risposta di Bouwmaat - Enschede
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.