Een beetje onduidelijk vanaf hoe laat ik na internet bestelling op mocht halen op een mail geen antwoord. Ik had alles betaaks en de bestellings scan code maar moet eerst langs de info bali kreeg ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gipsplaten en raggel hout besteld bij vestiging de hurk in Eindhoven. Kon meteen volgende dag worden geleverd, tegen een zeer redelijke prijs. Kwam op een pallet van 360x120 met een grote heftruk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vriendelijke personen op de afd. klantenservice. Goede website met veel keuze. Eenvoudig om de bestelling te maken. Klein minpuntje was dat de bestelling nog niet gereed stond voor ophalen, maar dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als particulier producten besteld via de webshop. Bestelling werd klaar gemaakt en klaar gezet en kon dezelfde dag opgehaald worden. Bij het ophalen erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Lodewijkstraat 1C, 5652 AC, Eindhoven, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Ik kom altijd graag bij de Bouwmaat, erg vriendelijk.

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Altijd vriendelijk en behulpzaam en denken met je mee..

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Fijne winkel en groot assortiment. Bestelling stond keurig gereed. Medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Gewoon altijd goede service, gedoe met een mailadres? In mijn geval binnen 5 minuten opgelost waardoor de online bestelling een dag later op te halen is!

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Erg uitgebreid assortiment en sterk concurrerende prijzen. Daarnaast goed advies.

Op de site staat
Q-link Buitenkabel XMVK Grijs 2,5mm2 3x50mQ-link Buitenkabel XMVK Grijs 2,5mm2 3x50m
Ik lees dus 3 stuks van 50 meter
Bij aflevering krijg ik een stuks 50 meter ik weet niet waar het fout gaat zet er dan een meterprijs bij dit geeft bij mij veel verwarring
Ben benieuwd wat U met mijn factuur doet?

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Bestelling na 2 uur al op te halen in de winkel.

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Goede communicatie... Goede website... En goede prijzen en producten... Gefeliciteerd!

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Kwam op een pallet van 360x120 met een grote heftruk op de oprit door vriendelijke chauffeur. Helaas kon de pallet alleen dwars opgepakt, dus kon niet in de lengte de garage ingeschoven.
Dus ff sjouwen. Pallet met statiegeld kon niet opgehaald, maar ik kon grote aanhanger lenen om hem terug te brengen. Prima service!
Helaas waren paar platen beschadigd, naar nog wel bruikbaar. Deze werden keurig verrekend. Meteen nog een plaat multiplex laten zagen.
Bijzonder vriendelijk personeel en erg behulpzaam, en keurig op maat. Personeel met plezier in het werk en zeer service gericht. Aanrader!

Risposta di Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL
Zeer vriendelijk en behulpzame mensen bij Bouwmaat Eindhoven ! hartelijk dank !