Bouwmaat - Dordrecht Recensioni 51

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vierlinghstraat 52, 3316 EL Dordrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Via de site gezocht naar paumelle en heel eenvoudig gevonden. Daarnaast bleek mij dat de Bouwmaat meer dan de helft gekoper was dan eerder bezochte bouwmarkten. Wordt volgende dag via de post bezorg... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Professionele kwaliteit artikelen die bij de normale bouwmarkt niet te koop zijn. Helaas kun je als particulier alleen online bestellen en afhalen/bezorgen. Bij afhalen bleek de online afgegeven tij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke medewerkers en altijd bereid om te helpen, te adviseren en alles te doen om een klus tot een succes te maken. Goede producten en nooit lastig als iets retour wordt gebracht.

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di materiali edili
  2. Negozio di materiali edili
  3. Fornitore di materiali edili
  4. Fornitore di attrezzature per l'edilizia
  5. Negozio di ferramenta
  6. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Vierlinghstraat 52, 3316 EL, Dordrecht, Paesi Bassi

2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Bestelling met bezorging

Bestelling met bezorging. Krijg om 17:05 mailtje dat volgende ochtend tussen 06:00 en 08:00 bezorgd wordt. Dit zijn geen gangbare openingstijden. Omdat het na 17:00 is kan geen medewerker bereiken, Servicedesk gaat ook pas om 09:00 open. Dus geen enkele mogelijkheid om aan te geven dat levering om dit tijdstip niet kan. Alsnog om 7:00 gewoon voor deur gezet, gelukkig niets gestolen maar zeer vreemde gang van zaken die ooit voor problemen gaat zorgen.

13 aprile 2026

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Bedankt voor je feedback.
Onze leveringen vinden zoals vermeld in de algemene voorwaarden plaats op werkdagen tussen 07:00 en 16:00, waar deze levering binnen viel, maar we begrijpen dat dit niet altijd passend is.
We nemen je feedback over communicatie en bereikbaarheid mee ter verbetering van onze service.

Online bestelling

Vorige week bij Bouwmaat Dordrecht hout klaar laten zetten zodat ik het meteen kon ophalen zonder heel de winkel door te hoeven kruisen. Topservice ! Echter toen ik aan het werk ging bleek het hout wat kromgetrokken te zijn en kon ik het niet gebruiken waarvoor het bestemd was.
Omdat het me niet helemaal lekker zat stuurde ik een mail naar de klantenservice. Niet om m’n geld terug te eisen maar gewoon om te laten weten dat ik niet helemaal tevreden was.
In de veronderstelling dat ik nooit een reactie zou krijgen, wordt ik netjes door een medewerker( of manager )van Bouwmaat Dordrecht gebeld met de mededeling dat ik een tegoedbon voor het volledige bedrag kan komen halen.
Daar werd ik zelfs een beetje stil van:
Wat een TOP BEDRIJF.

13 marzo 2026

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Bedankt voor je review. Super om te horen dat Bouwmaat Dordrecht contact met je heeft gezocht! Wij horen het graag als je nog vragen hebt.

Bestelling beschadigd ontvangen.

Bestelling beschadigd ontvangen.
Belletje naar Dordrecht en verhaal gedaan.
Waren heel meegaand, volgende dag nieuw onderdeel door vertegenwoordiger op lokatie afgeleverd.
Klasse !!

2 marzo 2026

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Bedankt! Tot de volgende keer!

Valutata 4 stelle su 5

Goede kwaliteit, particulier bestellen is wat lastig.

Helaas kun je als particulier alleen online bestellen en afhalen/bezorgen.
Bij afhalen bleek de online afgegeven tijd in de praktijk niet juist, dit duurde een uurtje langer. Voor mij geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden als je een strak schema hebt!

16 gennaio 2026

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Spijtig dat je order nog niet klaarlag op het aangegeven moment. We geven je feedback door!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke medewerkers, goede service!

8 dicembre 2025

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Dank je wel voor je complimenten! 😃We zien je graag!

Top!!

Top! dikke 5 sterren waard. Doen wat ze zeggen!

4 novembre 2025

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Goed om te horen! 😄 Graag tot ziens!!

Fijne winkel

Fijne winkel. Hebben er veel maar.... prijstechnisch kan het wel eens beter en ze moeten bordjes ophangen want je zoekt je soms echt rot naar bepaalde producten

1 ottobre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Dank je wel voor je feedback! 👷

Buckbootz

Vanochtend besteld via website, kon ze na 11.00 zelfde dag al ophalen.

21 agosto 2025

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Veel plezier met de bestelling! 🙌

Alles werd snel geleverd

Alles werd snel geleverd. Jammer dat je als particulier geen toegang hebt tot de winkel in Dordrecht.

21 luglio 2025

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Helaas zijn we inderdaad een groothandel! Je kan wel afhaalorders plaatsen die je mag afhalen binnen 2 uur 🎉

Hulp bij inladen

Zondag besteld, zou dinsdag ochtend gereed staan. Maandag ochtend was ik in de buurt, stond al gereed, en ik werd geholpen met inladen.

18 maggio 2025

👍 Top!

Valutata 2 stelle su 5

Kan nog beter

Als eerste, fijn dat ik als particulier kan bestellen en ophalen.
Dan verbeterpunten:
- als particulier kon je moeilijk binnen bij de vestiging. Ik heb geen Bouwmaat pas om bij de ingang te scannen en er is geen bel.
- mijn bestelling stond niet klaar in bij de uitlevering, maar moest uit de winkel gehaald worden (stond daar wel ergens klaar) en dat duurde langer
- toen ik thuis kwam bleek de verkeerde maat meegegeven te zijn, waardoor ik terug moest

22 maggio 2025

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Bouwmaat! Onze excuses dat het niet goed is gegaan met het afhalen van je order. We zullen de feedback doorgeven. Wij kijken ernaar uit om je de volgende keer hopelijk goed van dienst te zijn 🙌

product was in voorraad

product was in voorraad.
makkelijk te bestellen.

29 aprile 2025

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. 👷

Snel

Snel, mijn bestelling kunnen doen. Duidelijke website.
Moment van afhalen ook goed te plannen.

12 febbraio 2025

Risposta di Bouwmaat - Dordrecht

Dank je wel voor je feedback!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più