Vooraf werd ik door een vriendelijke mevrouw gebeld dat het bestelde product gereed stond. Mijn vrouw, die het product afhaalde, werd netjes geholpen met inladen.
L'azienda ha risposto
Wij werden gelijk goed geholpen, vriendelijk personeel met goed advies met wat we nodig hadden. Goede service
L'azienda ha risposto
Snelle behulpzame mensen bij Bouwmaat Diemen. Altijd vriendelijk en een lekker bakje koffie. Assortiment prima op orde. Ook bestellen via de site gaat snel en loopt lekker.
L'azienda ha risposto
Bestelling was blijven liggen (aflevertijd niet gehaald), Kan gebeuren. Maar uitstekend voortvarend hersteld en alsnog snel de platen hout gezaagd en de andere spullen erbij. Dank!
L'azienda ha risposto
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Stammerdijk 7A, 1112 AA, Diemen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bouwmaat - Diemen
16 jaar klant bij bouwmaat.... voor tonnen aan materiaal gekocht.... kom je er achter dat een bestelling van 2600,- bij de Hornbach slechts 1200,- kost
slaat nergens op...
En vooral de kennis ontbreekt in Vestiging diemen.... als je wat vraagt over een product weten ze het niet of komen met een antwoord waar je jezelf nog eens achter de oor moet krabben....
Slecht!

Risposta di Bouwmaat - Diemen
Snelle behulpzame mensen bij Bouwmaat Diemen.
Altijd vriendelijk en een lekker bakje koffie.
Assortiment prima op orde.
Ook bestellen via de site gaat snel en loopt lekker.

Risposta di Bouwmaat - Diemen
Goede webshop en materialen, hoor. Maar ....... Jammer dat "op factuur" kopen niet mogelijk is. "op rekening" kopen is wel mogelijk, maar dat betekent feitelijk een "automatische incasso" toestaan.

Risposta di Bouwmaat - Diemen
Als het ophalen van de bestelling net zo soepel gaat als het plaatsen van de bestelling scheelt dit echt enorm veel tijd.

Risposta di Bouwmaat - Diemen
Ging iets mis met bestellenvan mijn kant en werd prima opgelost

Risposta di Bouwmaat - Diemen
Hele goede zaak waar je alles vind met vriendelijke personeel

Risposta di Bouwmaat - Diemen
Goed georganiseerde bouwmarkt, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Risposta di Bouwmaat - Diemen
Superservice. Goed geholpen, zelfs met inladen.
Vriendelijk personeel, dat meedenkt.

Risposta di Bouwmaat - Diemen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.