Keurig netjes ontvangen als nieuwe Klant en onder het genot van een kop koffie èerlijk advies betreft een voor mij onbekende klus. Mijn benodigdheden aan matriaal en gereedschap in ruime keus aanwez... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestelling online verliep soepel. Helaas week de getoonde afhaaltijd af met de in de bevestigingsmail getoonde tijd. Deze was vroeger dan de tijd online. Bij de bouwmaat lokatie, waar de producten no... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ondanks dat de online voorraad niet bleek te kloppen toch mn spullen op kunnen halen. Wel bij een ander filiaal maar supersnel geschakeld en opgelost door de medewerken die contact opnam. Een dikke p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bouwmaat was de enigste prof bouwmarkt die het houtmateriaal had wat ik nodig had. Online besteld en afgerekend, de volgende dag al kunnen af halen. En bij de concurrentie moest het besteld worden dan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Beijerinckweg 11, 6827 BN, Arnhem, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Bouwmaat in Arnhem heeft een top klantenservice! Medewerkers zijn altijd lief en behulpzaam! Ik voel mij altijd op mijn gemak in Bouwmaat Arnhem en ik weet dat ik altijd juist word geholpen!

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Service is prima alleen jammer dat goederen ontvangst mij verzekerde dat alles goed geteld was en dat achter af dat toch niet zo was.

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Zeer behulpzaam en goede communicatie over de levering.

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Service is super, vriendelijk personaal.
Website bij bestellingen zou naar mijn mening beter kunnen. Mijn bestelling stond in behandeling totdat ik de bestelling ging ophalen na een telefoontje van een oplettende medewerker.
Ik was aan het wachten totdat de website zou zeggen klaar om op te halen. Mijn mening dus.

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Snelle levering! Goederen zijn in overleg met de chauffeur op de gewenste plekken neergezet. Zodat het sjouwen voor onszelf beperkt bleef.

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Doen gewoon wat ze zeggen. Kon mijn spullen snel ophalen

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Bestelling keurig op tijd geleverd.
Chauffeur belt 15 min voor de tijd en was er op de afgesproken tijd.
Materiaal is conform afspraak.

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Communicatie was helder en duidelijk.
Medewerker was vriendelijk

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Ik (particulier) kon dezelfde dag van de bestelling mijn order ophalen! Zeer klantvriendelijk!

Risposta di Bouwmaat - Arnhem
Bestelling geplaatst en netjes naderhand een update via de telefoon. 👍