Was een positieve verrassende ervaring. Precies wat je mist in de algemene bouwmarkten. Veel meer hout keuze en alles voor bouw en renovatie. Zelfs mijn sheetrick/plywood handdrager gevonden die ik n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
hier krijg je eerlijk, goed en duidelijk advies voor een nette prijs. assortiment is ook erg uitgebreid en de medewerkers hebben kennis van de produckten.
L'azienda ha risposto
Ik ben erg netjes en uiterst vriendelijk geholpen door het personeel. Wel jammer dat ik als particulier niet zo bij jullie mag winkelen.
L'azienda ha risposto
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Oude Apeldoornseweg 38, 7333 NS, Apeldoorn, Paesi Bassi
hier krijg je eerlijk, goed en duidelijk advies voor een nette prijs.

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Goede bereikbaarheid, makkelijk bestellen via internet, vriendelijke service in de winkel,

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Ik mocht mijn pakket eigenlijk pas morgen vanaf 07:00 ophalen, maar na een kort telefoontje werd ik direct geholpen. Ik kon het dezelfde dag nog ophalen. Het personeel was vriendelijk, dacht mee en de winkel ziet er netjes en professioneel uit. Topservice!

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Goede feedback over klaarliggen Bouwmaat pasje na aanmaken van een account.
Snelle klaarzetten van bestelde materialen waardoor we snel aan de gang konden.

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
De meeste materialen zijn genoeg (voldoende voorraad) aanwezig en prettige mensen (personeel) En af en toe leuke aanbiedingen!

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Meedenkend, snelle service, goed assortiment, scherp geprijsd

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Amazing.. get everything I need .make a call and they get everything ready for me so I could get to my project on time .. love it

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Uitgebreid assortiment. Bestellen en daarna ligt het gereed om op te halen.

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Overzichtelijke webshop, uitgebreid assortiment.
Mensen in de winkel zijn altijd zeer behulpzaam.
We komen er graag.

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
snel en makkelijk. Ook duidelijke website met goede kleurstelling.

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Afhaalbestelling lag netjes klaar, Veel artikelen zijn scherp geprijsd. Factuur in de mail. Vriendelijk personeel en goede service.

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Product 2 uur na bestelling al af te halen bij de gekozen vestiging. Prima service.
En mooi dat er zoveel spullen op voorraad zijn.

Top bouwmarkt!
vriendelijk personeel.
Uitgebreid assortiment,
Klantenservice is top en goede prijs kwaliteitsverhouding!

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Makkelijk besteld en snel afgehaald. Je kunt hier alles ook per stuk kopen. Ideaal voor de kleine klusser.

Risposta di Bouwmaat - Apeldoorn
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.