Bouwmaat - Amsterdam XL Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Joan Muyskenweg 28, 1114 AN Amsterdam, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben vaste klant van Bouwmaat. Ruime keuze aan materialen en apparatuur! Bovendien is in het hartje van Amsterdam!

Valutata 5 stelle su 5

We stonden voor niks te wachten bij afhaalpunt...we moesten wezen bij servicebalie...dit was niet was dus niet duidelijk waar je de bestelde goederen kon afhalen.personeel was vriendelijk

Valutata 5 stelle su 5

Ik had twee kozijnstijlen besteld en een boven dorpel. De medewerker wees mij er op dat de dorpel niet paste op de stijlen. Zij heeft de juiste opgezocht zodat ik het kozijn nu goed kon monteren.

Valutata 5 stelle su 5

Wat een verademing om hier je spullen te halen. Personeel is zichtbaar en kundig! Denken mee en je krijgt het gevoel dat ze blij met je zijn als klant. Geen enkel vergelijk gaat op met de gemiddelde G... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di materiali edili
  2. Negozio di materiali edili
  3. Fornitore di materiali edili
  4. Fornitore di attrezzature per l'edilizia
  5. Negozio di ferramenta
  6. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Joan Muyskenweg 28, 1114 AN, Amsterdam, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

854 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

ik krijg een kapotte accu verkocht van…

ik krijg een kapotte accu verkocht van hun vervolgens wil ik hem omruilen maar dat kan niet ! Want hun zijn B2B buisness en dan moet ik naar miwaukee bellen en zit ik weken zonder accu ! Oplichterij

8 aprile 2024

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam XL

Vervelend om te lezen. Dit is de werkwijze zoals die bij ons bekend is, wij sturen de accu (of machine) zelf op naar Milwaukee om hen te laten beoordelen. Excuses voor de vertraging.

Super klantenservice!

Ondanks mijn vergissing heeft Tanja Kroezen echt bergen verzet om mijn bestelling toch op 4 hoog bij mij te krijgen! Enorm veel dank daarvoor!

26 marzo 2024

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam XL

Goed om te horen! 🙌 Bedankt voor het delen en graag tot ziens!

Uw Geweldadige Bedrijfsleider

Net zoals Max (zie onderstaand review van hem) ben ik geschoffeerd door het baliepersoneel, want ik had de bon niet, want ik had die de vorige dag helaas bij de kassa laten liggen bij aankopen van maar liefst 1500 euro.

Uiteraard verliep het verbaal uit de hand, want niemand werkte -echt- mee de bon te achterhalen in het systeem. De surinaamse dame bestond het zelfs infantiel te blijven kermen "waar ik de bon dan heb" en dat ze zonder niks kan. "Vermoedelijk kan je he-le-maal niks", zei ik nog. Het liep verbaal zo uit de hand dat m'n doorgaans zwijgzame aannemer die erbij was zelfs razend werd en de winkel maar inging om nieuw materiaal aan te schaffen, want "daar kwam hij voor".

Ondertussen werd ik gemakshalve maar even -en behoorlijk hardhandig- de winkel uitgezet, want de bedrijfsleider wilde mij niet meer in de winkel. Ik waarschuwde hem nog zijn handen thuis te houden, hetgeen anders slecht voor 'm uit zou kunnen pakken en dat het helemaal een klus zou worden als hij ons beiden zou moeten verwijderen.

Buiten beland heb ik de garage niet verlaten, want wachtende op mijn aannemer. Het deed hem de politie bellen, mijn kenteken doorgeven en melding van huisvredebreuk doen en hoopte dat ik de lef zou hebben op de politie te wachten. Alsof ik lef zou moeten hebben voor iemand die zich als een soort gestapo gedraagt. Toen de politie kwam ben ik uiteraard met ze naar binnen gegaan voor verhaal. Ik wilde om te beginnen aangifte doen wegens geweldpleging. Ze zagen er geen aanhouding in, ik lag immers niet bloedend op de grond.

De bedrijfsleider bleef tijdens het hele proces arrogant overkomen, zowel verbaal als fysiek en grinnikte hinderlijk. Ik zou als ik Bouwmaat XL was als de donder die griezel eruit trappen. Ik moet hem maar beter ook niet meer tegenkomen, vermoed ik. Ik word met de dag razender nl.

Max Delchambre
NL
17 okt 2023
Slecht leiderschap en klantonvriendelijk.

Slecht personeel met veel verloop. Ik herken deze winkel niet meer na 25 jaar trouwe klant te zijn geweest. Ik koop een keukenkraan en die gaat na 4 maanden stuk. Dan mag ik hem ruilen voor een Grohe (de duurste), en die doet het vervolgens al helemaal niet. (schroefdraad is stuk). Ik terug. Broekie aan de balie. wordt je berispend toegesproken "u kunt helemaal geen kranen monteren, u heeft hem zelf stuk gemaakt, dat moet haast wel". Moeten ze hem opsturen naar de fabriek voor garantie. Kan ik 3 weken mijn keuken niet gebruiken. Of het mijn schuld is. En als je dan verbolgen ben, komt de bedrijfsleider nog even olie op het vuur doen en je schofferen door mijn Bouwmaatpas ongeldig te verklaren. Ben ik opeens pessoa non grata geworden voor levenslang. Die man is totaal ongeschikt om een winkel met vaste klanten te runnen. Ik wil wel klant zijn maar het mag niet meer.

6 febbraio 2024

Valutata 5 stelle su 5

de afhandeling van de bestelling was…

de afhandeling van de bestelling was buitengewoon efficiënt. Niet alleen de administratieve verwerking en het opsturen van de bon verliep vlekkeloos. Maar ook het steekwagentje, gebruikt voor het verplaatsen van de materialen tussen de vrachtwagen en het bezorg-adres was uiterst nuttig; snel en geen gesleep.

5 dicembre 2023

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam XL

Bedankt voor je mooie review! Graag tot de volgende keer weer 😄

Prima ervaring

Prima ervaring, online bestellen werkt prima, alle spullen lagen op de afgesproken tijd klaar bij de vestiging in Amsterdam.

22 ottobre 2023

Hoi Rick, Dank voor je mooie review! 👋

Valutata 1 stelle su 5

Slecht leiderschap en klantonvriendelijk.

17 ottobre 2023

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam XL

Vervelend te horen dat je dit zo hebt ervaren. Wij hebben ook contact per mail gehad en de vestigingsmanager wil graag contact met je opnemen hierover. Hij heeft je gemaild met het verzoek hem te bellen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più