Bouwmaat - Amsterdam Noord Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Asterweg 37, 1031 HM Amsterdam, NL

Valutata 5 stelle su 5

Hebben de allerfijnste service ooit: online bestellen en al na 2 uurtjes (en in mijn geval zelfs nog sneller!) ligt het helemaal voor je klaar in de winkel. Echt een uitvinding!!! Zoals altijd trouwe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snel besteld en kon super snel afhalen vriendelijke mensen in de winkel en een goede prijs

Valutata 2 stelle su 5

Bouwmaat Amsterdam Noord. Ik koop naar aanleiding van een online video van Bouwmaat een op epoxy gebaseerd houten kozijnen reparatiemiddel Dry Flex. Het daarbij behorend Dry Fix systeem -voor het 'aan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di materiali edili
  2. Negozio di materiali edili
  3. Fornitore di materiali edili
  4. Fornitore di attrezzature per l'edilizia
  5. Negozio di ferramenta
  6. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

30 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

926 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Gastvrij

Het bestelde onderdeel lag nog niet klaar maar de dame achter de kassa was heel vriendelijk en gastvrij.

25 aprile 2026

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Fijn dat het goed is gekomen met de bestelling, en dat je gastvrij bent ontvangen! Graag tot de volgende keer 🤗

Volgens verwachting geleverd

Volgens verwachting geleverd alleen vind ik het onzin dat het allemaal zo snel moet

16 aprile 2026

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Valutata 5 stelle su 5

Hebben de allerfijnste service ooit

Zoals altijd trouwens ook zeer vriendelijke medewerkers.

5 marzo 2026

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Superfijn dat je zo goed geholpen bent! 🤩 Veel plezier met je bestelling.

Valutata 5 stelle su 5

Online bestellen en meteen ophalen

Ik mocht mijn bestelling na 2 uur komen ophalen maar meldde me al na 10 minuten. Ik mocht even in de koffiehoek plaats nemen en even later kwam een medewerker de spullen brengen. Nog nooit zoiets meegemaakt. Heerlijk! En ook nog een ssuper vriendelijk en op het eerste gezicht heerste er ook een prettige werksfeer daar in Amsterdam Noord.

14 ottobre 2025

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! We zullen de complimenten doorgeven! 😃

Niets top snelle service

De bestelling was op 30 september gepland voor levering, een keer gebeld meteen geregeld de volgende dag 25 september 2025 had ik de bestelling al echt een top service.

8 settembre 2025

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Leuk om te horen, bedankt! 🙋‍♂️

Valutata 5 stelle su 5

Eerste indruk: goede bouwmarkt, maar particulieren kunnen alleen online bestellen

Duidelijke website al zouden de mogelijkheden om een selectie te verfijnen nog beter kunnen. Bestelling is soepel verlopen, goede communicatie per e-mail. Afhalen bestelling ging ook heel vlot.
Enige nadeel: particuliere klanten kunnen alleen via de website bestellen en dan afhalen, in de winkel browsen kan niet.

8 agosto 2025

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Dat klopt inderdaad, wij zij een groothandel. Fijn dat je toch geholpen kon worden via de webshop!

Sambal? IJzerwaren! :-)

Laat ik branchevreemd beginnen: sommige winkels voeren sambal in grote potten, andere in kleine. Voor beide is een markt.
Amsterdam-Noord is gezegend met een kluit van drie bouwmarkten (met aangrenzend bovendien woninginrichtingszaken) en een afzijdige. En we hebben een plaatselijk beroemde ijzerwarenspecialist.

Één uit die kluit heb ik eerder dit jaar besproken, nu de afzijdige bouwmarkt: Bouwmaat.
Ik was er een jaar of acht geleden een paar keer geweest: die lag toen op mijn route. Ik heb er minstens één keer iets gekocht, iets uitzonderlijks. Voor hen iets wat anders een total loss was, voor mij iets wat ik voor een krats mocht hebben.

Nadien had ik weinig te knutselen, en bezocht dan de kluit. Nu had ik plots behoefte aan "een grote pot sambal", in dit geval ijzerwaren. De kluit voert bevestigingsmiddelen in kleurige blisterverpakkinkjes van 10 stuks, Bouwmaat voert kartonnen doosjes van minstens 100 stuks. Zoals verwacht veel voordeliger.
Ik heb thuis on-line gezocht, en zodoende kwam Bouwmaat weer in beeld.

Ik heb op zondagavond mijn bestellinkje on-line geplaatst en betaald. Ik zou die dinsdag vanaf 07:00 kunnen afhalen. Maandag kreeg ik kort voor de middag een SMS-bericht dat mijn bestelling klaarlag. Dus heb ik die maandagmiddag afgehaald, en meteen nog het assortiment bekeken. Wellicht zeggen de openingstijden het duidelijker: als ze om 06:30 opengaan, dan zien ze mensen die op weg naar hun werk iets nodig hebben, niet te verwarren met degenen die na hun werk iets bij het doe-het-zelven missen en nog bij de kluit terechtkunnen.

Het zal aan mij (en mijn "winkelblindheid") liggen, maar ik kon in de compacte opstelling van Bouwmaat eerder beredeneren waar ik iets moest zoeken (en dan daar gaan turen) dan in de wandelgangen van de kluit. (Eh, mogelijk zijn sommige paden bij Bouwmarkt zelfs breder, opdat de winkelvoorraad met gemotoriseerd materieel aangevuld kan worden.)
Toch denk ik, dat ik bij allen een voorkeur zal hebben voor on-line uitzoeken, bestellen en betalen, gevolgd door "eventjes afhalen" of toch maar laten bezorgen. Bouwmaat staat mij weer voor ogen, en we hebben gelachen, maar ik zal niet vaak "grote potten sambal" zoeken.

@Bouwmaat: smoelplak met sambal, lekker! :-)

Aanvulling 25-06-2025:
Mijn aankoop ijzerwaren bij Bouwmaat bleek deels ongeschikt voor het beoogde doel: schroefdraad M5 bleek soms te dik. Bouwmaat heeft de aankoop niet kleiner: blijkbaar hebben de vroege vogels daaraan geen boodschap.
Zodoende kwam ik de volgende dag in de "kluit" voor dezelfde ijzerwaren in M3. Ik kocht de halve hoeveelheid voor de anderhalve prijs, dus driemaal zo duur. Maar zodoende had ik wèl mijn "potjes sambal trassi" binnen.
Vandaag was ik dan weer bij Bouwmaat voor twee dingen: (1) een mogelijke impuls-aankoop gereedschap, en (2) nog wat bevestigingsmaterialen. (1) had ik dus zien liggen (hangen), (2) heb ik gevonden door de logica van de winkel te volgen. Ja, ik heb beide gekocht. Er was ook nog sprake van een bitset (3), maar die heb ik niet genomen.

@Bouwmaat: het is /mijn/ probleem, maar hulp is welkom. Bij (1) kon ik aan de verpakking niet duidelijk zien, uit welke verwante dingen de set bestond. In het schap hingen ze onderin. Het lezen van de aanduiding (tab? etiket?) op de onderste plank was toch echt door de knieën gaan, en spijt hebben van het thuislaten van mijn leesbril. Bij (1) en (3) heb ik het artikel meegenomen naar een iets beter verlichte plek, en uiteindelijk de loupe-functie van mijn smartphone gebruikt om de opschriften te lezen. Ik vond die eigenlijk (te) weinig zeggen - maar dat is aan de maker.
Nee, het is geen ramp. Wel een argument om thuis on-line te winkelen en de aankopen te laten klaarzetten. - Maar... ik was teruggekomen, juist omdat ik (1) niet on-line vinden kon. (Nu wèl.)
(3) heb ik bij de kassa ingeleverd, omdat ik bang was het verkeerd terug te hangen.

@Bouwmaat: in mijn account vind ik mijn aankopen van vandaag niet terug, ook al heb ik een kassabon met naam en adres (na inscannen klantnummer). Dat lijkt mij toch ook handig voor de vakmatige klanten die 's ochtends vroeg nog eventjes iets halen, en zich een jaar later afvragen, of ze dat ene nou nog in hun opslag zouden moeten hebben liggen.

23 giugno 2025

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Dank voor het delen van je ervaring! Als wij de sambal zijn ben jij onze pindakaas. 🥜

Te vreden geholpen

Ik had 22 platen populieren multiplex gekocht and moest verzaagd worden. Medewerker zei dat het niet kon en ging zijn collega vragen of dat mogelijk was. Gelukkig kon iemand het voor mij zagen. En mijn auto was niet groot. Ik mocht mijn platen in de magazijn stallen. Zodat ik later de rest kon ophalen. Dat was wel fijn. Heel vriendelijk en mee denken zijn ze. Ik kom zeker vaker terug om spullen en hun service te gebruiken.

3 maggio 2025

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Wat een fijne service! Bedankt voor het delen.

Valutata 3 stelle su 5

Slechte afhaalservice

Ik had een bestelling geplaatst en betaald met afhaal en plaatsingsservice. Ik moest echter 10 minuten wachten bij de kassa en de artikelen bleken niet klaar te staan en niet gevonden worden(nog 10 minuten).

15 aprile 2025

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Excuses voor de vertraging, fijn dat de artikelen er uiteindelijk wel waren!

Het personeel is bekwaam

Het personeel is bekwaam, weten jou vrijwel over alle producten in het assortiment informatie te verschaffen over de werking.

10 marzo 2025

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Dank je wel voor je complimenten! 😃

Valutata 5 stelle su 5

Werd keurig gebeld dat mijn bestelling…

Werd keurig gebeld dat mijn bestelling beschadigd was en kreeg hiervoor korting. Heel prettig geholpen.

30 ottobre 2024

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Dank je wel voor je bericht, fijn dat het wel gelijk voor je is opgelost! 😀 Graag tot ziens!

Uitstekend service!

Ik ben al 4 jaar zakelijk klant en ben altijd tevreden met de service die ik krijg bij Bouwmaat, vooral bij filiaal Bouwmaat Noord!

29 ottobre 2024

Risposta di Bouwmaat - Amsterdam Noord

Bedankt voor het delen van jouw ervaring(en) van Bouwmaat!!👨‍🔧

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più