Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden levering is goed en snel aangekomen. Voor onze nieuwe woning vonden we bij Bouw-Handel de dak ramen die we nodig hadden en even gebeld voor een vraag en die werd heel netje beantw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer duidelijke instructies op de website om de juiste maat koepels te bestellen. Snel en veilige bezorging. Klein fabrieksfoutje aan een van de koepels binnen de 24 uur na bellen opgelost. Super pro... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Technische vragen werden 100% uitgezocht. En het probleem werd met maatwerk opgelost zonder dat er een meerprijs voor is gerekend! Uitstekend product. Eerlijke prijs. Uitstekende levering.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di materiali edili

Scritti dall'azienda

Bouw-Handel.nl is een Nederlandse online bouwmarkt die gespecialiseerd is in de verkoop van diverse bouwmaterialen, waaronder lichtkoepels, dakramen, deurluifels en rookkanalen. Klanten waarderen het bedrijf om de snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Volgens 1.260 beoordelingen op Feedback Company behaalt Bouw-Handel.nl een gemiddelde score van 9/10, waarbij 96% van de klanten het bedrijf aanbeveelt.

4,0

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 1 stelle su 5

Web, van neven B.V's zoals "Lichtkoepels.info" en Pre-Fabs Online BV etc, maar GEEN KLANTENSERVICE bij klachten bij infokoepels (zij gebruiken reviews van bouwhandel.nl)

beschadigde lichtkoepel met incomplete onderdelen. Aangezien ik het dak al openhad, koepel toch geinstalleerd onder mum van " daar komen we wel uit" telefonisch biet bereiikbaar, chat functie werkt helemaal niet. Na 4 a 5 email verzonden (onderbouwd met foto's) zelf 30% korting toegepast confrom wettelijke regelgeving art. 7.22 BW. Maar ze blijven aanmaning sturen via Riverty. Vermoedelijk gaat Riverty ook (onnodig) procederen, want de.zaak is rechtsgeldig al afgedaan en is geen oplossing. Nu zeggen ze wel gereageerd te hebben, maar waarom heb ik dan geen onderdelen, geen korting, geen belletje op mobiel. PS die 30% is reeel dus dan dreigen is geen service!

*UPDATE* ze proberen de boel te sussen door aan te geven wel email te hebben verzonden maar dat klopt niet. Dan zou een incasso niet hoeven. Ik stel ca 90eur voor en jullie 50Eur. LET OP retour verzendkosten zijn ten minste 80eur (ivm afmetingen moet dit via een koerier. zie ook de retour voorwaarden. Kortom ik kon het artikel gewoon terugsturen omdat jet een incompleet en ook beschadigd artikel was. Kortom ik bespaar U verzendkosten en ik heb een gebruikt artikel van u gekocht voor slechts 9 tientjes. Trek je incasso in!

22 gennaio 2026

Beste Remco,

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat dit zo is overgekomen, maar willen dit graag nuanceren.

Je melding is door ons opgepakt en beantwoord. Nadat je bericht via een andere route bij ons binnenkwam, hebben wij op 19 december per e-mail gereageerd en een coulancekorting van €50,- aangeboden, ondanks dat de koepel al was gemonteerd. Dit aanbod staat nog steeds open. De mail werkt en voel je vrij om ons te bellen!

Je hebt gekozen voor achteraf betalen via Riverty, die in dat geval verantwoordelijk is voor de volledige betalingsafhandeling, inclusief herinneringen.

Wij herkennen ons daarom niet in de conclusie dat er geen klantenservice of opvolging is geweest. Wel vinden wij het een vervelende situatie en zouden het fijn vinden als je contact met ons opneemt om tot een oplossing te komen.

Valutata 5 stelle su 5

Goed meegedacht of ik wel de goede…

Goed meegedacht of ik wel de goede bestelling gedaan had.correcte afhandeling bestelling.

19 settembre 2025

Risposta di Bouw-Handel

Bedankt voor je fijne review! Onze daglichtspecialisten zijn echte toppers en het is geweldig om te horen dat hun betrokkenheid en meedenken zo gewaardeerd worden. We wensen je veel plezier met het eindresultaat.

Top service en product!

2 ottobre 2025

Risposta di Bouw-Handel

Bedankt voor je review. Fijn dat ons maatwerk en service zo goed zijn bevallen. Geen gedoe, gewoon goed geregeld. Veel plezier met je aankoop!

Dubieuze praktijken

Bestelling geplaatst, betaald, bestellingsbevestiging en factuur ontvangen. volgende dag een bericht: bestelde artikel is niet leverbaar, u kunt andere afmeting bestellen voor een dubbele prijs. Lekker bezig!
Laagste prijsgarantie?? Er zijn veel bedrijven waar lichtkoepels voordeliger zijn.

29 agosto 2025

Risposta di Bouw-Handel

Bedankt voor je review. We snappen heel goed dat je teleurgesteld bent. Je bestelt en betaalt een product, ontvangt netjes de bevestiging en dan hoor je ineens dat het niet leverbaar is. Dat had niet zo mogen lopen. Onze excuses daarvoor.

Wij hebben met u contact opgenomen voor een voorgestelde vervanging. Helaas was dit een ander type, vandaar het prijsverschil. Dat is natuurlijk geen ideale oplossing.

Als je nog met ons in gesprek wilt over een beter alternatief of een passende oplossing, staan we daar 100% voor open.

Valutata 1 stelle su 5

We wilden een lichtkoepel bestellen van…

We wilden een lichtkoepel bestellen van 50x50. Geadviseerd werd om een andere te bestellen van 60x60, omdat dat meer lichtinval zou hebben. Maar... onze maximale maat was 56 cm. Gezegd werd dat het makkelijk aangepast kon worden. Helaas kon de dakdekker er niets mee.... het paste niet. We moeten nu 80 euro retourkosten betalen!!! We wilden de lichtkoepel zelf retourneren in Nieuw Vennep, maar op het adres van de website zit geen bouw-handel... het bedrijf wat daar zit kent het ook niet. Ons voorstel is om beiden 40 euro te betalen, helaas geen coulance vanuit het bedrijf zelf.

6 giugno 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più