Väldigt enkel och professionell upplevelse rakt igenom. Jag beställde en ganska stor order och velade mellan två olika flaskor. Trots att jag var lite besvärlig så hjälpte dom mig supersnabbt oc... Leggi di più
Jag ringde på en tisdag och var osäker på om en beställning skulle hinnas med innan helgen. Personen ajg pratade med var väldigt tillmötesgående och vänlig. Utan att lova något så var han relativt ske... Leggi di più
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Bottles With History. Fra start til slut var servicen helt i top – jeg fik personlig telefon betjening, hvor de tog sig tid til at hjælpe og svare på mine s... Leggi di più
Är otroligt tacksam för den otroliga service jag fick i samband med min beställning. Fick snabb hjälp och mer än jag kunde förvänta mig när jag ringde med frågor på min beställning, kan varmt rekommen... Leggi di più
Med Bottles of History ønsker vi at fortælle en historie, og hver eneste flaske på vores hjemmeside hjælper med netop dette. Størstedelen af vores flasker er mellem 20 og 60 år gamle, og opbevaring af dem er foregået under de bedste forudsætninger. Hver flaske er unik, hvilket især kommer til udtryk gennem etiketten og formerne på flaskerne. Når det kommer til indholdet af flaskerne, så er vintage vin en vild vinoplevelse. Når vin lagres gennem 20 til 60 år sker der en stor udvikling, som er vidt forskellig fra vin til vin.
Trekanten 9, 4600, Køge, Danimarca
- +45 53 81 00 97
- info@bottleswithhistory.dk
- bottleswithhistory.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Leveransen fungerade ej som utlovat
Leveransen fungerade ej som utlovat
Hade fått bekräftelse på att jag flyttat leverans datum men det fungerade inte, hade tur att en granne grep in
Nästan toppen
Det vart ett oförutsett lekage på flaskan vi beställt så vi fick en annan uppgraderad vilket ju var toppen.
Tyvärr gjorde detta att det drog ut på tiden och flaskan som ju var tänkt som en 50år present. Skulle helt plötsligt komma måndagen efter festen. Har tog lite av den hittills mycket goda kommunikationen slut och jag lyckades lösa det med frakten på egen hand.
Därav vart det inte full pott
Leveransen med FedEx fungerar inte alls…
Leveransen med FedEx fungerar inte alls i min del av Sverige. Jag fick besked om att leveransen skulle komma på fredag och stannade hemma för att ta emot denna. Under dagen kom ett mail om att leveransen var flyttad till måndag, fick efter en hel del stök tag på kundtjänsten i Egypten!..och de har ingen koll på geografin. Damen svarade att jag visst skulle få min leverans under dagen, detta trots ett mail som sade annat. Lång historia kort så kom inget under fredag, så jag stannade hemma under måndagen för att ta emot leveransen men får då ytterligare ett mail om att leveransen är framflyttad och ringer något upprörd Egypten igen och kräver att få tala med någon i Sverige. När denna person svarade så förstod han min upprördhet över att ha suttit hemma i flera dagar utan resultat, och när jag begärde att få hämta ut försändelsen i den stad hemmavid där den skulle anlända (Östersund) så kontrar han med ett förslag om att jag ska hämta den i ÖREBRO - 573 km bort!!!!! Jag fick sedan ytterligare ett besked om att leveransen nu skulle komma på onsdag men ledsnade då och sökte rätt på vilken terminal försändelsen låg på och hämtade ut den själv. Sammanfattningsvis så fick jag besked om att vänta hemmavid fyra olika dagar och sänker därför betyget från 5 stjärnor till 3
Everything worked perfectly
Everything worked perfectly, the wine was delivered after just a few days.
Supernöjd
Supernöjd! Bra och snabb service! Fina flaskor som vi gav bort i present, mycket uppskattat 🥳 perfekt present att ge bort en flaska från sitt födelseår ⭐️
Snabba svar & snabb leverans
Hurtig service og levering
Hurtig service - og ikke mindst hurtig respons på mail og spørgsmål. Har ikke smagt vinen endnu - men flot hurtig ekspedition
Returnering…
Havde ved et uheld bestilt 2 ordre af det samme. Jeg havde ingen problemer med, at sende tilbage og få pengene.
Utförlig o bra beskrivning av era…
Utförlig o bra beskrivning av era viner. Snabb leverans o riktigt fina flaskor o presentboxen gjorde vinflaskor än mer tilltalande 😍
Efter ett litet missöde med först…
Efter ett litet missöde med först leveransen så skickades en ersättning.
Jag fick ett fint bemötande och är mycket nöjd med detta.
Snabb leverans och rimligt pris
Idéen er fantastisk
Idéen er fantastisk, især til dem “der har alt” Jeg har købt af to omgange og to forskellige årgange - og det har været det samme med begge flasker, lige til køkkenvasken. Det var ren eddike der kom ud.
Jeg tror ikke jeg køber igen :-)

Risposta di Bottles With History
Super trevlig personal som lova skicka…
Super trevlig personal som lova skicka mig en ny flaska när min gått sönder vid leverans
Köpte en flaska från 1965
Köpte en flaska från 1965, till min kära far som blir 60år. Kul utbud till unika tillfällen, bra priser och snabb samt smidig leverans till Sverige. Stort Tack! Rekommenderas starkt.
Mycket bra service
Mycket bra service. Kommer handla här fler gånger!