Jeg har boet i Danmark i flere år og har brugt mange mekanikeres tjenester, og mange gange har arbejdet simpelthen ikke været professionelt. Men siden jeg begyndte at bruge Uggerhøj A/S og Bosch Car... Leggi di più
Uggerhøj Brønderslev. Hentede bilen service og sommerhjul, tjek, medfølgende en lille video med gennemgang af de ting, der var blevet serviceret. Og så oveni hatten, et par mikroskopiske rustplette... Leggi di più
På vores ferie til Nordjylland, stod vores bil lige pludselig af. Da jeg skulle vælge et sted at få den lavet, faldt mit valg på Uggerhøj i Brønderslev, da de også har Citroen (som vores bil er).... Leggi di più
Kanon service, vi fik lavet service den dag vi ønskede det og helt uden vente tid! Uggerhøj kom og afleverede bilen igen på vores hjemme adresse. Kan helt bestemt anbefale Uggerhøj i Brønderslev.... Leggi di più
- Officina di autoriparazioni
- Servizio di rimozione delle ammaccature
- Servizio di riparazione radiatori auto
- Rivenditore di auto
- Meccanico
- Servizio di cambio dell'olio
Informazioni su Uggerhøj A/S - Bosch Car Service Brønderslev
Vores teknikere er uddannede og holdes ajour med den nyeste viden og de har altid den nyeste teknologi af Bosch måleudstyr og Bosch ekspertise netværk til rådighed.
Vi ønsker dig velkommen hos Uggerhøj Brønderslev
Østergade 64, 9700, Brønderslev, Danimarca
- kontakt@boschbroenderslev.dk
- boschbroenderslev.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Bare god service
Imødekommende, reel, høflig og kompetent behandling. Bare god service!
Top service midt i en travl ferie.
På vores ferie til Nordjylland, stod vores bil lige pludselig af.
Da jeg skulle vælge et sted at få den lavet, faldt mit valg på Uggerhøj i Brønderslev, da de også har Citroen (som vores bil er). Selvom det så sort ud pga af ferieperiode, fik de alligevel bokset min bil igennem.
De har helt klart reddet min ferie, som kunne have taget en virkelig ubehagelig drejning.
Virkelig serviceminded og fantastisk til at kommunikere med kunderne. Havde jeg boet i Nordjylland, ville Uggerhøj være mit faste autoværksted.
Den varmeste anbefaling herfra.
En god oplevelse
En god oplevelse. Bilen kom ind på værkstedet til tiden … og de ville også lige skrue mit indendørs håndtag fast. Det er da skønt.
Selve vente området er hyggeligt. 👍😊
Har altid god service også når bilen…
Har altid god service også når bilen virkelig driller dem med periodiske fejl.
Uggerhøj Brønderslev
Uggerhøj Brønderslev.
Hentede bilen service og sommerhjul, tjek, medfølgende en lille video med gennemgang af de ting, der var blevet serviceret. Og så oveni hatten, et par mikroskopiske rustpletter blev udbedret og bilen blev leveret retur synet, for “det skulle den jo alligevel, så det har vi sørget for”
De kan virkelig stave til service på det værksted, man kører da bare glad hjem.
...ikke plads til forbedringer.
4 stjerne ud af 5 stjerner. Giver aldrig max., for så er der ikke plads til forbedringer.
Super fin bil til aftalt tid!
Bliver altid mødt med venlighed og…
Bliver altid mødt med venlighed og oplever at der altid arbejdes på at yde god og hurtig service.
Top service👍🏻
Dækskifte endte i 3 besøg
Pålidelig service
God service og flinke folk og gode…
God service og flinke folk og gode priser
Alt efter bogen og aftaler
Alt efter bogen og aftaler. Bestemt ikke noget at klage over. Kan stærkt anbefales
God service
God service, laver det der skal laves. Finder de noget uventet tager de kontakt til en for at høre om det skal laves 👍