Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte Trditions Akvavit hos Bornholmspirits, de kom hurtig som jeg også har oplevet tidligere og emballagen den er super god, det er et sted jeg kan anbefale at handle. 🤗🤗🤗🤗🤗

Valutata 5 stelle su 5

Meget god hjelp fra kundeservice Rønne! Tak for hjelpen! Er begejstret for Bornholm Snaps!! På Husmanns Vinhus (mit stamsted) i K.havn drikker jeg bestandig nr. 3- - Mvh. Espen Stenberg, 7960 Karby.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg giver altid 5 stjerner. Årsag: Jeg kan ikke give seks stjerner. Jeg har altid fået en fremragende service fra Bornholm Spirits og som jeg har nævnt tidligere så har Bornholm Spirits en fremr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering forsvarligt indpakket Gode priser. Meeeen I bliver nødtil at gøre den snaps permanent og ikke limited fra Ditte Julie.. ;) :opdatering Jeg siger tak for svar jeg havde bar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di alcolici
  2. Negozio di liquori

Scritti dall'azienda

Bornholm Spirits er en dansk spiritusproducent med dybe rødder i den unikke kultur og historie på Bornholm, en idyllisk ø beliggende i Østersøen. Vi er dedikeret til at skabe og levere førsteklasses spiritus, der afspejler den særlige bornholmske ånd. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af eksklusive produkter, herunder gin, snaps, likører og andre specialiteter, der alle er skabt med en passion for kvalitet og autenticitet. Hos Bornholm Spirits er vi stolte af vores brug af de bedste råvarer og traditionelle fremstillingsmetoder, som vi kombinerer med en innovativ tilgang for at skabe unikke smagsoplevelser. Vores spiritus er kendt for sin kompleksitet og finesse, hvilket har ført til anerkendelse både i Danmark og internationalt. Vi har modtaget flere internationale priser for vores produkter, hvilket vi er utrolig stolte af. Vores mål er at skabe en smagsoplevelse, der transporterer vores kunder til Bornholms naturskønne landskaber og unikke kulturarv, hver gang de nyder en af vores flasker. Uanset om du er en spiritusentusiast, en kender af fine drikke eller blot på udkig efter noget helt særligt, inviterer vi dig til at udforske vores sortiment og opdage, hvad der gør Bornholm Spirits så specielt. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil give dig en uforglemmelig smagsoplevelse, der fanger essensen af Bornholm.

Informazioni di contatto

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering

3 febbraio 2025

Hej Irene,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at produkterne faldt i din smag :)

Bedste hilsner

Fantastisk

Fantastisk, hurtig og imødekommende dialog med virksomheden for super salg. Jeg vender tilbage til webshoppen og den fysiske butik i Nexø 👍☀️.

31 gennaio 2025

Hej Klaus,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er super glade for at du havde en god oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, god indpakning og dejlig snaps

17 gennaio 2025

Hej Henning,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse, og at snapsen faldt i din smag 😊

Bedste hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

I bliver nødtil at gøre den snaps…

Hurtig levering forsvarligt indpakket
Gode priser.
Meeeen

:opdatering

Jeg siger tak for svar jeg havde bare fået atvide den var tidsbegrænset så det vil jeg glæde mig til når flasken er tom så tør jeg godt byde andre på den :)

14 gennaio 2025

Risposta di Bornholm Spirits

Tusind tak for de 5 stjerner og din begejstring for vores Ditte Julie-snaps! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og snapsen.

Ditte Julies snaps er en del af vores Special Edition serie, så den er allerede en permanent del af vores sortiment 😊

Det smager rigtig godt

Det smager rigtig godt

30 dicembre 2024

Kære Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at produkterne faldt i din smag 😊

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Virkelig god snaps.

Virkelig god snaps.

29 dicembre 2024

Kære Karin,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes om vores snaps 😊

Rigtig godt nytår!

Nicolai fra Bornholm Spirits

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde egentlig bare tænkt mig en…

Jeg havde egentlig bare tænkt mig en stille fredag med en drink i hånden - men Bornholms spirit Rom Rocky Island 595 tog mig direkte på en smagsrejse , der kunne få selv en regnvåd novemberaften til at føles som en tropisk ferie!

For første tænkte jeg: “ hvem har flasket havets brice og en bornholmsk klippe ind i denne Rom?” Smagen er så silkeblød og lækker, at den næsten undskyldte sig, før den ramte tungen - men så kom et lille peberet kick, som lige minder dig om, at denne Rom ikke bare er til pynt. Det er som at får en high five fra en solbrun skipper på Christiansø!
Hvis du leder efter en rom, der smager som en fest i solnedgang, men stadig har den Bornholm skal ro og charme, så stop med at lede. Køb den. Drik den. Og dele den måske.
Tak, Bornholm spirit for at gøre almindelig drink til noget ekstraordinært, jeg er klar til endnu en runde skål.

7 dicembre 2024
Non scritta su invito

En dejlig oplevelse

En dejlig oplevelse, vi har modtaget 4 spændende flasker. Sikker og utrolig hurtig levering. Vil gerne anbefale dette skønne sted.

Risposta di Bornholm Spirits

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Ib! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og værdsætter både vores udvalg og levering. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os – det gør os utrolig stolte!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Venlig hilsen,

Hrutig ekspedition

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Vi håber at kunne betjene dig igen snart!

Fantastiske snapse

Fantastiske snapse

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes om vores snapse – det betyder meget for os.

Vi glæder os til at levere flere fantastiske smagsoplevelser til dig!

Valutata 1 stelle su 5

Bornholm Gløgg smagte hæsligt uden…

Bornholm Gløgg smagte hæsligt uden noter af fortidens gløgg. 👎👎

22 novembre 2024
Non scritta su invito

Kære Objektiv One,

Tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at vores Bornholm Gløgg ikke levede op til dine forventninger. Din mening er vigtig for os, og vi tager den til efterretning for at kunne forbedre os fremadrettet.

Hvis du har yderligere input eller ønsker at dele mere om din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på info@bornholmspirits.com. Vi håber, du vil give os en chance igen i fremtiden.

Tak for dejlig snaps

Super dejligt snaps - det blev hele vores forening meget glade for!

30 ottobre 2024

Kære Kirstine,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det gør os rigtig glade at høre, at snapsen blev en succes hos hele jeres forening. Vi håber, I får mange flere hyggelige stunder med vores produkter.

Vi ser frem til at handle med jer igen!

Valutata 5 stelle su 5

Godt produktVi fik varen utrolig hurtigt efter…

Vi fik varen utrolig hurtigt efter bestilling
Lækre små og velsmagende pæresnaps
Godt emballeret på transporten
VH Jytte

6 novembre 2024

Kære Jytte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering, den velsmagende pæresnaps og emballagen. Din feedback betyder meget for os!

Vi ser frem til at sende flere lækre produkter din vej.

Hurtig ekspedition

Gode og varierede varer.

5 novembre 2024

Kære Finn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores hurtige ekspedition og det varierede udvalg. Det gør os stolte at vide, at vi lever op til dine forventninger.

Vi glæder os til at handle med dig igen!

Kære Annette,

Mange tak for de fem stjerner og din positive feedback! Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og præcis levering. Det er netop sådan, vi ønsker, at det skal være!

Vi ser frem til at sende flere gode oplevelser din vej.

absolut en god oplevelse

absolut en god oplevelse, hurtig ekspedition, særdeles godt produkt 5 stars

31 ottobre 2024

Risposta di Bornholm Spirits

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores hurtige ekspedition og vores produkt. Det betyder meget for os at få så positiv feedback!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Det er en god snaps

Det er en god snaps

29 ottobre 2024

Kære Preben,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du kan lide snapsen. Vi håber, du fortsat vil nyde den!

det er bare godt

Kære Dan,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi håber at fortsætte med at levere gode oplevelser til dig.

Vi ser frem til din næste bestilling!

Meget god.

Kære Espen,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det glæder os også, at du er begejstret for Bornholm Snaps, og at den altid er en favorit hos dig på Husmanns Vinhus i København!

Vi ser frem til at kunne byde dig på flere skønne snaps i fremtiden.

Det bestilte sv.t

Det bestilte sv.t. det lovede.

Kære Solveig,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at det bestilte levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at levere det, vi lover.

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più