Banner for BornFiber

BornFiber Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

super god og god behanling og forstålse for man var på ferie når faturen kom og kan for sent hjem efter den skulle været betalt så øv men den blev klaret så supper glad

Valutata 5 stelle su 5

Det har fra start til slut været en rigtig god oplevelse at få fibernet fra Bornfiber. Fra første besøg hvor nedgravningen blev planlagt og til montering har det forløbet helt som lovet. Jeg havde tro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er virkeligt godt man har tv hele tide og der kommer ikke noget hjul pludselig og Snorre mit I en film er meget tilfreds med bornfiber og måden det blev opsat på hurtigt og professionelt og ikke n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Servizio di telefonia e internet

Informazioni su BornFiber

Scritti dall'azienda

Opgrader til lynhurtigt fibernet

BornFiber leverer lynhurtigt fibernet og tv til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne.

Med fibernet kan du fremtidssikre din bolig med den mest stabile og lynhurtige internetforbindelse. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden afbrydelser. Så uanset hvor mange skærme du har gang i på samme tid, får du altid den bedste internetoplevelse med fibernet fra BornFiber.

Kunden i fokus

Hos BornFiber har vi altid kunden i fokus, og vi står klar til at give dig en tryg, tillidsfuld og personlig rådgivning fra du bestiller til det hele virker. Vores lokale kendskab er din tryghed for at vi altid møder dig i øjenhøjde – om det er til lokale åbent hus-arrangementer eller når du taler med vores kundeservice. Uanset hvilket behov du har, hjælper vi dig med at finde den løsning som passer bedst til dit hjem.

Vores mission

BornFiber har en mission om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre lynhurtigt internet på Bornholm, Sjælland & Øerne. Vi har base i Hasle på Bornholm, og i Taastrup på Sjælland. Her arbejder vi ud fra en fælles vision: At gøre BornFiber til den mest attraktive netværksudbyder på første klasses fiberinfrastruktur.

Lyder det interessant?

Se om du kan få fibernet på din adresse på bornfiber.dk eller ring på 70 89 00 00

Personlig service i øjenhøjde

Scritti dall'azienda

Hos BornFiber tror vi på, at stabilt og hurtigt internet er en grundlæggende del af hverdagen – uanset om du streamer, arbejder hjemmefra eller gamer. Vi leverer fibernet til både Bornholm og Sjælland, og vi gør en dyd ud af at holde det enkelt: høj hastighed, fair priser og en kundeservice, der tager telefonen, når du ringer. Vi er tæt på vores kunder og stolte af at være et lokalt forankret selskab, der tager ansvar for både kvalitet og troværdighed. Derfor lytter vi til din feedback – det er sådan, vi bliver endnu bedre.

Informazioni di contatto

Promotion box for BornFiber

Fibernet fra kun 99,-/md. i 6 måneder.

Opgrader til en stabil og lynhurtig fiberforbindelse fra BornFiber.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

245 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Sød og venlig teknusk support

Tålmodig hjælp

23 gennaio 2026

Hej Kenn,

Hvor er det godt at høre at du har fået den fornødne hjælp af en sød og tålmodig medarbejder.
Tak for at dele det med os.

Valutata 5 stelle su 5

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, god plan med besked om hvornår de kom og lavede det ene og det andet.
Til sidst kontrol om forbindelsen var ok.
fint, nu venter jeg på programmer til tv, streamingpakker.

21 gennaio 2026

Hej Hanne,

Først et tak for at dele din oplevelse sammen med os.
Det betyder meget for os at forløbet er gået godt og du nu kan bruge dit fibernet.

Venlig samtale

21 gennaio 2026

Hej Jane,

Vi er glade for at du har modtaget en god service. Tak for at dele det sammen med os.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service flinke med…

Virkelig god service flinke med arbejder der finder en løsning hurtigt

20 gennaio 2026

Hej Nick,

Hvor er det dejligt at høre at du har modtaget en god service fra vores kundeservice. Stort tak for at dele det sammen med os.

Fint

Fint, venligt og imødekommende

19 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej Finn,

Stort tak for at dele din oplevelse sammen med os.
Det betyder meget at du har modtaget en god service.

Valutata 5 stelle su 5

Blev gjort opmærksom på mulighed der gør det billigere for mig Sjældent det går den vej 🤩

19 gennaio 2026

Hej Holger,

Stort tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.
Det vigtigste er at du har haft en rigtig god oplevelse og er tilfreds.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg kunne ikke skifte kode til "mit…

Jeg kunne ikke skifte kode til "mit bornfiber".
Det blev løst i 2 forsøg, af en kompetent medarbejder.

16 gennaio 2026

Hej Jan,

Tusind tak for dine stjerne.
Det er super godt at høre at du har modtaget den hjælp du havde brug for og nu fungere som det skal.

Valutata 5 stelle su 5

Godt behandlet både når jeg snakkede…

Godt behandlet både når jeg snakkede med folk på kontoret og når montøren var super godt

16 gennaio 2026

Hej Karsten,

Et stort tak for at dele din oplevelse sammen med os.
Vi er glade for at du har modtaget den hjælp du havde brug for.

Kompetent og venlig vejledning

Efter flere forsøg på at få et bedre signal til vores WF, lykkedes det til sidst at få en meget kompetent vejledning. Nu virker både internet og TV.

15 gennaio 2026

Hej Peter,

Hvor er vi glade for at du har anmeldt din oplevelse sammen med os. Endnu vigtigere er at du har modtaget en service der har vejledt dig godt igennem og fået det hele til at virke.

God og dejlig service

15 gennaio 2026

Hej Anette,

Hvor er vi glade for at du har modtaget en god service.
Vi siger stort tak for at ville dele det.

Hej Niels,

Et stort tak for at anmelde din oplevelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at du har fået en god rådgivning af vores kundeservice.

Opfølgning af nyt abonnement

Blev ringet op som opfølgning af nyt abonnement.
Utrolig sød og hjælpsom medarbejder.

Hej Marianne,

Hvor er vi glade for at du har haft lyst til at dele din oplevelse sammen med os, stort tak.

Valutata 5 stelle su 5

God info om vores internet

Fik en god samtale med medarbejder om at Internet virker fint og betalingservise er tilmeldt og første regning er betalt
Så alt er ok

Hej Lisbet,

Først et stort tak for dine stjerner.
Vi er glade for at høre at du har haft en god samtale med vores kundeservice og alt er i orden.

God kundeservice

God kundeservice

Hej Heidi,

Hvor er det bare dejligt at høre at din oplevelse har været god med den gode service.
Tak for at dele det sammen med os.

Valutata 5 stelle su 5

Meget hjælpsom omkring opsætningen...

Meget hjælpsom og tålmodig medarbejdere til hjælp og opsætning :-)

9 gennaio 2026

Hej Anette,

Tusind tak for dine stjerner, dem er vi meget glade for.
Endnu vigtigere er at du har modtaget den nødvendige hjælp til din opsætning, så du kunne komme godt i gang.

Særdeles kompetent medarbejder

Det var en yderst kompetent medarbejder jeg talte med, det er altid dejligt at blive mødt med servicemindedhed og stor viden om det der tales om

9 gennaio 2026

Hej Ole,

Først tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Hvor er vi glade for at høre at du har fået en yderst god service og fået den nødvendige hjælp.

Valutata 5 stelle su 5

Var meget behagelig og hjælpsom at tale…

Var meget behagelig og hjælpsom at tale med og brugte god tid til at finde fejlen.
Hvilket lykkedes. Tak

8 gennaio 2026

Hej Birger,

Stort tak for din anmeldelse, det sætter vi meget pris på.
Vi er glade for at din oplevelse har været rigtig god og at fejlen blev fundet og udbedret.

Fungerer fantastisk

Fungerer fantastisk. Dårlig kommunikation med kundeservice.

8 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej Carina,

Tak for dine 4 stjerner.
Vi er glade for at høre at alt fungere som det skal. Dog vil vi beklage, hvis der har været en mindre god kommunikation med vores kundeservice. Det er noget vi har meget fokus på og vil give vores kunder den bedste service.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più