super god og god behanling og forstålse for man var på ferie når faturen kom og kan for sent hjem efter den skulle været betalt så øv men den blev klaret så supper glad

Det har fra start til slut været en rigtig god oplevelse at få fibernet fra Bornfiber. Fra første besøg hvor nedgravningen blev planlagt og til montering har det forløbet helt som lovet. Jeg havde tro... Leggi di più
Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Leggi di più
Det er virkeligt godt man har tv hele tide og der kommer ikke noget hjul pludselig og Snorre mit I en film er meget tilfreds med bornfiber og måden det blev opsat på hurtigt og professionelt og ikke n... Leggi di più
Spotorno Allé 8, 2630, Taastrup, Danimarca

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Dygtig medarbejder der ydede hurtig hjælp, udviste stor forståelse og empati.
derfor 5 stjerner.

Risposta di BornFiber
Venlig medarbejder der løste opgaven hurtigt og effektivt.

Risposta di BornFiber
Ingen hjælp til opsætning af ny box, som man er tvunget til at installere. Ingen mulighed for at snakke med en tekniker, om Bornfiber - mod betaling- kan installerer den nye box i mit sommerhus. Ja, der var stadig hvilende abonnement, men ingen oplysninger om, at det skulle være aktivt, så ville jeg have åbnet før. Så, kundeservice! Ikke rigtigt. Heldigvis kan abonnementet afmeldes!

5 stjerner til Bornfiber men kun pga. Katja i kundeservice 😀

Risposta di BornFiber
Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang været maks. 5 minutter.
Medarbejderne har været utrolig søde, høflige og hjælpsomme. De har lyttet til mine spørgsmål og hurtigt fundet løsninger.
I dag kontaktede jeg dem igen i forbindelse med opsætning af min egen router, og jeg fik endnu en rigtig god oplevelse – denne gang uden ventetid, og mit problem blev løst inden for 5 minutter.
Jeg kan klart anbefale BornFiber.

Risposta di BornFiber
Behagelig og forstående havde god tid og relevante svar på spørgsmål

Risposta di BornFiber
God forklaring da jeg altid har troet bornfiber var en TV pakke

Risposta di BornFiber
BornFiber is a company that truly values its customers. They have a highly professional team, always ready to provide useful information over the phone. It’s rare to find such understanding and patient people in tech support. Highly recommended for their reliability and top-tier staff!

Risposta di BornFiber
Fantastisk service hos BornFiber! Nikolaj hjalp mig med det helt rigtige kabel. Nu kører internettet som smurt i Greve Strand. 5 stjerner herfra!" ⭐⭐⭐⭐⭐

Risposta di BornFiber
Søde og imødekommende. Gode tilbud på en god forbindelse og personale, der følger op. Kan klart anbefales

Risposta di BornFiber
Super hjælp fra jeres medarbejder Nicolai. Alt fungere bare.

Risposta di BornFiber
God service og mægtig rart med opfølgning.
Alt virker som det skal.

Risposta di BornFiber
Personlig henvendelse og opfølgning på om det hele virker som det skal.

Risposta di BornFiber
Jeg er så glad for jeg valgte bornfiber. Fik gratis installering af fiber fra vejen og ind. Et super billigt internet abonnement. Alt er kommet til tiden og så ringede de oveni købet og spurgte om alt var gået godt.

Risposta di BornFiber
Det er uhensigtmæssigt, at salgsafdelingen (i Tåstrup) sender tilbud og anvisninger til, hvorledes man blot skal installere 'Playmaker' på ens smartTv. Men undlader at oplyse, at der skal bruges adgangsnavn og pw. Når man så har det (jeg skriver den slags ned...), så virker det ikke alligevel.
Herefter virker alle øvrige instruktioner i øvrigt heller ikke. Ta' for pokker en pille selv. Afprøv om tingene virker som i oplyser...man bliver så træt.
SENESTE: det var en irriterende misforståelse. Jeg efterfølgende modtager VIRKELIG GOD kundeservice, personificeret ved Mathias i selve Bornfiberbutikken (i Hasle). Alt spiller nu - og markant bedre end med den gamle box. Jeg tror vi er glade igen.

Risposta di BornFiber
God oplevelse. Fiber blev installeret med en elegant og professionel løsning fra vejen. Og selvom det ikke ligefrem var let eller intuitivt at få sat sin egen router op istedet for den medfølgende Nokia fik jeg også hjælp til dette.

Risposta di BornFiber
har en 2500/2500 de levere 2300/600 og tørre den af på at det er mit udstyr den er gal med jeg måler hastighed fra deres fiberboks til min router (10gbit router og kabler køre cat 8,1)og de kan ik gøre mere da de mener det køre fra dem og til deres fiber Box 0 stjerner her fra ja hele minus 5 stjerner hvis man kunne give det mit udstyr :(rog strix z890-e gaming wifi (lga 1851) 5 Gigabit Ethernet port
core ultra 9 285k 128gb ddr5 ram )
Cat 8.1 kabler
Asus rog router gt-be19000 2x 10gbit porte 4 x 2,5 gbit porte

Risposta di BornFiber
Meget venlig og tålmodig kvinde, der lovede at hun ikke ville sige til nogle hvor “dum” jeg havde været😄😁👌