Jeg elsker Born Copenhagen og deres produkter. Servicen er virkelig god, og de er superhurtige til at svare på mail. Jeg har købt en junior babynest og returneret et par ting, som ikke passede til... Leggi di più
Har handlet hos dem flere gange. Det er bare kvalitetsvarer! Alt fra vådservietetuier, stofbleer, babybøger til sengerander og sengeslanger. Det holder sindssygt godt selv efter mange vaske. Slidstær... Leggi di più
Betalte for hjemmelevering via DAO, desværre var pakken ''for stor'' til at DAO gad leverer denne på vores hjemme adresse. Så her får du lov til at betale for hjemmelevering, men stadig skulle afhente... Leggi di più
5 stjerner – kan kun anbefales! Super kvalitet og et lækkert udvalg – her er virkelig tænkt over detaljerne. Kundeservicen er helt i top: hurtige svar, imødekommende og hjælpsomme hele vejen. ;) En f... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Den bedste service jeg længe har oplevet og nogle rigtig lækre produkter, har både babynest, pudslepude og sengerand og kommer helt sikkert til at købe mere!

Risposta di Borncopenhagen
Fantastisk kundeservice og vidunderlige produkter!
Jeg har i dag modtaget mine varer, og af egen fejlbedømmelse af min lille baby, så er han for lang til babynesten. Derfor skriver jeg til kundeservicen og ikke længe efter har jeg modtaget fantastisk hjælp til returnering og køb af større nest, som allerede er på vej hjem til os <3 Handel hos BORN Copenhagen har været over alt forventning og bliver ikke den sidste!

Risposta di Borncopenhagen
Fantastisk kundeservice. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg ringede til kundeservice for at få vejledning til hvilken størrelse sengerand jeg skulle købe. Hende jeg fik fat i var simpelthen den sødeste og fik mig til at føle mig så godt tilpas. Derudover fik hun selvfølgelig også guidet mig til at vælge den rigtige størrelse. Jeg bestilte sengeranden lige efter vores samtale samt lidt ekstra fra deres hjemmeside. Intet mindre end 6 minutter efter at jeg havde modtaget ordrebekræftelsen fik jeg en ny mail om at mine varer nu allerede var pakket. Det kan vidst ikke gøres hurtigere!
Jeg vil helt klart anbefale andre at handle der.

Risposta di Borncopenhagen
Henvendte mig til BC for for at høre om jeg kunne erhverve mig en ny madras til min babynest, så vi kunne blive klar til lillebror/søsters ankomst!
Selvom det ikke er en del af sortiment, havde de en på lager. Med simpel og god vejledning blev den bestilt.
Jeg er virkelig imponeret over det serviceniveau jeg mødte ved BC og kommer helt sikkert til at handle der igen og anbefale andre at gøre det samme ☺️

Risposta di Borncopenhagen
Jeg bestilte en babynest ved en 13 tiden. Dagen efter var pakken klar til afhentning kl 10. Hurtig levering, og babynesten ligger og venter på at blive taget i brug.
Oven i det var der et håndskrevet kort, hvilket gjorde det lidt mere personligt.
Det er ikke sidste gang vi handler hos BornCopenhagen.
Ordered a babynest from there gorgeus new collection & recieved great communications from the start. When the collection was delayed a couple of weeks they emidiately informed and kept us updated. As an extra, with the package that arrived today we recieved such nice complementary gifts due to the problems that had occured.
The best part is that I'm also so pleased with the first look and feel of the quality. Great organic cotton and I hope our baby's gonna like it as much as I.

Risposta di Borncopenhagen
Alt gik som det skulle. Rigtig lækker babyrede som jeg glæder mig til at vores kommende baby skal putte i :-)