God kommunikation og en supersød ansat. Det må bero på tillid. Et hvidt malet loft kan man ikke se forskel på. Andet end fjernet spindelvæv 😀

God fraflytningsrengøring, dog efter lidt forvirring om hvilken adresse, som er grunden til de fire stjerne og ikke fem.

Vi har benyttet Borby’s service nu i snart 2 år og de lever ALTID op til vores forventninger. Samtidig siger de aldrig nej og alt kan lade sig gøre, de har “ja”hatten på. Vi kunne ikke have fået et b... Leggi di più

Altid god behandling og personale med godt humør. Fleksibel når der opstår akut behov. En god samarbejdspartner Mvh Nordbornholms Feriecenter

1. Impresa di pulizie
  2. Servizio di pulizie
  3. Servizio di pulizia commerciale
  4. Servizi di pulizia per la casa
  5. Servizio di pulizia finestre

Rengøring og vinduespudsning til private og erhverv på hele Bornholm

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

NUL stjerner! Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Købte slutrengøring, der ikke blev udført. Trods billeddokumentation var Borbys Service meget vanskelige at kommunikere med og blev ved med at sige 'medarbejdere har brugt ni timer. For mig som køber er jeg interesseret i resultatet og der var ikke gjort rent nogen steder i køkkenet eller vasket skabe af ind- og udvendigt samt hårde hvidevarer som aftalt. Borbys var flabede og nedladende i tonen og havde en utilstedelig opførsel.
Skal du have gjort rent, så find et firma, der rent faktisk gør rent.

27 ottobre 2025
Logo di Borbys Service

Risposta di Borbys Service

Kære Trine

Tak for din anmeldelse.

Vi anerkendte fra start at der var to konkrete mangler i din slutrengøring. Ovnen erkendte vi med det samme og fryseren anerkendte vi efter at have modtaget dit billede. For dette tilbød vi straks en rabat på 50 procent selv om omfanget normalt ville udløse en langt lavere kompensation.

Vores medarbejdere brugte ni dokumenterede timer på opgaven og du modtog billeddokumentation for hele arbejdet. Denne dokumentation viser tydeligt at skabe blev gjort rene indvendigt og udvendigt og at køleskabet blev rengjort som aftalt. Din beskrivelse af at der ikke skulle være gjort rent i køkkenet stemmer derfor ikke med det dokumenterede grundlag.

Vi har gennemgået hele mailkorrespondancen som endte på mere end fyrre sider. Det skyldtes blandt andet at det var meget vanskeligt at få de efterspurgte billeder og oplysninger og at der gentagne gange blev fremsat trusler om både paragraffer og om at sprede negative rygter om os. Vi kan ikke genkende din påstand om at vi skulle have været nedladende. Tværtimod fremgår det at vi gennem hele forløbet holdt en saglig og løsningsorienteret tone.

Vi udfører hvert år langt over to hundrede slutrengøringer for forskellige boligselskaber hvor vi generelt kun får positive tilbagemeldinger. Fejl kan dog ske når der er mennesker involveret og vi retter selvfølgelig altid op når det sker. Det gjorde vi også i dit tilfælde.

Selv om vi ikke mener at den endelige kompensation afspejler arbejdets værdi valgte vi at give dig samlet rabat på 76 procent alene for at afslutte sagen. Dette accepterede du.

Vi står fortsat ved vores arbejde vores dokumentation og vores måde at håndtere sagen på.

Med venlig hilsen
Borbys Service ApS

Jeg ellers rigtig godt tilfreds med…

Jeg ellers rigtig godt tilfreds med jeres rengøring.
D. 29/10 kom der en ung mand, hvis rengøring slet ikke var i orden. Jeg måtte bede ham om at støvsuge under sofabordet. Han virkede meget uerfaren. Jeg mener ellers at jeg har ret nem opgave her. Jeg bryder mig ellers ikke om at klage, men det var ikke godt.

17 ottobre 2025

Fantastiske leverandører

Vi kunne ikke have fået et bedre servicefirma til at hjælpe os med at holde standarden på vores ejendomme. Tak, Borby🙏

18 marzo 2024