L'azienda ha risposto
Jag är riktigt nöjd med Boostbites. De känns seriösa och trovärdiga, och det märks att de lägger mycket fokus på kvalitet, särskilt att deras produkter är tredjepartstestade vilket ger extra trygghe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Första sändningen var bra men vid andra beställningen hade receptet ändras och de har nu superobehaglig mjölig konsistens och dålig smak. Försökte kontakta dem för återköp men möts att tystnad
Ha risposto al 23% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
God produkt och bra kundbemötande! Enkelt att byta smak på prenumerationen.

Risposta di Boostbites
Snabb leverans och otroligt bra produkter!

Risposta di Boostbites
Så enkelt att få i sig rätt mängd utan biverkningar som illamående och magsmärtor som jag alltid fått av kreatin i pulverform.

Risposta di Boostbites
Grymma! Alla smaker är goda och bitarna är förvånansvärt inte grusiga som kreatin kan bli! Så glad att jag testade och kommer definitivt fortsätta. Rekommenderar till alla!

Risposta di Boostbites
Gillade verkligen de första Boostbites som jag beställde förra hösten. Sen kom det nya smaker, vilket jag inledningsvis såg positivt på. Men cherry cola med ny ”sockrig” konsistens föll mig inte alls i smaken. Beställde då sour Apple för att testa, men blev lika besviken. Gillar inte smakerna och definitivt inte konsistensen, som känns ”sockrig”. Blir för mig som barndomens marmeladgodis. Så dessvärre blir det inte fler köp från min sida.

Risposta di Boostbites
Jag tycker att Boostbites är riktigt bra. De smakar mycket bättre än kreatin i pulverform, som ofta kan vara jobbigt att dricka. Med Boostbites slipper man blanda och tänka på dosering, det är bara att ta dem direkt vilket gör det mycket smidigare i vardagen. Dessutom är de goda, så det känns inte som ett måste utan mer som något man faktiskt ser fram emot. Rekommenderas verkligen!

Risposta di Boostbites
Smakerna är helt otroliga verkligen över förväntan! Allt kändes genomtänkt och av hög kvalitet. Dessutom är företaget helt underbart att ha att göra med, med snabb service och ett trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Risposta di Boostbites
Jag är riktigt nöjd med Boostbites. De känns seriösa och trovärdiga, och det märks att de lägger mycket fokus på kvalitet, särskilt att deras produkter är tredjepartstestade vilket ger extra trygghet.
Att de dessutom är först i Sverige med kreatin gummies är ett stort plus. Smidigt, enkelt och mycket trevligare än pulver.
Rekommenderas starkt!

Risposta di Boostbites
I ordered the green Apple and cherry cola, they were both disgusting. The cherry one tasted like i was visiting a lab and taking free samples of different chemicals and just put in my mouth. But with a consistency of flour…
The green Apple one tasted like an old rag that has been used for washing the dishes or something. But same here, with the consistency of clumped flour…
I DO NOT RECOMMEND.
DO NOT BUY FROM HERE!

Risposta di Boostbites
Mycket att önska från kundservice, fick hem cherrycola, totalt oätliga. Som med flera andra bland recensionerna så är dom högst ointresserade att svara då man önskar returnera. Prova annat företag, tips.
1. Beställde två paket och fick dom i olika leveranser. Ena kom till min dörr och den andra dök inte ens upp...
2. När jag väl kontaktar kundservice så säger de att de fått tillbaka paketet för ett tag sen då ”jag inte hämtar ut det”. Jag har inte fått någon notis och Boostbites kände inte ens att de ville meddela mig om att paketet returnerats till dem.
3. De debiterar mig därför 199kr för att jag inte hämtade ut paketet (som jag inte ens visste var framme). Och hänvisar till deras returpolicy.
4. Det smakar så vidrigt! Mjöliga, äckliga och inte alls som de sagt.
Kort och gott: smakar vidrigt och urusel service! Stay away! Finns bättre alternativ från seriösa företag.
Jag gjorde en beställning från boostbites på två förpackningar kreatinggummies. Det tog en evighet och paketet anlände inte, jag mailade dom då att de inte behövde skicka ut paketet då jag inte längre ville ha produkten. De skickade den ändå och uppmanade mig att betala fakturan samt påstod att de inte fått mitt mail angående ånger. Därefter krävde de 199 kr för att paketet skulle gå i retur. Tack vare Klarna löste allt sig men tycker hela köpupplevelsen var dålig och servicen sämre. kommer inte handla från dom nån gång.
De tre första påsarna var supergoda. Det var verkligen gelebitar, släta och mycket goda. Sen kom en större påse, fylld med svinäckliga, lixom sockrade, möjliga bitar.. Sockrade med citronsyra? Svinäckliga både i eftersmak och i konsistens. Lurendrejeri. Så jag avbokar min prenumeration genast!
Riktigt goda! Testat andra gummies men dessa va bäst och känner riktigt bra effekt! Deras kundservice är riktigt bra.

Risposta di Boostbites
Smakar gott och blir pigg, tar 3 st på morgonen. Alla smaker är goda.

Risposta di Boostbites
Riktigt dåliga smaker tyvärr, vanligt Kreatin är bättre som man löser upp i vatten tex från TYNGRE . Gick på niten med att köpa 3 påsar som en blackfriday deal … skulle jag inte gjort , sitter fast i 3 månader med denna skiten… kanske går att lösa dessa i vatten och dölja smaken med light saft… 😓
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.