1. Gioielleria

Boom by M blev grundlagt i 2021 af Mathilde Schade med det mål at hjælpe alle med at udtrykke deres sande individualitet. Vi mener, at alle skal have mulighed for at eje og bære smykker af høj kvalitet uden at sprænge penge pungen. Derfor stræber vi efter at give vores kunder unikke og smukke smykker til en overkommelig pris. Vores smykker er omhyggeligt udformet med kun de fineste materialer, hvilket sikrer, at hvert smykke er af højeste kvalitet. Vi ønsker at give vores kunder en oplevelse, der bringer deres sande personlighed frem, uanset hvor de er, eller hvem de er sammen med. Vi tror på, at selvtillid er nøglen til et succesfuldt liv, og at vores smykker er med til at få det bedste frem i alle. Vores stykker er beregnet til at styrke vores kunder og få dem til at føle sig specielle.Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at udtrykke sig og være deres sande jeg. Vi brænder for at skabe smykker, der er lige så unikke og specielle som de mennesker, der bærer dem. Vi mener, at alle skal have en chance for at vise deres sande jeg frem og skille sig ud fra mængden. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at være deres sande jeg og udtrykke deres individuelle stil med tillid. Alle vores kunder vil være i stand til at gøre dette gennem vores slogan Exist Loudly!

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

God pris og kvalitet

Der er mange lækre gaveideer derinde til gode priser men stadig super kvalitet. Købte et armbånd til min kæreste, som han blev meget glad for! Ikke sidste gang jeg køber her.

16 novembre 2023

Hurtig levering

Jeg bestilte et par smukke øreringe, og de kom mega hurtigt min vej! Jeg går med dem hver dag, og passer til alle styles. Kan klart anbefales!

12 settembre 2023

Hurtig fragt og god kvalitet

Købte et par skønne øreringe fra BoomByM og er super glade for dem. Hurtigt fragt og nem hjemmeside at guide sig igennem til hvad man leder efter. Kommer helt sikkert tilbage ige

24 luglio 2023