Valutata 1 stelle su 5

Det är FRAUD. Varorna kommer inte. De påstår att du ska betala till för 3x av värdet av varan och ger ingen återbetalning för felaktigt pris och svarar inte på mail. ENDA gången jag fått gehör var v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Köpt i flera år utan problem men vid min förra beställning skickade dom bara 5 av 16 plagg som jag beställt och betalat både frakt, moms och tull för. Pratat med deras kundtjänst i månader som vägrar... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Smink på kläderna jag hade beställt. Att ha dialog med deras kundservice är fruktansvärt. Returen kostar pengar fastän jag har betalt 50kr för ”trygg leverans”. Deras kundtjänst verkar inte heller ha... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kvalitén är inte den bästa. Speciellt när det kommer till skor, alla skor jag köpt från dem har gått sönder efter 10 användningar och då är det allt från sandaler till uggs liksom. Även om jag beställ... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento
  2. anche in
  3. Negozio di abbigliamento donna
  4. Negozio di abbigliamento streetwear
  5. Negozio di abbigliamento uomo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Boohoo.com is a UK-based online fashion retailer, aimed at 16-30 year olds.

• Dale Street, M1, Manchester, Regno Unito

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,3

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Supernöjd

Jag är otroligt nöjd med min beställning! Jättebilligt! Leggings, kjolar och till och med skor passade perfekt! Bra tyger. Rejäla boots. Enda nackdelen är att det inte går att välja utlämningsställe. Det kan man ändra genom att Boohoo skickar en länk till Post Nord, ändring kostar 40 kr.

9 agosto 2020
Valutata 2 stelle su 5

Njaa,fet diss

Beställde rätt mycket varor. Beställde i mina normala storlekar och det var minst 2 varor som var för små som jag inte ens fick på mig. Helt otrolig så ger hellre bort eller säljer kläderna än att betala dubbel frakt. Helt otroligt med 70 kr i frakt och sedan skall man betala för frakt om man returnerar. Sedan på bilderna ser vissa kläder helt annorlunda ut än det är i verkligheten.

17 luglio 2020

1200 för frakt....

Värsta jag varit med om och tycker alla ska anmäla företaget till Konsumentverket. Efter att ha läst tyvärr försent om hur många som får fel saker, fel färger och väldigt konstiga storlekar fast man följt guiden, även jag och man då behöver skicka tillbaka allt för ingenting passade, då får man betala otroligt hög fraktkostnad. Var och returnerade igår och fick betala 1062kr plus att jag ska betala 70kr frakt hit också. Jag är så chockad att influenser rekommenderar detta företag och känner mig verkligen lurad då man litar på influensers att det ska vara ett bra företag.

25 giugno 2020
Valutata 3 stelle su 5

Helt okej!

Beställer ofta från Boohoo och gillar majoriteten av deras kläder! Generösa rabatter, billiga kläder och bra med varierande storlekar. Det som är sämre är att det kostar otroligt mycket med retur och ibland är kläderna inte alls vad man beställt... Jag brukar sälja vidare om något inte passar eller lever upp till mina förväntningar, får alltid kläderna sålda och pengarna tillbaka på det sättet istället. Är ju billiga kläder och man får vad man betalar för helt enkelt. Men jag har många plagg från Boohoo som är i superbra kvalitet och som ser lika bra ut efter flera tvättar som de gjorde som ny. Dessutom hyfsade leveranstider för att skickas från England!

24 giugno 2020
Valutata 1 stelle su 5

Helt fel vara och motvillig service.

Beställt 3 plagg varav det ena plagget var helt fel. Bad om en retursedel för att skicka tillbaka, men blev erbjuden att behålla den felaktiga produkten och få 50% tillbaka av det plaggets kostnad. En för mig väldigt konstig lösning...Efter lång konversation, skeptisk och motvillig service fick jag tillslut pengar tillbaka för varan. Varför inte bara ge mig en retursedel?

Kommer inte handla där igen och inte rekommendera någon annan att göra det heller.

11 giugno 2020

Dålig!

Dålig!

Hade beställt kläderna för nästa 600kr och måste själv stå för frakt 70kr för att skicka till Sverige.
Kläderna är jätte dålig kvalitet och fick fel storlek. Skickade tillbaka varorna och fick betala 245 kr för frakt.

Jätte dålig!!!
Köp inte från Boohoo!

10 giugno 2020

Väldigt dåligt företag

Väldigt dåligt företag, dålig kvalitet på kläderna. Kostar skjortan att returnera. Du betalar den själv hos postnord sedan tillkommer det en retur avgift av boohoo. Svin dåliga! Köp inte här ifrån! Plus dåligt bemötande på mejl och svarar sällan.

4 giugno 2020
Valutata 1 stelle su 5

Undvik Boohoo om du inte vill förlora pengar...

Var förut en nöjd kund hos Boohoo, men tyvärr har detta ändrats. Kvaliteten har blivit sämre. Plagg med lösa trådar och tillverkade av väldigt bristfälligt material. Storlekarna är antingen alldeles för stora eller för små. Deras rekommenderade storlek stämmer med andra ord inte alls.

Jag skickade klagomål till deras kundservice angående min order men fick aldrig svar. Returnerade hela sändningen tillbaka till Boohoo.

Får därefter ett mail från Boohoo att de fått min retur men den dyraste varan ”saknades”. Även om hela sändningen var returnerad. Kontaktade deras kundservice igen och då återbetalade de även varan som ”saknades”.

Väldigt missnöjd med hanteringen och att ha förlorat 400 kr på frakt och retur, för absolut ingenting.

18 maggio 2020

Krångliga och dyra returer

Billiga kläder. Men beställde en klänning som kom fram i fel färg. Beställde då en ny tillsammans med 4 andra plagg och det var fel färg på klänningen igen. Dessutom så var de 4 andra plaggen helt konstiga i storlekarna, en var för stor, en var för liten, trots att jag utgått ifrån deras information om hur de är i storlekarna.

Valde då att returnera (som förövrigt var väldigt svårt för mig som kund då det är usla instruktioner på deras hemsida) den första och andra sändningen samtidigt. Returkostnaden gick på 330kr...

Inte nog med det. Boohoo har fortfarande inte bekräftat att de fått mina returer och Klarna (som jag valde att betala med för att ha köpskydd) frågar efter returen då de inte heller har fått någon bekräftelse på att de är mottagna.

Jag kommer Aldrig att handla hos Boohoo igen.

5 maggio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Dålig kundservice, missnöjd med allt

Dålig kundservice, försökt att få tag på dem flera gånger på Mail angående att skicka tillbaka kläder. Får inget svar. Dålig kvalité på kläderna, storlekarna stämmer inte för fem öre. Helt kast.
Får betala mer att skicka tillbaka än att köpa kläderna. Dåligt att man ska stå för returen...
Och speciellt om man inte får någon hjälp med det.
Nej aldrig mer ska jag beställa därifrån. Missnöjd som bara den, allt negativt folk skriver om företaget stämmer!

28 aprile 2020
Valutata 4 stelle su 5

Jag beställde en klänning som kom fram…

Jag beställde en klänning som kom fram efter ca en vecka. Dock upptäckte jag svarta fläckar på spetsen och kontaktade kundtjänst. Vi kom överens om att jag skulle behålla klänningen (då returfrakten är hutlös) och försöka få bort fläckarna själv men fick den då till halva reapriset (så blev tillslut 75% rabatt på ordinarie pris). Personligen tyckte jag det lät rimligt och jag känner mig nöjd. Fläckarna gick bort efter lite skrubbade också som tur var 👍

26 marzo 2020

Hutlös frakt

Hutlös frakt. Blev billigare att behålla kläderna än att skicka tillbaka. Ett företag som inte bryr sig om att deras kunder ska få en bra köpupplevelse.

25 marzo 2020
Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt dåliga upplevelser av…

Fruktansvärt dåliga upplevelser av bohoo! Beställt därifrån flera gånger i hopp om att min tidigare beställning bara varit otur, men lika besviken varje gång, och retur är ingenting att överväga då det kostar massor!

Dålig kvalité, felande storlekar och missvisande bilder! Skäms Bohoo!

25 marzo 2020
Valutata 1 stelle su 5

Köp inte kläder här ifrån

Köp inte kläder här ifrån! Är gravid och har beställt två klänningar. En omlott, där det är 1 decimeter typ som är omlott vilket innebär att man har en slits från magen och ner, visar allt när man går eller sätter sig ner! Den andra är helt genomskinlig! Under all kritik! Kundtjänst påstår att detta går att utläsa på sidan och att det inte är något fel på kläderna och att jag får betala returen själv som är DYR! Om man vill kasta pengar i sjön så kan man handla här. Jag har INTE fått klänningarna som jag beställde, eller de ser inte ut så på bilderna! Så enormt dåligt!!

11 gennaio 2020

Varning

Varning! Handla ej från detta företag! Storlekarna stämmer inte med våra svenska storlekar och får du plagg som inte passar så måste du själv betala returkostnaden vilken går på flera hundra kronor. Jag beställde en kappa i storlek 40. När den kom visade det sig att det var en svensk storlek 38 (EU DE 38) Jag skrev till boohoo’s kundtjänst men de insisterade på att jag fått det jag beställt och att de inte kunde stå för returfrakten. Det finns många andra klädföretag som erbjuder fri returfrakt. Välj något av dem istället så slipper du känna dig lurad på pengar.

5 ottobre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Boohoo är ej skojföretag som levererar…

Boohoo är ej skojföretag som levererar mycket dålig kvalitet på varorna som inte stämmer med bilderna. Precis som wish. De står heller inte för returen vilket medför att som frakten blir svindyr. Brev till England kostar 280:-
Köp aldrig från boohoo
Med vänlig hälsning,
Gary

19 settembre 2019
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più