Vilket material det är på BH:n, så skönt, skaver inte och sitter väldigt snyggt. Det finns ett stort utbud och det är lätt att navigera på hemsidan och snabb leverans. Bara +++++++ från mig. Kommer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde plagg i bambu viskos, bland andra set med tre T-shirtar. Fick en i ljusare ton och ingen etikett i nacken samt två mörkare i samma kulör med fastsydda etiketter bak, vilket var otroligt irr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bekväma underkläder i bra kvalitet! Jag har använt Boodys behåar under många år och har under det senaste året även testat några modeller av trosor och har blivit helt såld på dem också, och har köpt... Leggi di più
Literbuen 11, 2740, Skovlunde, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Kläderna var helt ok, men jag hade missat att de alla var tillverkade i KINA. För mig är det ett stort NO NO; det blir definitivt inga fler köp!!!

Risposta di Boody Sweden
Good shopping experience. So happy with the underwear. Never experienced anything softer, great fit on all different models I tried.

Risposta di Boody Sweden
Det var smidigt att beställa, fick varan snabbt och när jag behöver returnera så var även det smidigt!

Risposta di Boody Sweden
Det finns ett stort utbud och det är lätt att navigera på hemsidan och snabb leverans. Bara +++++++ från mig. Kommer att handla mer från det här företaget.

Risposta di Boody Sweden
Älska kvaliteten på både trasorna och bhn.

Risposta di Boody Sweden
Fantastiskt sköna kläder! Synd att det bara finns frakt med bring dock.

Risposta di Boody Sweden
Lite lång leveranstid, fick maila och fråga. Snabbt svar från kundsupport och varor levererades bara någon dag efter.
Gå ner i stl på överdel och gå upp i stl på underdel annars väldigt sköna

Risposta di Boody Sweden
Över förväntan! Skönt material på allt jag köpte. Ganska stora i storleken så ta inte större storlek än vad du behöver! Det kommer att passa ändå!
Kommer handla igen

Risposta di Boody Sweden
Detta är mitt andra par. Sköna att ha på kroppen. Önskar att det skulle vara olika ben längder
För mig är dom förlänga
Bra pris

Risposta di Boody Sweden
Great products with great quality, well thought clothing. Loving the comfortable fit of bamboo. Wish they were some lightweight bamboo sweatpants to buy.
Cheers!

Risposta di Boody Sweden
Så otroligt sköna plagg och faktiskt true to size! Jag är gravid och har letat och prövat så många olika märken och ingenting har fungerat eller varit tillräckligt bekvämt runt magen. Beställde, trosor, bh, leggings och en basic tröja, från Boody och de är det skönaste jag någonsin burit, som att de inte känns att man har de på. Bas-leggingsen fungerar utmärkt med bebismage, sitter uppe bättre än några andra gravidleggings jag testat, samtidigt som de andas och är så underbart mjuka. Jag la omedelbart en ny beställning för att fylla upp garderoben.

Risposta di Boody Sweden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.