Vi har nu tilberedt mos med karl johansvampe samt høns i svampesauce. Begge retter så bestemt ikke tiltalende ud. Man kan ikke sige det er uspiseligt, for det smager ikke af noget som helst. Me... Leggi di più
Hold nu op for nogle lækre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, både til gæster og os... Leggi di più
Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville ønske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mæt af en portion a... Leggi di più
Fine produkter. Autentiske italienske smage. Serveringsforslag, stort set alle med forslag om reven parmasan! Så kunne det jo være fedt med et stykke parmasan. Jeg bestiller hos jer, fordi jeg e... Leggi di più
- Fornitore di pasti pronti
- Produzione di alimenti
- Servizio di consegna di prodotti alimentari
- Consegna di pasti a domicilio
- Servizio di ordini alimentari online
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Bonzo får du skøn simremad leveret lige til døren. Vores udvalg dækker både veganere og kødelskere og består af sunde færdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfølgelig fri for konservering og tilsætningsstoffer. Den skønne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan være med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besværet og altid med fokus på sundhed. Se de spændende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.
Nordre Strandvej 180B, 3140, Ålsgårde, Danimarca
- +45 20 20 27 22
- info@bonzo.dk
- bonzo.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
God mad og fantastisk kundeservice 👍

Risposta di Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Det var spændende og nyt
Det var spændende og nyt. Osse lidt dyrt. Men lækkert og let. ❤️ Kh Dorte Nørregaard

Rigtig gode produkter mums
Fik den finste service ved fejllevering 🤗🤗
Altid hurtig svar ,hurtig levering og deres chili con carne er dælme den bedste jeg har smagt længe ❤️

Risposta di Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Kan varmt anbefale deres retter
Kan varmt anbefale deres retter. Købe de veganske udgaver og bruger dem når jeg ikke har energi til selv at lave maden fra bunden

God mad :-)
Virkelig lækre og velsmagende retter. Og med gods i - så supplere man selv op med ris/kartofler/pasta/brød/bønner/linser/salat så er der godt måltid. Nemt - og mange af varianter kan spise både varme & kolde. Har smagt de veganske varianter og et par af one pot ris.
Altid god service - hurtigt svar og afsendelse. Sikkert pakket.

Fin service-hurtig levering.
Fin service-hurtig levering.
MEN jeg har ikke spist maden endnu,så den kan jeg ikke sige så meget om.Er spændt-forhåbentlig god.

Risposta di Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Arrabiata er kæmpe favorit herhjemme!

Utrolig lækker mad
Utrolig lækker mad. Har prøvet mange af retterne - alle perfekte. Det er rart af have nogle retter stående, hvis man f.eks. ikke gider at lave mad, eller hvis man får uventede gæster.

Risposta di Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Ikke imponeret over smagen af dem jeg…
Ikke imponeret over smagen af dem jeg bar smagt end til videre

Risposta di Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Kan kun give Bonzo den varmeste…
Kan kun give Bonzo den varmeste anbefaling!
Simpelthen SÅ lækker mad - med de bedste råvarer, og godt krydret!
Og så er det tilmed så let at tilberede, og variere!!

Risposta di Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
God mad og god kundeservice.
Vi fik vores mad hurtigt, det er godt nok nemt at bruge, og vores datter elsker det.
Skønt koncept!

Risposta di Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Super lækkert og meget intens smag.
Super lækkert og meget intens smag.
Klar anbefaling herfra

Risposta di Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Lækker mad, mangelfuld support.
God mad, som smager godt.
Support svarer hurtigt og er normalt hjælpsomme.
Dog ændrede de indholdet i min måltidskasse, uden at give mig besked om det, selvom der står de ikke bare må det i deres handelsbetingelser. For derefter bare at ignorere mig når jeg spørger ind til abonnementet, fordi jeg havde et andet end det de siger jeg havde (med billede som bevis).