Nie znoszę, jak przy zakładaniu konta trzeba wypełniać milion pól. Tutaj formularz był prosty, parę podstawowych danych, mail, hasło i gotowe. Potem tylko potwierdzenie maila i już mogłem wpłacić. Wer... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Trochę się wkurzyłam, bo nie zauważyłam, że jeden bonus się sam aktywował przy wpłacie, a ja nie chciałam go brać, bo nie lubię obrotów. Na czacie mi wytłumaczyli, co i jak, i na szczęście mogli mi to... Leggi di più
Miałem moment, że byłem wściekły, bo trzy dni pod rząd nic nie wchodziło, już chciałem konto skasować. Potem siadła jedna wygrana i nagle przeszło mi złość. Uświadomiłem sobie, że to po prostu loteria... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Aanbevolen keuze 🎯 Beste welkomstdeal vandaag
Informazioni di contatto
Paesi Bassi
- bonus-cloud-now.click
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Zwroty części przegranych są ok
Podoba mi się, że w niektóre dni jest jakiś mały cashback, nawet kilka procent. Nie rekompensuje to wszystkiego, ale psychicznie jest lżej, jak coś wraca. Najlepiej jest po prostu nie przesadzać, wiadomo, ale ten element i tak pomaga.
Brak poczucia pośpiechu
Nie mam tu wrażenia, że ktoś mnie pogania do grania. Mogę się zalogować, pooglądać gry, wyjść bez klikania. To dla mnie komfortowe.
Kiva ulkoasu, tylsä lopputulos
Sivusto näyttää kivalta ensisilmäyksellä, paljon värejä ja hahmoja. Mutta sisällössä ei mitään ihmeellistä, samat slotit kuin kaikilla muillakin, bonukset ihan keskinkertaisia. Hävisin 30€, olin lähinnä tylsistynyt enkä edes kunnolla harmissani. Siihen se jäi.
Program VIP tylko na pokaz
Na stronie opisany program VIP jakby to było coś niesamowitego, a w praktyce dostałam tylko jakieś śmieszne free spiny za kilkanaście złotych po miesiącu grania. Żadnych konkretnych korzyści, nie widzę sensu.
Too many emails and popups
Regret giving them my real email. Constant spam about “exclusive offers” while my actual requests get answered hours later. Site is full of popups that cover the game screen. Just annoying noise everywhere.
Rozczarowanie po wypłacie
Wygrałam trochę w slotach, niby fajnie, ale wypłata szła prawie tydzień. Ciągle jakieś weryfikacje, dosyłanie dokumentów, maile z automatu. Kasa przyszła, ale po tej akcji chyba już tu nie wrócę.
O dziwo uczciwie
Spodziewałem się jakichś kombinacji przy wypłacie, bo już parę razy się przejechałem na innych kasynach. Tutaj konta nie zablokowali, nie wymyślali dodatkowych warunków, tylko normalnie poprosili o weryfikację i puścili przelew. Nie wygrałem kokosów, ale po prostu miło, że mnie nikt nie traktował jak złodzieja.
Ciągłe promocje męczą
Na początku byłam nawet zadowolona, że tyle promocji, ale po tygodniu miałam dość. Co dzień nowa, z innymi zasadami, innymi warunkami. Żeby z tego korzystać, trzeba by siedzieć i czytać regulaminy zamiast grać. Ja chciałam prostą rozrywkę, a nie studiowanie małego druku.
Crypto withdrawals fluctuate with rate
Cashouts in crypto arrive quickly, but if the coin price moves a lot during processing you can end up with slightly more or less in fiat terms. Not the casino’s fault, just something to remember.
Sloty jak odkurzacz
Posiedziałem godzinę, przerobiłem większość depozytu w jednym automacie, praktycznie bez żadnego porządnego trafienia. Wszystko w dół, żadnej chwili, żeby poczuć jakąkolwiek satysfakcję. Po co mi taka rozrywka, która tylko wysysa kasę.
Dobra opcja na przerwie na kawę
W pracy mamy taką 20-minutową przerwę, czasem odpalam sobie tu jednego slota i tyle. Fajne jest to, że nie muszę nic aktualizować, ściągać aplikacji, po prostu loguję się przez przeglądarkę. Jednego razu z 10 zł zrobiło się 90, wypłaciłem na konto i miałem dodatkową kasę na weekend. Wiadomo, że tak nie będzie zawsze, ale miło było.
Små fejl i udbetaling
Jeg fik udbetalt et par kroner mindre end jeg havde anmodet om. Ikke et stort beløb, men det giver en dårlig fornemmelse.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.