Bonsaisushi Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Silkeborgs bedste

En helt igennem fantastisk spise oplevelse. Vi har efterhånden prøvet alt hvad byen har at tilbyde, og intet nærmer sig den kvalitet som Bonsai leverer. Enormt velsmagende og frisk sushi, i store mængder, og med nogle lækre vine til. Tak for mad og for venlig betjening. På gensyn, vi ses snart igen!

13 settembre 2026

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for jeres fantastiske ord! Jonas ❤️ Det gør os virkelig glade at høre, at I har haft så dejlig en oplevelse hos Bonsai. Det betyder ekstra meget, når I skriver, at I har prøvet mange af byens steder, og at I stadig vælger os.

Vi er så glade for, at I nød både den friske sushi, de gode vine og ikke mindst den venlige betjening. Jeres anmeldelse har virkelig gjort vores dag og vil helt sikkert også glæde hele vores team. 🥰
Tusind tak fordi I kom forbi og tog jer tid til at skrive så flot en anmeldelse. Vi glæder os allerede til at se jer igen – I skal være så hjerteligt velkomne hos Bonsai! 🍣❤️

Lækker sushi - klar anbefaling

Vi har nu hentet sushi fra Bonsai et par gange, og hver gang har sushien været lækker og indbydende med gode råvarer.
Og superdejlig service.

9 settembre 2026

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Sussi❤️ Det gør os virkelig glade at høre, at I har hentet sushi hos Bonsai flere gange, og at I hver gang har været tilfredse med både maden og servicen. Vi lægger stor vægt på gode og friske råvarer, så det betyder meget for os, at I lægger mærke til det. 🍣😊

Tusind tak for jeres anbefaling og for at vælge Bonsai igen og igen. Vi glæder os til at lave mere lækker sushi til jer næste gang! ❤️

Mega lækker mad i dag og super flink…

Mega lækker mad i dag og super flink personale

22 agosto 2026

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for de søde ord! ❤️ Nikolai. Hvor er det dejligt at høre, at maden smagte godt, og at I oplevede vores personale som søde og imødekommende. Det betyder rigtig meget for hele vores team. 😊

Vi håber, vi snart får lov til at byde jer velkommen igen hos Bonsai! 🍣❤️

Regtig god oplevelse

Regtig god oplevelse , god mad i rigelige portioner. Maden kom hurtigt på bordet, hvor alke fik maden samtidigt. God service af et imødekommet personale .

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Viggo og Marianne❤️ Det gør os rigtig glade at høre, at I havde en god oplevelse hos Bonsai, og at både maden, portionerne og servicen levede op til jeres forventninger.

Det betyder meget for os, at I lagde mærke til, at hele selskabet fik maden samtidig, og at I oplevede vores team som imødekommende. Vi gør altid vores bedste for, at vores gæster kan nyde en hyggelig og god oplevelse sammen. 😊

Tusind tak fordi I valgte Bonsai – vi håber at se jer igen snart! 🍣❤️

Maden smagte helt fantastisk

Maden smagte helt fantastisk, og rigeligt af det, god service og hurtig mad. En fantastisk oplevelse kan klart anbefales.

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Rasmus ❤️ Det gør os virkelig glade at høre, at I nød maden, og at både portionerne, servicen og den hurtige betjening var med til at give jer en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling, og det betyder meget for hele vores team at få så fine ord med på vejen. 😊 Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Bonsai igen snart! 🍣❤️

Jeg har aldrig været så mæt før!

Jeg har aldrig været så mæt før, maden smagte helt vildt godt. Super gode priser og det sødeste personale. Kan stærkt anbefales!

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Mads❤️ Hvor er det dejligt at høre, at både maden, priserne og vores team faldt i god smag. Og vi tager det som et stort kompliment, at du aldrig har været så mæt før! 😄🍣

Det betyder rigtig meget for os at få sådan nogle søde ord med på vejen, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos Bonsai. Tusind tak for den stærke anbefaling – vi håber at se dig igen snart! ❤️

Super lækker og smagfuld Sushi.

Super lækker og smagfuld Sushi.
Vi kommer helt sikkert igen!

29 maggio 2026

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for de søde ord! Jeanette❤️ Det gør os rigtig glade at høre, at I nød vores sushi og syntes, den var både lækker og smagfuld. 🍣😊

Det betyder meget for os, at I har lyst til at komme igen. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen hos Bonsai igen! ❤️

Kan anbefales

Virkelig lækker mad og god service

Man føler man får noget for pengene

15 maggio 2026

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Alexander❤️ Det glæder os rigtig meget at høre, at I nød maden, og at vores service levede op til forventningerne. Vi er især glade for, at I føler, at man får noget for pengene – det betyder meget for os. 😊
Tak fordi I valgte Bonsai, og vi håber at byde jer velkommen igen snart! 🍣❤️

Bedste restaurant i hele silkeborg

Har aldrig prøvet noget så godt.
Helt fantastisk service
Den bedste asiatisk mad jeg nogle sinde har fået.

1 maggio 2026

Risposta di Bonsaisushi

Tusind, tusind tak for de helt fantastiske ord! Tristan❤️ Det gør os utrolig glade at høre, at du har haft så god en oplevelse hos Bonsai, og at både maden og vores service har gjort et så stort indtryk på dig. 🥰

Det betyder virkelig meget for hele vores team at høre, at du synes, det er noget af det bedste asiatiske mad, du har fået. Sådanne ord giver os ekstra motivation til hver dag at gøre os umage for vores gæster. 🍣❤️

Tusind tak for din kæmpe anbefaling – vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen hos Bonsai! 😊

Underkogte ris

Super sødt personale, desværre var noget af maden vi fik ikke super god.

En del af risene var rimeligt underkogte og nærmest hårde. Lakse sashimien var iskold, og det var som om det var lidt frossen. Der lå også en del vand i bakken med sashimi.

Ellers okay mad, især for pengene.

5 maggio 2026

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for din ærlige og detaljerede anmeldelse. Clara❤️ Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores personale som sødt og imødekommende, og at du ellers synes, maden var fin – især til prisen.

Samtidig er vi selvfølgelig kede af at høre om de underkogte ris og sashimien. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Vi tager især din beskrivelse af de hårde ris og den meget kolde sashimi med os, da kvaliteten og tilberedningen af vores råvarer er noget, vi lægger stor vægt på. 🍣

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Din feedback er værdifuld for os og hjælper os med at blive bedre. Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen og give dig en endnu bedre oplevelse hos Bonsai. ❤️

Den er ikke helt dum

Vanvittig service.
Det er noget af det bedste Asisk mad, jeg længe har fået. Bugdet passer endda også til menu-kortet.

15 aprile 2026

Risposta di Bonsaisushi

Tusind tak for de fantastiske ord! Nicklas❤️ Det gør os virkelig glade at høre, at både maden, servicen og priserne faldt i god smag. Det betyder meget for hele vores team! 🍣😊

Vi håber at se dig igen snart hos Bonsai! ❤️