Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at købe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. Føj, hvor er det nogle forfærdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg tog et smut forbi et tilfældigt supermarked, hvor jeg faldt over Bolds nye proteindrik variant raspberry bliss. Var så tørstig, at den skulle åbnes før jeg kom ud af butikken, men desværre ekspl... Leggi di più
Købte smagskassen på nettet, 12 stk af hver smag! På trods af lidt leveringproblemer, grundet Corona kan jeg forstå, er jeg virkelig tilfreds med begge produkter. Den hvide(oat-versionen) er m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Umiddelbart en dårlig oplevelse. Jeg bestilte i torsdags, men har ikke hørt mere. Det var endda et abonnement jeg tegnede. Kundeservice kommer med forskellige meldinger, uden rigtig at give nogle sv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af høj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nødvendig for at du kan forfølge dine drømme.
Informazioni di contatto
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Danimarca
- info@bolddrinks.dk
- bolddrinks.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Bestilte en ramme for over en uge…
Bestilte en ramme for over en uge siden, men har stadigvæk intet hørt. Det virker ikke helt jeres logistik eller kommunikations model fungere optimalt.

Risposta di Bold Drinks ApS
Tilfreds Kunde igen igen
Har igen bestilt bold, og har også bestilt den nye OAT, som jeg glæder mig til at prøve, fik en god rabat PGA. Black fridag, så det var da også værd at tage med. Dette er 4 gang jeg køber bold, og det er bestemt ikke sidste gang, det smager og virker godt når man har brug for et boost på job eller arbejds-opgaver derhjemme(havearbejde f.eks.) Køber aldrig Red bull eller lign mere, så kan varmt anbefales hvis man kan lide kaffesmagen+++
Rigtig god oplevelse
Bold leveret til tiden - man kan kun tage hatten af for de unge gutters arbejde og fantastiske produkt
Helt igennem faktisk produkt
Helt igennem faktisk produkt
Købte en kasse med 24 stk til mig selv, for lidt over en uge siden. Det viste sig så, at der var andre i husstanden der fik smag for det også😊
God smag såvel kølig som ved…
God smag såvel kølig som ved stuetemperatur.
Hurtig ekspedition og god pris.
Hurtig levering og lækker drik!
Imponerende
Imponerende er det eneste ord der skal bruges.
Bestilt, betalt og leveret indenfor 24 timer💪🏼
Super hurtig levering
Super hurtig levering - og bolds smager bare fantastisk!
Dejlig velsmagende og opkvikkende drik
Dejlig velsmagende og opkvikkende drik; og web-shoppen fungerer perfekt.
Fint produkt der smager godt og er…
Fint produkt der smager godt og er dejlig opkvikkende, er du udkørt kl. 15 tag en Bold.
smager fantastisk
Fantastisk Ice Coffe
Fantastisk Ice Coffe, velbalanceret smag og ikke mindst kanon service med hurtig levering.
Kan stærkt anbefales.
verdensklasse.
Rigtig god iskaffe
Rigtig god iskaffe, en af de bedste selvom det er på dåse. Er ikke den største fan af mælk i kaffe, men synes alligevel den var ret god. Og i stedet for energidrik, er det et godt alternativ.
Glæder mig til at se hvordan det vil smage uden mælk, når det en gang kommer. Uanset, håber jeg det bliver til noget endnu større og dukker op i flere butikker rundt om i Danmark.
Ændrer priser inden rabatkampagner
Var tæt på at bestille en ramme, men ville lige et par dage.
Da jeg endelig ville bestille, var der kommet en rabat kampagne med 20%rabat hvis man tilmeldte nyhedsmail. - Yes tænkte jeg! Men men men, de har så sat prisen 20% op.....
Efter at have kontaktet dem på mail ang dette (25 juni) svarer Karoline så at hun vil undersøge dette og vende tilbage. Rykker for svar 29 juni, får svar 30 juni af Nikolaj at Karoline vender tilbage når hun ved mere.. har d.d. 18 Juli ikke hørt mere.....
Har desværre ikke billeder af pris før de satte dem op.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.