Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at købe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. Føj, hvor er det nogle forfærdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg tog et smut forbi et tilfældigt supermarked, hvor jeg faldt over Bolds nye proteindrik variant raspberry bliss. Var så tørstig, at den skulle åbnes før jeg kom ud af butikken, men desværre ekspl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte smagskassen på nettet, 12 stk af hver smag! På trods af lidt leveringproblemer, grundet Corona kan jeg forstå, er jeg virkelig tilfreds med begge produkter. Den hvide(oat-versionen) er m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Umiddelbart en dårlig oplevelse. Jeg bestilte i torsdags, men har ikke hørt mere. Det var endda et abonnement jeg tegnede. Kundeservice kommer med forskellige meldinger, uden rigtig at give nogle sv... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivendita di caffè

Scritti dall'azienda

Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af høj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nødvendig for at du kan forfølge dine drømme.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk smag

Fantastisk smag. Føler den rammer mig lige på kornet

19 agosto 2021

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse!

Johan :-)

Perfekte Ice Espresso

Kæmpe fan. Fantastisk smag. Samtidig et Beast af en ung iværksætter, kæmpe respekt.

18 agosto 2021

Hej Carl

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en dejlig oplevelse, og finder vores iskaffe god!
Og tak for de fine ord :)

Venlig hilsen Lasse

Super godt produkt

Super godt produkt, endnu bedre virksomhed bag.

18 agosto 2021

Hej Mathias

Tak for din ros!

Johan :-)

Valutata 1 stelle su 5

Håbløs leveringstid og kontakt til kundeservice, der ikke overholder hvad de lover

Jeg er så vild med Bolds produkter, men samtidig så helt igennem træt af ikke at modtage min ordre og hele tiden blive spist af med lovning på ting, der ikke holder vand!

Jeg bestilte et abonnement d. 3/5 2021 med levering 5 uger senere. Fair nok - jeg tænkte at den lange leveringstid skyldtes succes i kølvandet på Løvens Hule og var rigtig glad på Bolds vegne.

Men...
Her 26/7 2021, 9 uger efter jeg skulle modtage min bestilling er den stadig ikke kommet.
Kundeservice lovede mig ellers højt og helligt (fordi jeg bad dem om KUN at svare, hvis de denne gang kunne give mig en eksakt dato for levering af det bestilte) at jeg med 'garanti' ville modtage min ordre i uge 28. Nu er vi så gået ind i uge 30 og jeg har stadig ikke set skyggen af min bestilling eller er blevet kontaktet af Bold med en update.

Ordene kommer fra en frustreret kunde, der har kontaktet kundeservice adskillige gange i et forsøg på at forstå Bold Drinks' såkaldte "kundeservice".

26 luglio 2021

Hej Jeanett
Vi beklager den dårlige oplevelse du har oplevet. Det er ikke godt nok fra vores side. Vi har desværre haft store problemer med at få vores råvarer leveret grundet corona sitationen. Har du lyst til at sende mig en mail, med dit ordrenummer og så kigger jeg på det ASAP!
Johan
jb@bolddrinks.dk

Valutata 2 stelle su 5

Fantastisk produkt, dårlig kundeservice. Communication is key, especially in troubled times!.

Vi har bestilt Bold 3 gange, efter deres 1. Presentation i Løvens Hule. Vi var meget tilfreds med drikkevarerne. Vi bestilte den 3. gang den 26. maj. Vi forstår at der er problemer me deres logistik. Men jeg skrev til deres kundeservice mail en par dage siden, for at finde mere om vores order. Jeg har ikke fået et svar.
Jeg har selv arbejdet i logistik problemer afdeling, så jeg kan godt forstå forsinkelser. Men jeg ved også hvor vigtigt er kommunikation, så jeg er meger skuffet at BOLD har ikke sendt en besked i 2 måneder.

22 luglio 2021

Risposta di Bold Drinks ApS

Hej Carolina, tak for din feedback. Vi har desværre stået i store leveringsproblemer grundet corona situationen har gjort det svært at få vores råvarer hjem. Vi gør alt hvad vi kan for at få det hjem hurtigst muligt. Vi har løbende over de seneste 3 måneder sendt 4 mails ud om at vi beklager og tilbyder at refundere din ordre også sende den alligevel. Fordi i fortjener at få jeres pakke, særligt når det er gået så lang tid. Det må være en fejl fra vores side det gør at du ikke har modtaget det og det beklager jeg selvfølgelig. Lad mig endelig høre hvis jeg skal hjælpe med din ordre. Mvh Lasse

Valutata 1 stelle su 5

Elendig leveringstid og kommunikation!

Drikkene smager godt, men de leverer ikke som lovet.
Desværre er de ikke engang dygtige nok til at informerer os om den længere leveringstid løbende. Vi får først svar når vi selv henvender os!
Køb ikke noget fra deres hjemmeside- det er useriøst!

20 luglio 2021

Risposta di Bold Drinks ApS

Hej Rasmus, vi beklager den dårlige oplevelse du har oplevet. Det er ikke godt nok fra vores side, vi har desværre haft store problemer med at få vores råvarer leveret grundet corona sitationen. Men derfor fortjener du en god service. Vi har løbende sendt mails rundt til dem som har købt omkring den forlænget leveringstid. Det må være en fejl i vores system der gør at du ikke har modtaget den og det beklager vi. Jeg ville gerne tilbyde dig at annullere din ordre, refundere dine penge også stadig sende din ordre. Du fortjener at få den, særligt når du har ventet så længe. Lad mig endelig høre hvis jeg skal hjælpe med dette. Mvh Lasse

Godt produkt, elendig service

Godt produkt men elendig service. Har et abonnement men kaffen bliver udsolgt. Skriver til kundeservice (Kenneth) at jeg ønsker at fortsætte med abonnementet og få tilsendt når det kommer på lager. Kaffen kommer på lager og jeg modtager ikke noget og får ingen svar. 1 uge senere skriver jeg at jeg gerne vil afmelde mit abonnement men får nu tilsendt det der svare til mit abonnement - har stadig ikke fået svar på nogle af mine mails.

Jeg er måske tilbage når der er styr på produktion og kundepleje.

11 maggio 2021
Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk God service man helt skal…

Fantastisk God service man helt skal lige arbejde lidt på nogen ting f.eks. da jeg ringe til jer første gang der var den unge kvinde som der som hun sagde at hun vil vende tilbage men det gjorde hun aldrig men ellers er der ellers ikke noget

12 aprile 2021
Valutata 5 stelle su 5

Bedre kundeservice finder man ikke

Bedre kundeservice finder man ikke. Svartid på mail er genial hurtig, og aldrig før har jeg oplevet så personlig og serviceminded betjening! Jeg er dybt imponeret og handler der helt sikkert igen 👍🏻

31 marzo 2021
Valutata 4 stelle su 5

Jeg syntes at konceptet af Bold er…

Jeg syntes at konceptet af Bold er meget fint, og det er også rart at der er en energidrik der er lavet på kaffe. Jeg ville personligt give noget konstruktivt kritik ift. smag i fremtiden. Det kunne være super Nice hvis der kom en Bold kaffe der var lidt sødere. Måske en med Salted Caramel eller vanilje. Blot et tankestrejf herfra... De er nemlig lidt for krads Børstige i smagen for mit vedkommende, hvilket gør at jeg ikke nød dem som sådan.

17 marzo 2021

Bestilling - venter stadig på varen en uge efter :(

Jeg bestilte 12 stk. torsdag d. 4/3. En uge efter har jeg ikke set skyggen af varen, skønt jeg lige efter bestilling modtog en mail om at varen var afsendt.
Har sendt mail til Bold, men modtager ikke svar.
Jeg er ikke umiddelbart fan :(

Opdateret efter svar fra Bold drinks adskillige gange:

Jeg har stadig ikke set skyggen af den vare jeg bestilte og betalte for, for snart to uger siden, skønt både CEO og 2 kundeservice medarbejdere har lovet at sende en ny omgang. Synes efterhånden der grænser til det pinlige.

11 marzo 2021

Hej Michael.
Beklager den dårlige oplevelse, vi har været lagt ned siden løvens hule.
Det ligner en fejl ved GLS, da pakken er sendt afsted fra os.
Men jeg sørger for at der kommer en ny pakke din ve j, beklager besværet.
Mvh
Lasse CEO

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più