1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos BokaBord får du alla lediga bord på Sveriges bästa restauranger, samlade på en plats. Sök efter tider som passar dig och boka enkelt online

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt att hitta lediga bord!

Det är grymt smidigt att hitta lediga bord på restauranger direkt via BokaBord-appen. Smidigt också att kunna bjuda in sina kompisar till bokningen och chatta med restaurangen direkt i appen om det är något man behöver ändra på.

Jag fick till exempel direkt ett bord på Franky's på Söder som egentligen var fullt, när jag chattade med dem och berättade att jag och min son skulle ta en snabb burgare innan bion och kunde vara ute på en timme. Smidigt värre!

21 novembre 2025

Fantastisk app

Både Appen och Webben är extremt lättanvänt.
Alla Sveriges bästa krogar finns med och funktionen "lediga bord" använder jag alltid när det ska bokas bord spontant.

13 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Sjukt smidigt att hitta lediga bord

Var på konsert i Stockholm med polarna och bokade alla våra restaurangbesök med BokaBord. Sjukt smidigt med appen att kunna se lediga bord på fredag- och lördagkväll när det vanligtvis är fullt på restaurangerna!

12 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Varning - Bokabord.se är bedrägeri!

Vi satte upp oss på Bokabord.se väntelista på restaurangen Villa Dagmar i Stockholm. Efter tre dagar hade vi inte fått något svar så vi bokade på en annan restaurang. När vi skulle avboka oss från väntelistan så gick inte detta att göra hos Bokabord.se utan de hänvisar till restaurangen. Men restaurangen svarade varken på telefon eller mejl. Dagen efter kommer ett meddelande att bokningen är bekräftad och att vi kommer att faktureras tusen kronor om vi uteblir.
Jag promenerade då personligen ner till restaurangen för att reda ut detta. Efter att ha givit hovmästaren vårt bokningsnummer så konstaterade han att vår bokning över huvud taget inte existerade? INGENTING har alltså fungerat hos Bokabord.se. All information vi fått har varit felaktig. Till och med en bekräftelse med bokningsnummer på en bokning som inte existerar och med hot om straffavgift!

13 febbraio 2025
Logo di Bokabord

Risposta di Bokabord

Hej Carl, det låter som om det har blivit ett missförstånd här. När ett bord blir ledigt på väntelistan är det först till kvarn och du behöver klicka på länken och fylla i dina uppgifter för att en bokning ska skapas.

Mejla oss gärna på info@bokabord.se så kan vi söka på ditt bokningsnummer för att kunna se vad som kan ha hänt.

Bästa hälsningar,
Andrea på BokaBord

Valutata 1 stelle su 5

Väldigt svåra att kontakta

Väldigt svåra att kontakta, fick en länk att dela med övriga gäster men fungerade inte. Kollade faq men ingen vettig info om hur man kan komma i kontakt med dom vid problem. Bara fokus på resturangerna verkar det som, inte bokande gäster.

16 luglio 2024
Logo di Bokabord

Risposta di Bokabord

Hej! Du når oss på info@bokabord.se. Mejlen finns under FAQ och under "Kontakt". Bästa hälsningar,
Andrea

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più