Super effektiv webshop, med rigtig godt kød til virkelig gode priser. Konceptet med man selv henter ordre er genialt istedet for andre steder hvor man begraves i utallige gebyrer for emballage, for... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
I forbindelse med en rund fødselsdag med cirka 30 gæster fandt vi Bøje Kød Engros. Vi bestilte hele sider af varmrøget laks, koldrøget laks, gravad laks samt en større portion rejser og en stor oksem... Leggi di più
Købte nogle hjemmeformet burgerbøffer. Bad om at få dem vacumpakket. Det er resulteret I at jeg har fået 5 plader frosen kød da bøfferne er blevet mast sammen. Derudover købte jeg noget frosen kyll... Leggi di più
Jeg bor lige på grænsen af leveringsområdet. Jeg ringede derfor til kundeservice og blev oplyst om at de indimellem havde kørsler i området og ville være i stand til at levere ugen efter, da de havd... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Grossista di carni
- Fornitore di cibo e bevande (catering)
- Lavorazione della carne
- Fornitore di carni
- Servizio di ordini alimentari online
Scritti dall'azienda
Kvalitetskød til engrospris! Udvalgt og skåret af rigtige slagtere. Hos os er der ingen fordyrende mellemled og altid garanti for ultramørt, saftigt og vanvittig smagfuldt kød! Kort fortalt, er vi alt andet end smagsløse kødoplevelser, gummi-steaks og seje sener. Vi tilbyder udelukkende kvalitetskød fra nogle af verdens bedste leverandører - altid testet og kvalitetssikret af både os og vores årelange og tætte samarbejde med både restauranter, kvalitetskantiner og storkøkkener.
Informazioni di contatto
Kirstinehøj 75, 2770, Kastrup, Danimarca
- kundeservice@bojekod.dk
- bojekod.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
God hjemmeside nem afhentning og kødet…
God hjemmeside nem afhentning og kødet var bare i orden.
Jeg fik det forkerte kød med hjem ser…
Jeg fik det forkerte kød med hjem ser det først da jeg skulle tilberede det til 16 personer det var ikke sjovt

Risposta di Bøje Kød Engros
God service og hurtigt betjening mange…
God service og hurtigt betjening mange dejlige varer
Super lækkert
Har handlet der i snart 1 år. Vi handler fir 1-2000 kr, om måneden, og så er der mad til 5 personer til lidt over en måned.
Fantastisk kød så godt 👍👍😎
Min klare anbefaling
Min klare anbefaling
Har bestilt kød en håndfuld gange, og det fungerer upåklageligt.
Venlig service
God kvalitet.
Fantastisk kød
Fantastisk kød . Desværre leverer de ikke til privat kunder mere. Jeg gik kun prøvet det 2 gang.
Venlige betjening også online
Venlige betjening også online. Nemt og hurtigt, og aftalerne på plads. Afhentning nemt, kundebetjening i top.
Nem og hurtig bestilling og levering
Søde og rare medarbejder når man…
Søde og rare medarbejder når man ringer. Meget tilfreds med varene.
De Cuvetter var bare i orden...Igen
Der leveres altid som lovet og alle varerne er af høj kvalitet.
Varerne leveres altid som lovet og alle varer er altid af høj kvalitet.
Nemt at bestille og flinke medarbejder…
Nemt at bestille og flinke medarbejder der tager imod nå man afhenter👍🏻😃
God oplevelse
God oplevelse
Fin og hurtig udlevering.
Rigtig gode bøffer på 350 gram til nytårsaften
Ikke sidste gang vi køber kød hos Bøje
Altid god kvalitet til en god pris
Altid god kvalitet til en god pris - og personalet modtager en med et smil.
God betjening og god service.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.