Bøff Burgerbar Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Værste burger jeg længe har fået! Bøffen smagte som noget der var lavet i en mikroovn, løg og pickles der kun var lige i midten og meget få af dem, og en lille bitte klat dressing. Pomfritterne var... Leggi di più

Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Leggi di più

Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Leggi di più

Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Ristorante americano
  3. Fast food
  4. Zona ristorazione
  5. Hamburgereria

Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

0 stjerner, pas på - de snyder! Nu er det 2. gang vi bestiller til levering uden at få den mad vi var bestilt og BETALT for. Når man kontakter dem, får man ingen hjælp. De tilbyder ikke at levere bestillingen forfra med de rigtige madvarer og man skal ‘kæmpe’ for at få sine penge igen! Første gang bestilte vi direkte - for at undgå nogle misforståelse bestilte vi dd. via Just Eat - men det er det samme. Ingen mad, men pengene er hævet

26 novembre 2022

Hej Anna
Jeg beklager at du har en sådan opfattelse. Vi kunne aldrig drømme om at snyde nogen. Vi leverer desværre ikke selv og derfor anvender vi Wolt og just eat m.fl.
Hvis du har bestilt via just eat så er det nemmeste at kontakte dem da de kan sende et nyt bud og de ved hvor deres bude kører med din mad.
Send os gerne en mail til info@boffburgerbar.dk så vil vi naturligvis også gerne hjælpe dig.
Bøff burgerbar

Havde bestilt uden agurk og tomat

Havde bestilt uden agurk og tomat. Da jeg er allergisk. Begge dele var i min burger. Men til gengæld manglede der den ost jeg have betalt ekstra for. De 2 stjerner er kun givet for de gode pomfritter.

18 novembre 2022

Hej Gitte
Vi beklager at der var fejl i din bestilling.
Hvis du sender os en mail til info@boffburgerbar.dk så vil vi gerne forsøge at rette op på fejlen.
Indtil da ønskes du en god weekend

Virkelig dårlig

Dårligt tilberedt og slatne pommes

15 novembre 2022

Hej Bo
Tak fordi du bruger tid til at anmelde din oplevelse. Jeg skal dog beklage, at du har været så uheldig med din mad, så hvis du vil give en mulighed for at rette på herpå, må du meget gerne sende os en mail til info@boffburgerbar.dk
Bøff Burgerbar

Elendig mad og langt over to timers… Restauranten bad mig ringe til JustEat, så DE kunne få penge refunderet....

Elendig mad og langt over to timers ventetid... Restauranten gjorde mig som kunde ansvarlig og ringede og bad mig kontakte JustEat, så DE kunne få refunderet. Lovede mig derudover at nu kom maden om max 20 min. - der gik derefter langt over en time mere. Maden var uspiselig og genopvarmet. Til gengæld var den dyr!

OPDATERING.... SE RESTAURANTENS SVAR NEDENFOR. DET TAER FOR SIG SELV..... De mener at det er ok, at jeg som kunde skulle klage ikke for at jeg kunne blive refunderet (det blev jeg), men for at DE kunne blive det af Justeat. Deres svar gør det næsten endnu mere klamt.

11 novembre 2022

Hej igen NA

Beklager hvis du er efterladt med et indtryk af at vi ikke vil hjælpe. Det vil vi gerne.
Kontakt os gerne på mail info@boffburgerbar.dk hvis du vil give os en mulighed for at rette op på fejlen.

Hej NA

Tak fordi du giver dig tid til at beskrive forløbet. Det er vi naturligvis ærgerlige over at høre da du har haft en uheldig oplevelse.

Beklageligvis så er det helt korrekt at alle ordrer bestilt via just eat også skal behandles af deres kundeservice. Sådan er betingelserne for os ved at bruge en af de mange leveringstjenester.

Det undskylder vi for går ud over din oplevelse og vi drøfter naturligvis sagen med just eat med henblik på at de levere hurtigere fremad.

Du ønskes en god weekend
Bøff Burgerbar

Da jeg bor lige ved siden af…

Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabet ift til prisen.
Servicen svinger alt efter hvem der er bag disken. Nogle gange bliver du mødt med den største ligegyldighed, andre gange med kæmpe smil.

8 novembre 2022

Hej Christian

Tak for din konstruktive feedback. Det vil vi tage med videre herfra med henblik på at forbedre os.
Tak igen for din anmeldelse og du ønskes god weekend.

Hej Steffen

Jeg beklager du havde en uheldig oplevelse hos os.
Såfremt du vil give os en mulighed for at rette op på vores fejl så send os gerne en email til info@boffburgerbar.dk

Bedste burger

Bedste burger - dog var fritterne nåede at blive bløde ( første gang vi oplever det, og vi har bestilt mange gange fra bøff før)

29 ottobre 2022

Hej Susan
Tak for din flotte anmeldelse. Vi tager dine kommentarer med videre med henblik på altid at sikre sprøde pommes frites.
God søndag og på gensyn.

Rigtig gode burgere

Det var virkelig nogle gode burgere, og de var klar til tiden.

20 ottobre 2022

Hej Maja
Tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt at høre at du var tilfreds.
På gensyn

Ikke det værd

Burgerne var ikke specielt gode,
Burgerbollen smagte af en kryderbolle, og virkede ikke helt færdig. Pomfritterne var super.

personalet glemte af pakke/udlevere vores drikkevarer, temlig sløj omgang til 367 kr

16 ottobre 2022

Hej Marco
Jeg beklager den oplevelse du beskriver. Det er bestemt ikke et niveau vi kan genkende. Hvis du vil give os muligheden for at rette op på vores fejl, så må du meget gerne sende os en mail på info@boffburgerbar.dk
Igen undskylder jeg og vi ser frem til at høre fra dig.
Bøff Burgerbar

Vi havde tidsbestilt vores mad til…

Vi havde tidsbestilt vores mad til afhentning, men det var tydeligt at maden var blevet lavet længe i forvejen - kold burger og slatne fritter

10 ottobre 2022

Hej Camilla
Jeg er ked at at høre I havde en uheldig oplevelse. Det beklager vi naturligvis og såfremt du vil give os en chance for at rette op på fejlen. Så hører vi gerne fra dig.

God oplevelse

Var forbi d. 15/10-2022.

5 ottobre 2022

Hej Jonas
Tak for din anmeldelse.
Det lyder som om du har været meget uheldig med din oplevelse hos os. Det er bestemt ikke den kvalitet vi ønsker at levere og det er helt sikkert ej heller en acceptabel oplevelse for dig.
Hvis du vil give os en mulighed for at forsøge at rette op på vores fejl, så kontakt gerne via email info@boffburgerbar.dk
Jeg beklager igen og håber at høre fra dig.

Altid klar til tiden

Altid klar til tiden - og de lækreste burgere

26 settembre 2022

Hej Flemming
Dejligt at høre :)
Vi glæder os til at se dig igen.
Bøff Burgerbar

Jeg havde bestilt min mad online

Jeg havde bestilt min mad online. Da jeg kom ned for at hente den, fik jeg at vide, at ordren ikke var gået igennem til Helsingør. Da der var lang ventetid, og vi havde koordineret takeout fra en anden restaurant også, som ventede i bilen, måtte jeg droppe mad fra jer og hente fra McDonald’s i stedet for🤬🤬🤬. Tak for ingenting👎👎👎

28 settembre 2022

Hej Claus

Jeg beklager oprigtigt at din mad ikke var klar. Det er ikke den standard vi ønsker og vi skal altid arbejde for at være klar.
Såfremt du vil give os en chance for at rette op på vores fejl må du meget gerne sende os en mail på info@boffburgerbar.dk